"גם אני רוצה להיות סופיסטוכוסית"

magenta73

New member
"גם אני רוצה להיות סופיסטוכוסית"

מדובר בגרפיטי שראיתי במו עיני ליד מקום מגורי, והרבה יותר ליד הפאב השכונתי. עכשיו.. שאלה. מאיפה זה בא, הסופיסטוכוסית? האם גונדרי עלה על הסטאר(ט-אפ) הבא? אם להאמין לחתול שזו אכן המצאה שלו... או שזה מילה חדשה שנכנסה ללקסיקון התל אביבי? המממ......

cheshire9

New member
לא רוצה להסתבך עם הגונדרי

אבל יתכן ששמעתי את המילה הזו בואריאציה כזאת או אחרת כבר לפניו.... אולי הוא המציא דווקא את המונח שהיה יותר פופלרי אצלנו - פסיכוכוסית. לא זוכר ששמעתי את זה לפני כן. ויכול להיות שהוא באמת המציא את כולן - הוא בחור מאד יצירתי. ואת ? תהיי מה שבא לך ..... אפילו סתם-כוסית.

magenta73

New member
כמדומני

שאני "המצאתי" את הפסיכופתוכוסית. או לפחות כתבתי את זה כתגובה לכמה סופיסטוכוסיות שלך... אבל, הגיוני שהוא גם חשב על זה. כי הוא אכן בחור יצירתי. בכל מקרה, אין יותר דובי. לידיעת הכלל. ממש עלה לי על העצבים. משהו כמו - את כל הזמן מתווכחת, בגלל זה אין לך זוגיות. א. אני לא מתווכחת, אני מדברת ואומרת את דעתי. ב. יכול להיות שאתה רואה את זה כמתווכחת, אבל מה זה קשור לסטטוס שלי? ג. חפש בחורה שתהיה יפה ותשתוק במקום אחר, י'חתיכת צבוע.

cheshire9

New member
לפעמים גם אני אומר

"שקט אישה". ולהפתעתי זה עובד..... חשבתי שאקבל על זה בעיטה בבייצים אבל היא דווקא אוהבת את זה. אין כמו קצת שוביניזם גברי בסיסי כדי לפשט עניינים.

magenta73

New member
אהמ...

יש "שקט אישה" שיכול להאמר בחיוך, קריצה וכו'... ובמיוחד אם היחסים לא מאורגנים לפי התפיסה הזו, ויש "שקט אישה, כי אם לא תהיי בשקט לעולם לא יהיה לך משהו".

cheshire9

New member
ברורררר

אם היא מנדנדת ומציקה - אני לא נותנת ..... "לא הלילה מותק - יש לי כאב ראש". בסוף היא קורעת מעלי את הבגדים ומבצעת בי את זממה - אבל בשקט .....

כן, לקשור את מה שמפריע לו...

באופן אישי לאיזו בעיה גורפת אצלך זה בהחלט ליכלוך... ועל כך נאמר: NEXT

moi24

New member
שלום, קוראים לי moi

ואני סופיסטוכוסית בשאיפה. בעצם נראה לי שאי אפשר להגיד על עצמך דבר כזה. זה משהו שאומרים עליך אחרים. כמו שאי אפשר להגיד על עצמך "מלח הארץ". אותו דבר!

cheshire9

New member
את

ירושלמו-כוסית שזה זן חביב ובלתי מזיק אבל רחוק מאד מאד מלהיות סופיסטו-כוסית אמיתית חהחחהחהחה....... דרך אגב הכינוי "סופיסטו" או "סופיסטו-צ'יק" מוכר לי מניו יורק מלפני 20 שנה אז אולי זה בכלל יבוא מחו"ל. מי שרק נולד אז (כמו רוב חברי\ות הפורום) לא מכיר את השיר NO MORE HEROES של ה STRANGLERS (אני ראיתי אותם בהופעה חיה בארץ ) - מופיעה שם המילה סופיסטו במובנה המקובל. http://www.youtube.com/watch?v=W4pkNcE8nsM

moi24

New member
נו אבל זה לא נשמע טוב

כמו סופיסטו. אז להתחיל לשתות וויסקי ולאנפף? מה זה בכלל לאנפף? או אולי לעבור לעיר החטאים? יאכלו אותי שם בלי מלח.

cheshire9

New member
לאנפף

זה לדבר דרך האף...... שרצוי שיהיה קצת מורם. בקיצור - בתור סנובית זה דווקא מתאים לך.....

Star_Dust

New member
מחדדת את השאלה

לפי המילון סופיסטיקייטד = מתוחכם, מורכב, מסובך,רב נסיון. אז נכון, אני לא מאוד בקיאה בעולם הזה שנקרא 'חיי הלילה של תל אביב' אבל נשמע לי הגיוני שכל כוסית חייבת להיות גם סופיסטיקייטד כדי להיחשב לכוסית, לא? אחרת היא סתם פרחה

cheshire9

New member
הסבר קצר

למרות שהמקור לכינוי צמוד אליך .... כוסית - את יודעת. כמו כוס אבל קטן. סופיסטו - מלשון סופיסטיקייטד. שותה ג'ק דניאלס במקום וודקה-רד-בול. קוראת בוקובסקי, בורוז, וונגוט (שנפטר בשבוע שעבר). מתלבשת ביריד המעצבים. מאנפפת קלות.מכירה את כל הסלבס הביצתיים - צ'יקי ארד ולא נינט. בקיצור - כנראה לא את ...... (בפעם הבאה - הסבר על אחותה של הסופיסטוכוסית - הפסיכוכוסית. אותו הדבר אבל הרבה יותר מעניין .....)

magenta73

New member
אופס, זה כמעט אני

רק שאני לא כוסית... ומזמן כבר לא בעסק של היריד המעצבים. עדיף לנסוע ללונדון ולסדר את הגרדרובה.....

Star_Dust

New member
כן, כן,

זכורה לי התמונה שלך עם בגד הים. אומנם לא ראיתי תמונת פנים, אבל גוף של כוסית יש לך
יריד מעצבים... אני אפילו לא יודעת מה זה
. אז קשה קצת להביע דעה אם זה טוב או רע שאת כבר מזמן לא בעסק. ולונדון... אין לי מושג מתי היית שם לאחרונה... בביקור שלנו שם ראינו רק בגדים ממש מזעזעים ויקרים בצורה מטורפת. אז אני ממש לא ממליצה על סידור הגרדרובה שם.

magenta73

New member
../images/Emo9.gif

בלונדון אני לא מדברת על הבוטיקים והחנויות, אלא יותר על השוק של קמדן. אהובי. משוש חיי. מקום עלייה לרגל שלי. הנר לרגלי. האור בחיי.

למעלה