גם אני יכול ל
בלי לדעת ל
..

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif חחחח תחדש ותהנה מימנה!

D::: הכי כיף לצלם בה דברים! גם לי יש כזו חחח. לא צריך ללכת למרכז לסקימצקי בשביל לצלם, העידן של השקל לצילום נגמר!!

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifשיאאאאללה מגניב!

ת'אמת, לסבא שלי תמיד הייתה כזאת, אבל מהישנות יותר, ותמיד פחדתי לגעת בה בגלל הקולות שהיא עשתה ._. אניוואי, תתחדש וזה. :)

Mrs Kaulitz 89

New member
|צפדע| אמאלה O_O

כמו אמא שלי המשוגעת הזאת שקנתה פקס ומרוב התרגשות כתבה את זה בפייסבוק והתקשרה לספר לכל העולם O_O דני, לנשום עמוק. זה כולה מדפסת!

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אוףףף אני גם רוצה לשתף במשהו.

אוקיי אז ככה, הייתי היום אצל דודתי היקרה, ובזמן שבנות דודתי (הילדות שלה כאילו) הלכו לאבא שלהן (הורים גרושים שכזה) ישבתי איתה וזה. בכל מקרה, פתאום הגרוש שלה מתקשר ומספר שבת דודה שלי (שהיה לה בת מצווה באפריל) מתוסבכת עם עצמה ושהיא לא מסכימה לעשות שיעורים שהיא לקחה אליו. אז השיחה התגלגלה ומפה לשם הם הגיעו לזה שהוא לוקח את בת דודה שלי ליפן לכבוד הבת מצווה. כמו שכולם בוודאי יודעים, אני ושדה התעופה זה נושא רגיש ביותר. לא הייתי בחיים בחו"ל או על מטוסים (ולא להחשיב את הטיסה המסכנה לקלן, בבקשה ממכם. הכל קרה כל כך מהר שאני בקושי זוכרת שהייתי שם.) בכל מקרה, בואו נאמר שכל פעם שתכננו אכשהו לנסוע, זה תמיד התבטל בגלל אמא שלי הגאונה וכמו שאתם בטח מבינים מדבריי, זה מאכזב לדעת את זה. מאוד. אולי זה נושא פעוט בעיני אנשים מסוימים שנוסעים כל שני וחמישי למקום אחר בעולם, אבל בי זה ממש ממש פוגע, וכל הזמן לשמוע לאיפה אנשים נסעו כל שנה בקיץ. את המבצעים שיש בטלוויזיה. זה קופץ עליי מכל מקום. העובדה הזאת... לקלוט שיש פאקינג מקומות בעולם... כמו סין לדוגמא, שכולם שם כל כך שונים ממני. כולם נראים בצורה מסוימת. ארה"ב, שכשאנחנו כבר חוזרים מבית הספר ומגיעים לאכול צהריים, אצליהם זה בוקר. בעיניי זה לא נתפס שיש שעה אחרת במקום אחר בעולם. שכשעכשיו משכיבים ילדים קטנים לישון, האנשים שם רק חוזרים מבצפר ומעבודה. זה מוזר. זה ציפייה שאני רוצה כל כך שתתגשם ואני פשוט לא מצליחה לעשות שום דבר נגד זה. אנשים אחרים שאולי נמצאים במצב שלי, יש להם אלף ואחת סיבות למה לא. אבל לי אין אבא, אחים קטנים, חתול, כלב ודג זהב להשאיר בבית ולדאוג להם. אין לי שום דבר שאמור למנוע בעדי מלעשות את זה, וזה מה שמחרפן בעצם. שזה כן משהו שאפשרי וזה נראה פשוט שסתם כל העולם נגדי וכל הדברים שאמורים לגרום לזה לקרות, גורמים לזה דווקא לא לקרות. כבר קרתה פעם שהיא איכזבה אותי ולא דיברתי איתה חודש בגלל זה. אבל עכשיו כשזה שוב פעם חוזר אליי בכזה בום של אכזבה, אני לא מתכוונת לדבר איתה. ואמא שלי, בתור אחת שכבר חרשה את מרבית העולם כולל ארה"ב, המזרח הרחוק ואפריקה, באמת שיש לי במה לקנא ובאמת שיש לי על מה לכעוס שהיא עוד לא מבינה אותי ומגיבה ב-"על מה כל הרגשי הזה?". יש כאן מישהו שמסכים איתי? יש כאן מישהו שמצדיק את העובדה של לא לדבר איתה? אני יודעת שזה לא יגיע לשום דבר איתה, אבל זה כבר כואב לי, כי אני פשוט מתחרפנת מזה שילדה בת 12 שיש לה בת מצווה ולא עשתה כלום בחיים שלה, כולל לא להכין את השיעורי בית נוסעת לפאקינג יפן ואני שמתאמצת כמו מפגרת להוציא את הבגרויות שלי בצורה הכי טובה מקבלת טיול למכולת הקרובה וגם זה בקושי. ואני יודעת שאני לא יכולה להתחרות בילדה בת 12 כי לה יש בת מצווה ואני יודעת שאני עושה את הבגרויות רק בשביל עצמי. אבל מה לעזאזל עושים במצבים כאלה? זה משהו שאני לא יכולה לאסוף בשבילו כסף, להרים את עצמי ולנסוע. זה הרבה יותר מזה. התתרמו תגובה וחצי שקל? 3>

