"גם אני רוצה להיות סופיסטוכוסית"

magenta73

New member
להיות בלונדון ולא ללכת לקמדן זה פשע!

פשע!!!! אני בשוק. איפה גונדרי, באמת, אני אלמד אותו דברים בסיסיים בחיים....

Star_Dust

New member
איפה גונדרי?

מסתובב בג'יי דייט ברגעים אלו ממש! מצטערת יקירי, הייתי חייבת להוציא את זה

Star_Dust

New member
רוצה הסבר?!?

אין בעיה! תיכנס לג'יי דייט (אם יש לך אומץ
) ותשאל אותו! סתם..סתם... הוא עובד. הכל בסדר. אני לא עומדת לקבל את המלצתך לגבי סטוצים בקרוב

cheshire9

New member
לא מפחידים יונה בנער

נ' שלי - לא מכירה בכלל את ג'יידייט חהחחהחהחה....... בתולה לחלוטין בעניין.לא יודעת ולא מכירה. יכול להסתובב שם שעות ולא תהיה שום בעייה. אבל פשוט לא בא לי.

Star_Dust

New member
כן, כן,

זכורה לי התמונה שלך עם בגד הים. אומנם לא ראיתי תמונת פנים, אבל גוף של כוסית יש לך
יריד מעצבים... אני אפילו לא יודעת מה זה
. אז קשה קצת להביע דעה אם זה טוב או רע שאת כבר מזמן לא בעסק. ולונדון... אין לי מושג מתי היית שם לאחרונה... בביקור שלנו שם ראינו רק בגדים ממש מזעזעים ויקרים בצורה מטורפת. אז אני ממש לא ממליצה על סידור הגרדרובה שם.

Star_Dust

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אני כה רחוקה מלהיות סופסטוכוסית. באסה.

magenta73

New member
מצחיק,

כי אני חשבתי, "יו! אני ממש קרובה להיות סופיסתוכוסית. באסה."

Star_Dust

New member
אני יכולה להבין ../images/Emo6.gif

אני לא ממש בעניין של להיות סופיסטוכוסית.. סתם צחקתי... נראה לי שאפילו גונדרי כבר הבין די מזמן שאם הוא רוצה סופיסטוכוסית, אז הוא צריך להמשיך לחפש

cheshire9

New member
הבהרה

לומר על מישהי סופיסטוכוסית - זו לא ממש מחמאה.... זה יותר בסגנון WANNBE שמנסה להראות מתוחכמת. וטוב שאת לא כזאת. (וטוב שמג'נטה לא כזאת. למרות הג'ק שהיא גומעת)

magenta73

New member
אני יותר בקטע של האירים

ג'יימסון וטולימור דיו. ובכלל, אני בחורת בירות. ואני גם לא מאנפפת. טוב, אני לא סופיסטוכוסית. באסה. אבל אני כן מכירה את צ'יקי! הא!

cheshire9

New member
טולמור !!!!!

משקה האלים..... הכי אהוב עלי. זה עם לף בראון - ואני מסודר. באמת פעם נהיה חייבים לצאת לבלות.... ועם מצלמה בלייב לטובת חברי הפורום.

גונדרי

New member
רק תגידו איפה וֶ count us in ../images/Emo13.gif

איפה שתגידו, אני וסטאר נצטרף
.... לא צחוק

moi24

New member
תקראי לבאז

שיחזיק אחד. בעצם... גם הוא תפוס.... הממ... נראה לי ש"הם" הפכו לרוב פה.

Old Girl

New member
זו מילה

שיש בתוכה שם של איבר מין וכמה אנשים חושבים שזה אמור להחמיא לך?

Star_Dust

New member
גיסתי הצעירה....

נהגה לצעוק על בעלי בכל פעם שהוא היה אומר שאני כוסית. היא טענה שזה מעליב ומשפיל
אחותה הגדולה, לעומת זאת, ישבה איתי יום אחד, הסתכלה על הבת שלה, בת החמש וחצי, ואמרה לי פתאום: 'אני לא מאמינה שיצאה לי כזאת ילדה כוסית על'. ואני? אני לא פה ולא שם. לא מוצאת שום דבר מעליב בכינוי כוסית (בגלל שעם הזמן המילה קיבלה משמעות משל עצמה ללא קשר לעובדה שהמקור שלה נעוץ בשם של איבר מין) אבל לא אגיד בחיים על ילדה שהיא כוסית או כוסית על (כי המשמעות מתייחסת למישהי מושכת באופן מיני וכל קישור בין ילדות למין הוא חולני בעיניי).

Old Girl

New member
אני לא יכולה להגיד שזה מעליב אותי

אבל אולי מגעיל. מאחר יש כמה וכמה אנשים שזה לא מלהיב אותם (ואת אחותך אפילו מעליב) - נראה לי שהמילה הזו עוד לא קיבלה משמעות עצמאית לחלוטין...

למעלה