"גם אני רוצה להיות סופיסטוכוסית"

Star_Dust

New member
יש דברים...

שפשוט לא שווה לקחת יותר מדי ברצינות. בתור פולניה גאה אני יכולה להעיד על עצמי שאין יותר מדי דברים בחיי שאני לא לוקחת ברצינות
אבל האמת היא שהחיים די מסובכים גם בלי להתפלסף על משמעות מילה במשך חצי שעה. להיעלב זו בחירה. אני בוחרת שלא להיעלב מהביטוי כוסית. ואפילו להיפך.

Old Girl

New member
חשוב מאוד לכבד אנשים אחרים

לא משנה מה את בוחרת או לא בוחרת עבור עצמך, חשוב לכבד אנשים אחרים ואת הדעות שלהם. את לא חייבת לאמץ אוטומטית כל דעה זרה, אבל לדעתי הערות כמו "החיים מסובכים גם בלי להתפלסף" ו"להיעלב זו בחירה" הן לא במקום. אלה בסך הכל קלישאות, כי אין אדם שלא כועס או נעלב מפעם לפעם, ואין אדם שלא מתפלסף על מה שמעניין אותו (אם יש אז הוא בטח לא כותב בפורומים).

Star_Dust

New member
אני מאוד מכבדת אנשים אחרים

שני המשפטים האלה אליהם התייחסת כהערות היו בסך הכל משפטים לגבי עצמי. לא הערות אלייך או לכל אדם אחר. כפי שכתבתי: אני בוחרת שלא להיעלב. אם אנשים אחרים נעלבים או לא נעלבים זה עניינם האישי בלבד. באופן אישי, אני לא אגיד לבחורה: איזו כוסית את! אבל לא איעלב אם מישהו יגיד עליי שאני כוסית. חייבת לציין שממש ממש ממש אין לי מושג איך הגעת מכאן לחוסר כבוד לאנשים אחרים.

cheshire9

New member
אם הייתי אישה

הייתי נורא שמח אם היו אומרים שאני כוסית. אבל אני בכלל כזה. אם הייתי אישה הייתי מ-זה שרלילה ......

cheshire9

New member
זה פרטי שלי איתו

אל תתערב...... אבל הכוכבית דאגה שישכחו ממנו פה בפורום - אז הנה הוא ממשיך לככב אפילו בהיעדרותו. שיחק אותה.

אוקיי...

ועכשיו סתם שאלה בנאלית... קיימת פעם יחסי מין עם גבר? בראיין לא אנאלי, בנאלי...

cheshire9

New member
תגדיר

יחסי מין ..... אף פעם לא הייתי עם גבר לבד במיטה. הייתי בשלישיות. וגם אז - תשומת הלב היתה ממוקדת בעיקר באישה. יש לי עוד חורים בהשכלה להשלים כנראה.

נו, שיערתי שאתה פתוח...

לכל מיני דברים... סבבה... (מישהי כאן לוחשת לי ש: "כנראה שיש לו עוד כמה חורים שלא נבדקו... ולא רק בהשכלה")

cheshire9

New member
האמת

שאני קשקשן גדול וכשזה מגיע למעשים הרבה פחות .... אבל כבר השמעתי הגיגים בנושא שהייתי רוצה פעם למצוץ לגבר לא מתוך איזו תשוקה עמוקה לזה אלא מתוך סקרנות גרידא לראות איך זה נראה מהצד השני ...... ובנוגע לחורים יש לי טחורים לא כדאי

cheshire9

New member
נ.ב

מי שלוחשת לך באוזן זו הסופיסטוכוסית התלאביבית החדשה שלך ? אולי תעשה לה הכרה עם הפורום ?

cheshire9

New member
גם אנחנו

מאד בעד לצפות . אז שהיא תעלה תמונות - ונצפה ביחד .....

Star_Dust

New member
ועוד משהו....

תפסיקו כבר להכניס אותי לכל דיון העוסק בגונדרי בפורום
נראה לי שמניותיו בפורום כבר צנחו מספיק בגללי. בסוף הוא עוד עלול להגיע להבנה שכדי להפוך שוב ליקיר הפורום, כל מה שהוא צריך לעשות זה פשוט לזרוק אותי
הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לקדם קצת את האינטרסים שלי.... יועלו מניותיו של גונדרי בפורום לאלתר!!!

cheshire9

New member
אין בעייה

תגידי לו שישים כמה תמונות חושפניות וחד משמעיות והכל כבר יסתדר ......

Star_Dust

New member
נראה לי

שעידן התמונות החושפניות בפורום כבר מאחוריו
אם אתה בכל זאת מתגעגע לתמונות חושפניות שלו, אני יכולה לשלוח לך קישורים לתמונות עבר

cheshire9

New member
לא רוצה תמונות

רוצה מופע פרטי איתו LAP DANCING או שאת צריכה הסבר גם על זה .......

Star_Dust

New member
מופע פרטי? ../images/Emo6.gif

מצטערת, כל המופעים הפרטיים שלו כבר סגורים לפחות לחודשים הקרובים.

למעלה