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאו מייש3>

אני יודעת שזה לא ירומם שאנ יאומר שאני הכי פחות במשפחה שלי שטסתי. כאילו זה כן מעצבן אותי, ההורים שלי היו בכול מקום כמעט! אפילו סבתא שלי!!! זוכרת אותה?!XD ואפילו אחי הגדול טס יותר מימני ושתביני עד כמה זה מסתכל, אחי הקטן טס יותר מימני ולעוד מקומות שאני ממש ממש רוצה! ועכשיו הוא טס שוב לאנגליה@#$#@$@#$@#$! ואני רוצה להיות שם גם! למרות שהוא טס לאי ועוד לבד *_______* כאילו עם הסאמר סקול ועם חברים שלי, גם אני רוצה.><" כולם פה נסעו יותר מימני אבל ניחא, אני לא מתלוננת באמת כי טסתי כמה פעמים. למקומות מדהימים, אני לא מתלוננת! אבל לא למקומות שאני רוצה. אבל אנ יסופר מעריכה את זה שלקחו אותי בכלל! וכנראה בקרוב אני אטוס שוב, לאמריקה בפעם הראשונה. ופאק למה אני מדברת.XD זה לא ישפר לך את המצב רוח. בקיצור הנקודה שלי, החיים לא דבש~ וגם התאומות בחיים לא טסו, או עלו על מטוס אי פעם. אני בטוחה שאת זוכרת אותם.. אל תתיאשי, ותכלס? בסדר אני לא הכי מכירה את אמא שלך אבל תנסי לדבר איתה שוב. או לשאול אותה עם אתן יכולות לטוס בכלל ותסבירי לה למה זה מרגש בישבלך, כי אף פעם לא טסת והכול והיא כן ועוד להרבה מקומות לכן שתכן רואות את זה מנקודה שונה לגמרי. אחח קוקי, שיהיה בהצלחה.
אני יודעת שלא ממש עזרתי אבל אני כן מבינה אותך באיזה שהוא צורה.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif כפרה על סבתא שלך 3>

איך אפשר לשכוח? זה משפר לי את המצב רוח לפחות שמבינים אותי, וזה עוד יותר משפר לי את המצב רוח כשזה קורה לאנשים שאני אוהבת. לא מאלה שמתלהבים: "אז... הייתי כאן וכאן וכאן וכאן וכאן" ובאמת שאני מאחלת לך את כל הכיף שבעולם. ויש גם יתרונות בזה שלא נסעת עדיין, כי אחרי גיל 18, לדפוק טיול לבד לארה"ב ובאמת לקרוע אותה מניו יורק ללוס אנג'לס, לווגאס, לממפיס זה הכי כיף בעולם. הרבה יותר מלהיות עם ההורים בטיול. טיול לארה"ב זה לא משהו שאפשר לעשות בחודש. כי תמיד יש טעם של עוד כשמדובר בגודל מטורף כזה. בטח שאני זוכרת את התאומות. 3> אבל אני חושבת שהם מסוג האנשים שלא מתרגשים מזה, שלוקחים צרות אחרות בחשבון. לכן גם אמרתי שיש הרבה אנשים שיחשבו שאני פאתטית ושאני מדברת שטויות כאילו. כן טסתי, ל-24 שעות לגרמניה, בקיץ הקודם. אבל זה עדיין לא נחשב. מה ראיתי בעצם? את הצימר ואת השדה תעופה בקושי, כי הרכבת איחרה ולא היה לי זמן בשיט לשום דבר. תודה יקירתי. תמיכה זה הכי חשוב. חולה עלייך.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחחח.

