גם אני יכול ל
בלי לדעת ל
..

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif זה בדיוק מה שהיא אמרה.

אבל זה לא הולך ככה. את יכולה להסכים איתי שהתקופה של פעם והתקופה של היום היא לא אותו דבר? ושוב, זה מה שהרבה אומרים, אבל זה לא קשור. זה פשוט נושא כאוב אצלי. כי אני רוצה לראות, אני רוצה לדעת שזה שם, אני רוצה לחוות את זה כמו כל כך הרבה אנשים באוכלוסייה. כמו שתומי אמרה, לעבוד עכשיו ולנסוע לחו"ל בגיל 18 לטיול מפוצץ, זה הדבר שהכי נראה לי לעניין. בכל מקרה, תודה על כל התגובות, כל אחת מהן באמת עשתה לי את השבוע. תודה בנות. 3>

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שאלה חשובה מאוד ../images/Emo206.gif

מי בטוח הולך להופעה של 30 שניות למאדים ? (עצלנית מידי בשביל לכתוב באנגלית
) אני פשוט רוצה לקנות כרטיסים ויש לי בעיה קטנה, ככה שזה דיי דחוף לי לדעת מי בטוח הולך

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifעם אני אמצא עם מי ללכת בטוח אני באה!

XD מה קרה? אולי בכל זאת אוכל לעזור לך?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אמממ...

אני גרה ממש רחוק מת"א כמו שאת בטח יודעת [נו, ירוחם XD]. וכאילו, אחותי כנראה תבוא איתי להופעה ואין שום בעיה מהבחינה הזו - אבל כל הקטע של לנסוע לת"א רק כדי להביא את הכרטיס זאת הבעיה
בכל מקרה [אחרי חפירה
], הדרן יכולים לשלוח את הכרטיסים הביתה בדואר / אפשר לקחת את זה מהקופות באותו יום של ההופעה ? או שאני חייבת ללכת עד לת"א להדרן כדי לקחת את הכרטיסים ?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאממ, יש מצב שיכולים לשלוח לך בדואר..

לא? תתקשרי ותישאלי אותם. ונראלי אפשר לקחת ביום של ההופעה את הכרטיסים..אני לא בטוחה אז אני לא רוצה לומר סתם.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif בכיף.D: אני מקווה שעזרתי במשהו...

בכול מקרה חח.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אממ

אני בטוח הולכת [הבעיה היא שאני גרה בת"א אז אני הולכת לקחת את הכרטיסים מהדרן בכללי XD ] אבל ! אני עדיין יודעת את התשובות ... D: טוב אני לא יודעת אם הם שולחים בדואר אבל יש מצב וכדי לברר [!] ואפשר לקחת ביום של ההופעה עצמה [ רוב הסיכויים אבל אם את כבר מדברת איתם באמת כדי לבדוק ] אם 2 האפשרויות הראשונות נפסלו אז כן .. אבל נראה לי שכן יהיה אפשר לקחת מהקופות שם ...

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif תהילונת, יש לי פתרון בשבילך XD

אני בטוח מגיעה להופעה, אם זאת הייתה השאלה. אני נמצאת בשבועות בת"א, הרי יש מפגש, אני צריכה לבדוק איפה בדיוק נהיה ואיפה הדרן נמצא. במידה ואין אפשרות לשלוח אלייך הביתה, אני יכולה לקחת את הכרטיסים אליי ולהביא לך ביום של ההופעה. הקטע הוא שאני חושבת שצריך איזה תעודה מזהה בשביל לקחת אותם או משהו כזה. אני אבדוק כמה דברים, ובנתיים את יכולה לבדוק איפה הדרן נמצא ואם אפשר לשלוח הביתה ואם צריך תעודה מזהה. במידה והכל יילך כשורה, בכיף אני אקח בשבילך את הכרטיסים. גם אני לא בדיוק גרה ברדיוס של 100 מטרים מת"א. XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני אבדווק הכל ../images/Emo13.gif

אני אדבר עם אחותי והכל כי היא זאת שקונה את הכרטיסים להופעה :) והמון המון תודה מיש - וחסר לך ואני לא רואה אותך בהופעה

e t a

New member
אני וחברה שלי באים להופעה של 30STM ../images/Emo9.gif

אם אתן כל כך אוהבות אותם הם צריכים להיות טובים בטח
מי הולכת להיות שם

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני אני אני ../images/Emo13.gif

זאת להקה פשוט מדהימה
אתם כ"כ הולכים להנות - תהיה בטוח בזה

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאני מושי רוצה, עם יהיה לי עם מי ללכת.

XDDD אני עדין לא יודעת, אממ יש כרטיסים מוגבלים? :0

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני חושבת שכן ><

כאילו, יש עוד המון זמן עד ההופעה - אבל כבר התחילו למכור כרטיסים.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifהאע טוב אני אנסה לכנות מהרמהר!!XD

הבעיה שאני לא ידע עד חודש הבא בכלל.~.~

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחח

אני בטוחה שיהיו כרטיסים עוד בחודש הבא

למעלה