מזתומרת אם יהיה לך עם מי ללכת? נהיה כולנו ביחד שם
X Xx Haley xX New member 6/5/10 #81 ../images/Emo17.gifחח כע אבל.. לא באלי לבוא בכללי לבד ואני לא יודעת מה קורה עם החברס, כי הם בצבא.~ כאילו שתי חברות שלי והן לא יודעות. : 0
../images/Emo17.gifחח כע אבל.. לא באלי לבוא בכללי לבד ואני לא יודעת מה קורה עם החברס, כי הם בצבא.~ כאילו שתי חברות שלי והן לא יודעות. : 0
P Pardon Me New member 6/5/10 #78 ../images/Emo15.gif אני מאושרת DD: חפרתי על זה אתמול לתומי XDDD ההורים שלי הודיעו לי אתמול שאני הולכת לקבל גיטרה ליומולדת, סוף סוף! זאת כנראה תהיה גיטרה קלאסית 3/4 של מונטנה וסוף סוף אני אוכל ללמוד גיטרה כמו שצריך P:
../images/Emo15.gif אני מאושרת DD: חפרתי על זה אתמול לתומי XDDD ההורים שלי הודיעו לי אתמול שאני הולכת לקבל גיטרה ליומולדת, סוף סוף! זאת כנראה תהיה גיטרה קלאסית 3/4 של מונטנה וסוף סוף אני אוכל ללמוד גיטרה כמו שצריך P:
X Xx Haley xX New member 6/5/10 #82 ../images/Emo17.gifיאאאאא. תתחדשי. D: יש לי קלאסית של מונטנה גם. חוח תהני! 3:
T Tommy89 New member 7/5/10 #85 ../images/Emo205.gifייאאאאאש את קונה מונטנה! שכנעתי אותך? בקשה תגידי ששכנעתי אותך XD איזה מונטנה? דומה לשלי?
../images/Emo205.gifייאאאאאש את קונה מונטנה! שכנעתי אותך? בקשה תגידי ששכנעתי אותך XD איזה מונטנה? דומה לשלי?
T Tommy89 New member 7/5/10 #86 ../images/Emo205.gifאה... חברים, מצאתי איזה משהו ישן בארכיון מסמכים שלי. איזשהו קטע שכתבתי בעברית והתחלתי לתרגם לאנגלית, אז אם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי להמשיך לתרגם.. אני אודה לו מאוד. ~אהמ~
../images/Emo205.gifאה... חברים, מצאתי איזה משהו ישן בארכיון מסמכים שלי. איזשהו קטע שכתבתי בעברית והתחלתי לתרגם לאנגלית, אז אם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי להמשיך לתרגם.. אני אודה לו מאוד. ~אהמ~