חח איזה, הן בחיתולים עדין, לא מבינות כלום.XD כפרעליהן3> אוה, טוב. אבל אי אפשר לקרוא לזה באמת חול, באמת לטוס להן שהוא ולשהות שם. וכן, האמת תיכננתי לנסוע לבד עם חברות, אבל לא יצא בכלל שהן בצבא. אז אחרי זה בטח נטוס. יוו אני זוכרת שסימסתי לי שהייתי בפולין, כפרעלייך!!
XD תמיד יקירתי, באמת תמיד.
:) את יודעת שאני פה.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאוקי, חפירה בדרך..

אז ככה מיש, א. לא, זאת לא סיבה להפסיק לדבר עם אמא שלך. זה רק פתרון קצת ילדותי לתסכול שאת מרגישה ולקנאה שלך בה כי היא "ראתה את העולם". דבר ראשון, אז מה? ודבר שני, אני בטוחה שאמא שלך יודעת מה היא עושה אם היא מחליטה לא לקחת אותך לטיול בחו"ל בינתיים. בכל זאת, היא אמא שלך. אני מבינה את התסכול, אבל אני מאמינה שהיא יודעת מה טוב או לא טוב בשבילך. ב. בטח שאת יכולה לחסוך כסף בשביל זה! את גדולה, את מעל 16 ויש לך אישור עבודה לכל השנה. תמצאי עבודה, אפילו הכי פשוטה ובמשכורת הכי מינימלית [אם זה עד כדי כך חשוב לך..] ועד הקיץ הבא את כבר תצליחי לאסוף מספיק כסף לטיול, לפחות אחד קצר, גם אם זה לא יהיה אירופה או ארה"ב. סתם בשביל שתהיה לך פרספקטיבה - חברה שלי התחילה לעבוד שנה שעברה [היא אמנם עובדת הרבה אבל אם תמצאי עבודה עם משמרות זו תהיה בערך אותה הכנסה] והיא טסה השנה מהכסף שלה לגמרי ליפן ולארה"ב בקיץ. יפן ואהר"ב - לבד. זה רק אומר שאם את רוצה את יכולה להיות עצמאית ולהשיג מה שאת רוצה בכוחות עצמך :) ג. יש לך את כל הזמן שבעולם, ואני מבטיחה לך שעד שתטוסי שום דבר קריטי לא ישתנה בעולם. דברים רק ממשיכים להתווסף.. חוץ מזה שאת לא מפסידה כ'כ הרבה. יש לנו אחלה מדינה, תכירי אותה קצת יותר טוב עד שאת עוברת לתוצרת חוץ :)

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif זה כל כך לא ככה... \:

