"גם אני רוצה להיות סופיסטוכוסית"

avshalomat

New member
אני חושב

שמדובר במוצר מסחרי ומדכא, תיחכום לא יכול לבוא כמעטה חיצוני כמו "כוסיות" אז יש בחורה יפה שהיא גם אינטלגנטית, ויש סופיסטוכוסית שהיא מוצר מסחרי אופנה שהיום קייימת ומחר מחליפים בסגנון אחר (נגיד הומנטריכוסית הולכת להופעות נגד דרפור במקום לערבי שירה)

avshalomat

New member
אופס לא קראתי

את כל השרשור ומסתבר שאמרו את מה שאמרתי לפני ולפעמים משתמשים בזה באירוניה

גונדרי

New member
מי קרא לי?? ../images/Emo42.gif

אז דבר ראשון, אני לא חושב שהמצאתי את המונח 'סופיסטיכוסית'.... אני העלתי אותו פעם בשיחה עם החתול...לא זכור לי מאיפה המושג הזה הגיע אליי.... אבל אני דיי בטוח שלא המצאתי אותו. לגבי המונח 'כוסית', אני גם לא מהחובבים את המונח הזה, עד היום אני לא נוהג לכנות בנות במילה הזו... וגם אם כן, אז זה צורם לי מאוד.... אני חושב שהתחלתי להשתמש במילה הזאת רק כששמעתי בנות מכנות בנים בתואר:"כוסון" ואז הבנתי שהמונח איבד את המשמעות המינית שלו
קצת חבל שכמעט כל הסלנג בשפה שלנו מקורו או מהצבא או מהכלא....לעם שמכנה עצמו 'עם הספר' היה ראוי סלנג קצת יותר מכובד ועדין מאשר כינויי אברי מין והפרשות שונות.... אבל נו.... את זה שאני עדין מידי לסברסיות הקוצנית המקומית הבנתי כבר מזמן. ולגבי המונח עצמו... סופיסטיכוסית... לדעתי האישית, הוא מתאר תל אביביות צעירות שמנסות לחוות את ה'תל אביביות-המגניבה' כדרך חיים.... את רובן אפשר למצוא בבוקר בארקפה, בצהריים בעבודה שלהן במשרד הפירסום או בהפקות הטלויזיה ובערב הן צדות להן ברנש בג'יי דייט או בבר השכונתי (אברקסס?) ומפליגות איתו לקשר הדוק של יומיים וחצי. אנגלמייר כתב עליהן פואמה מצחיקה רצח.... אני אחפש לכם את זה. זה משעשע ביותר. שנייה......

cheshire9

New member
יכול להיות יותר גרוע

בצרפתית כשמדברים על סקס זה תמיד CUL - שזה בעצם תחת ..... אז אפשר לחשוב שהם לא עושים שום דבר חוץ מאנאלי. והדור שלי (קצת אחרי הפלמ"ח) עדיין משתמש במונח חתיכה - שזו בעצם חתיכת בשר..... לא מחמיא. באנגלית יש להם אפרוח וגם חתלתול שזה נחמד - ואפילו כלבה שנחשב משום מה כינוי גנאי למרות שעדיף לדעתי כלבים על בני אדם מחורבנים.... אז הנה A BITCH

g a z

New member
אממ... יש לי וידוי..

גם אני אומרת על בנים שהם חתיכים... לא ידעתי שזה כבר נחשב אולד פאשיין.. אמא שלי, לעומת זאת, עדיין אומרת "פגז".. זה על משקל "פצצה" של היום, למיטב ידיעתי..

magenta73

New member
הו שלום באמת.

אני מתחילה לחשוב שאני לא מסתובבת בחוגים הנכונים...
(היית חייב להכניס עבודה בשרד פרסום???) אבל אני נזכרת בערגה בבאזי, ומחייכת. אני לא סופיסטוכוסית. אני וייט-טראש.

magenta73

New member
או. זה מקובל עלי.

עכשיו אני יכולה גם לספר לכם שהחליפו לי את הטלפון היום, לקחתי את המוטורולה V3 השטוח, המגניב. רק מה, בשביל הקטע, לקחתי את הורוד. אם כבר אז כבר. (וגם כי זה הולך טוב עם הנובלס, השילוב...) ועכשיו, מכיוון ששוב הי' המעצבן לא מתקשר למרות שאמר שיתקשר, ולי בא לשחק את הפולניה הכועסת ולא להתקשר אליו, אני הולכת לפאב. לשתות קצת, ולהשוויץ בפלאפון הסופיסטוכוסי שלי. בקרוב הסרט.

למעלה