תומי, יקירה, זה ממש לא ככה, כמו שאת מתארת את זה. את מתארת ילדה שעושה דווקא להורים שלה, ואולי זה נשמע ככה אבל זה שונה פלאים כאילו. את היית בחו"ל, את כמעט ולא יכולה להבין. את יודעת מה עבר עליי כשנכנסתי פעם ראשונה לשדה תעופה? ראיתי את הגודל רק, את יודעת לאיזה סטרסטים נכנסתי? עוד רגע בכיתי שם! כל דבר שקורה, צ'ק אין-צ'ק אווט, בדיקת דרכונים, שרוול, הכל צילמתי. רעדתי שם. לא האמנתי שאני עולה על מטוס, וכשכבר התחלתי לעקל, הייתי במטוס לחזור הביתה. תראי זה גם קצת דפוק לחשוב על זה שיש לאמא שלי "סיבה לא לקחת אותי כרגע" למה לא? למה כל הילדים בגילי כן ואני לא? וכן, זאת לא הבעיה של כסף. אני עובדת כרגע, אבל איזה אמא מטורפת תתן לילדה שלה, שהיא בת 17 (כן, עדיין צריך אישור מאמא) לנסוע ליפן, ארה"ב או אנא ערף כל מקום אחר? וזה עוד מילא, אם כבר הייתי נוסעת הרבה, הייתי איכשהו מכירה את זה. אבל זה מדינה אחרת, זה שפה זרה, היא בחיים לא הייתה מסכימה גם אם היה לי מיליון שקל וכרטיסים ביד. אם היית אומרת לי את זה לפני שנתיים עוד הייתי מבינה, כרגע אני חוסכת בטירוף, בגיל 18 אני מתחפפת מכאן לטיול של מאה שנה. רק בארון יהיה אפשר להחזיר אותי. ואני מכירה כל סנטימטר מישראל, אין לי כבר לאן ללכת XD ראית יקירתי, אם מישהו מכיר את גזר, ועוד בכלל שהוא גר בקריות, זה באמת צריך להיות שיא עולם כל שהוא. ושמעי, אני מבינה שזה לא בורח לשום מקום, אבל זה מסקרן, זה מושך לשם, ונגד זה אני כבר לא יכולה להלחם. חולה עלייך.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifכן, כל הילדים בגילך כן, ואת דווקא לא.

מה נראה לך? יכול להיות שאמא שלך לא יכולה להרשות לעצמה טיול לשתיכן.. לא יודעת, אני לא מדברת איתה על זה ובטח שלא חקרתי לה את המחשבות בשביל לדעת. אני בטוחה שיש לך סיבה. והגישה הזאת, של "כולם כן ודווקא אני לא?" לא תיתן לך כלום בחיים. אני למדתי מזה את הלקח שלי, וזה לקח כואב.. אין לכן מה להתבאס מזה, גם את וגם היילי. אז את תטוסי פעם לטיול קצר בחו"ל, תחזרי ותרגישי טעם של עוד. ואז את תתבאסי שאת לא טסה מספיק. the point is, תמיד יש לאן לשאוף ותמיד אפשר לרצות יותר. סבלנות, את רואה? גיל 18 ויש לך מספיק כסף לטיול. את יודעת מה יקרה אם תארגני טיול כאן ועכשיו בלי לחכות? את תתקעי בלי רכב, כשאת צריכה לקחת אוטובוסים או רכבות ממקום למקום [אם יהיו בכלל], לישון במוטלים או צריפים ממש, ממש לא נעימים, ובסך הכל להיות במקום בלי מטרה. אם תקחי את הזמן, תחסכי כסף ותארגני טיול גדול ומסודר, כשאת יודעת מה את רוצה לראות, את יודעת מה את רוצה לעשות, זה יהיה הרבה יותר כיף ו..מדהים.. מאשר סתם, לטוס לחו"ל, להגיד שהיית שם. נראה לי שזה מה שהתכוונתי להגיד קודם.. חח.. יכול להיות שאני לא מבינה אותך כי לא הייתי במצב שלך.. אבל תאמיני לי שמה שאני אומרת נכון, גם אם עכשיו את לא ממש מצליחה להבין למה? וכשדיברתי על הטיול, התכוונתי שתקחי חברה, ולא תטוסי עם המשפחה.. לא לגמרי לבד.. חחח...

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif בואנה דארלינג...

באמת העלת לי את המצב רוח. ואני מסכימה איתך במילה ומילה. אבל חלום זה חלום, ואני מתבכיינת על זה שזה נשאר בגדר חלום. אני מתבכיינת על העובדה ש-90% מהבצפר שלי גר באנגליה לפחות שנתיים, אני מתכיינת על העובדה שמגיל קטן אנשים נוסעים, ואני לא. אז בואי נאמר שלגבי זה שאם עכשיו אני אעשה טיול זה לא יעזור לי בכלום. ות'אמת זה לא הקטע של לקחת אוטובוסים, רכבות, לישון במוטלים, זה שטויות. זאת הנקודה כאן, זאת החוויה שלי, כל הדברים האלה. זאת אחת מהסיבות שאני רוצה לנסוע. לעבור את כל החוויה של להתקע באיזה מקום שאני לא מכירה ולמצוא את הדרך החוצה. אני נורא הרפתקנית בנושא הזה. אבל זה הרבה יותר מציאותי לאסוף כסך לגיל 18 ולדפוק טיול ארוך של חצי שנה ולחרוש לדוגמא באמת את כל גרמניה. מאשר כמובן לנסוע לשבוע ולהתבאס שלא ראיתי כלום. באמת שעשית לי את השבוע. ות'אמת שכל הגישה שלי ממש קיבלה זווית שונה. תודה לך יקירתי 3333333>

Tommy89

New member
../images/Emo205.gif יאי ^^

אני שמחה שהצלחתי ל...שנות לך את הגישה.. חחחח גיל 18, תחרשי את כל אירופה ולא רק את גרמניה, תראי איזה כיף יהיה לך :)

e t a

New member
מיש ../images/Emo24.gif

אין לי יותר מדי מה להגיד חוץ מדבר אחד - אני ואת נדאג לזה.. כבר כמעט טסנו פעם אחת ובקיץ נלך על זה

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אוי דני, בעזרת השם, תאמין לי XD

אגב תכנונים, מה עם מפגש פורום נחמד שכזה?

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif וואל ../images/Emo24.gif

אוקי בקשר ללא לדבר עם אמא שלך - שמעי , לכולם יש רבים עם ההורים ולא זה לא טיפשי לריב איתם ככה אנשים בונים את עצמם בדרך הנכונה ביותר למרות שלא תמיד צודקים אבל זה הכל לטובה ובשביל זה יש הורים שיכוונו אותנו - במיוחד בגיל הזה , ואני בטוחה שקרה לעוד כמה אנשים שהם לא דיברו עם ההורים שלהם [אהמאניאהמ XD ] אבל באמת שאין לך מה לכעוס עליה בגלל זה .. להורים שלנו בדיוק כמונו יש שיקולים משלהם , אמא שלך היא אמא שלך והיא יודעת מה לפי דעתה נכון לעשות ואם היא שואלת אותך מה קרה תגידי לה מה שאת חושבת לשמור בבטן לא עוזר בכלום ותאמיני לי זה נכון .. ותאמיני לי , יש הרבה הרבה הרבה אנשים שלא טסו אפילו פעם 1 בחיים שלהם והם כבר עברו את גיל ה20 .. את לא מפסידה כלום בזה שאת לא טסה עכשיו להפך ,העולם שונא אותנו עכשיו לא מתים עלינו שם .. לפעמים קורה שחושבים שכל העולם נגדך אבל זה באמת לא ככה צריך לדעת לראות את חצי הכוס המלאה.. הנופים באירופה [ רק שם הייתי סורי XD ]דומים ברובם לנופים בארץ. תמיד אפשר לחסוך קצת ולרדת לאילת עם חברים או לחסוך עוד טיפה ולטוס לאיי יוון [כריתיםרודוס וכו' ] זה עולה כמעט כמו נסיעה לאילת [ד"א ] ובאמת אני מכירה עוד כל כך הרבה אנשים שלא טסו ולא קרה להם כלום .. מחכים טיפה יש לך עוד חיים שלמים לחיות ולראות עולם [תשאלי את אמא שלך מתי היא טסה בפעם הראשונה היא בטוח לא תגיד לך בגיל 16 או נמוך מזה ] העולם לא בורח ממך תלכי בקיץ לעבוד ותחסכי בקיץ אחד את יכולה לעשות הרבה הרבה כסף ואם את רוצה להכפיל את הכסף ויש לך זמן וממש באלך לטוס תלכי ביולי לעבוד באיזה קיטנה בבוקר ובערב תלכי לעבוד באיזה מקום אחר .. כל כך הרבה אנשים עושים את זה וזה כל כך משתלם בסוף ומהנה לקנות דברים / כרטיס טיסה וכו' שזה מגיע ממך ..

למעלה