גם אני רוצה...

gertrude

New member
רק בשביל הפרופורציוות

כעת אנחנו ב-50 תגובות. רק שתקלטו שכל דביל מצוי שזורק כאן איזו מלה זוכה לכפול תגובות רציניות לחלוטין מאתנו. באמת כדאי שנתחיל להתעלם ונפסיק לבזבז פיקסלים כאילו אין מחר.

QueenOfMagic

New member
את צודקת לחלוטין

אבל איך אפשר להתאפק...הצילו!!!
אבל הבעיה זה עם הלהמשיך לענות להם גם כשענינו פעם אחת אנחנו נראה לי לא מתאפקות ועונות פעם שניה...אני בכל מקרה לא הולכת לענות לבעלת הברכות (שיהיו לכן ילדים והרבה....) שוב. היא לא שווה את האינטרנט המהיר שיש לי. ושוב, הלוואי שיהיו לך יותר מ-10 ילדים זה לא מספיק 7...

QueenOfMagic

New member
גם אני מזועזעת עד עמקי נשמתי

איך אתן מעיזות לעשות מעיניין כזה רציני צחוק?? הרי אי אפשר בלי לנשום ריח של חיתולים מסריחים!! אתן עלובות,דפוקות, מפגרות ורק השם יסלח לכן...כי אין לכן חיים. לעולם לא תדעו אושר!! אושר ואהבה אמיתיים כאלו שיש רק לאימא!! שלא לדבר על זה שנועדתם להקריב את הגופות שלכן להשרצה בילתי מוגבלת של ילדים...ולא אחד ולא שניים אלה 10 ואם אחד ימות...לא נורא תעשו עוד שלושה במקומו!! הרי אימא שיש לה הרבה ילדים לא סובלת מדיכאון גם אם ידרס אחד או ישכח באוטו...רחמנא ליצלן. זה ששכחתי את יוסי בוואן לא אומר שאני לא אוהבת אותו בדיוק כמו...ה...א...14..אחים שלו...רגע...לא...13 אחים שלו, לא...חכו...אני אלך לספור כמה יש לי.. אבל זה לא משנה...לשמוע את המילה אימא אוח אושר צרוף!!! ולכן לא יהיה המשך ומי שיזכור אותכן! ולא יהיה מי שינגב לכן את התחת כשתהיו זקנות בלות מכוערות חסרות כל. אוח, איזה כייף לחיות חיי עיוורון מבלי לדאוג לדילמות היום יום.

עינת12

New member
חשה צורך רב להביע את זעזועי הנורא

ולהוסיף תרומה צנועה ל-92. אבל אין לי חשק להחליף את הניק, אז תדמו מישהי שהיא לא עינת12. ובכן, אני מ-ז-ו-ע-ז-ע-ת עד עמקי נשמתי הנדהמת וההמומה. מה??? מי???? איך???? למה???? כמה???? איפה???? מתי???? מיותר לציין שבא לי לצרוח "הצילו" ושלבי
לרסיסים הפזורים על הרצפה ושמרוב ז-ע-ז-ו-ע לא אוכל לאסוף ולאחות אותם. גם בזה אתן אשמות! צונאמי עליכן וכל מה שבידיכן! בס"ד תבואו על עונשכן. כפי שנאמר בספר X, פסוקים כ"ג-ל"ט: "........." מזועזעת המומה הצילו

QueenOfMagic

New member
אני חשה צורך להביע את החלחלה שבי

הרי הגועל שלהן מגעיל אותי...גועל נפש.. כולכן גועליות...ולא רק גועליות חסרי חיים... אני נפגעתי עד עמקי נשמתי הרדודה!!! הצילו הצילו הצילו!!! כמספר היריקות שארק אח"כ למען יאריכון ימיי!! פשוט ההלם היכה בי כמו גל צונאמי ענק אינני יודעת היכן להשימיני!! אם לא תשריצו 8759843759348759403875 ילדים כולכן נידונות למוות!! קישוט אני אומרת!! קישוט מטומטם!!! אוח איך הנפשות הבודדות שלכן והרדודות שלכן אבודות!! אם תלדו 90358093248598 ילדים כל זה ייעלם...ילדים הרי זוהי התרופה לדיכאון, לאבטלה, לשיעמום! ילדים יקרבו אותכן לאימא אדמה.. יביאו לכן אור ושימחה... שאול!! אל תיגע בתקע עם המסרגה... מרים תוציאי את הראש מהמיקרוגל!! ויוסף אל תהרוג את אח שלך...ז"א תרד לו מהגרון!! עכשיו!!!

QueenOfMagic

New member
שמחה שאני מצליחה לעזור

אבל כל עוד אין לך 10 ילדים אני מזועזעת!!! ליבי ליבי...ריבקה יקירתי עיזרי לי להרים את רסיסי ליבי...

QueenOfMagic

New member
מישהו ראה את סימה??

איבדתי אותה בקניון!!! או באוטו?? אולי במכונת כביסה?? אוי..טוב...נו..נכנס שוב להריון נקרא לילד הבא סימה 2

עינת12

New member
וואלה קווין עשית את זה! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif|חיבו

מזמן לא צחקתי כל כך! "מעמקי נשמתי הרדודה....." יששששששששששששששש!!!!!
ו-
עלייך! ממני שעדיין מתפקעת מצחוק. אוךךךךך זה טווווווובבבבבב! תבורכי מותק, ו
מעמקי נשמתי הרדודה.

עינת12

New member
ועכשיו חוזרת ל"כמספר היריקות....."

כל המצחיק נפש אחת וכו'. גדול!!!!

QueenOfMagic

New member
אין תרומה יותר גדולה מזו

באמת לתת צומת לב מושקעת ככה לאישה קדושה, צנועה...בעלת כמיהות אימהיות. חיי נפשי עוד מעט נגיע ל-92 הודעות *אני חייבת לציין שאני נהנית מכל רגע...לו רק לא הייתי הולכת ללמוד היום הייתי כותבת את פנינותיי (שלצערי לא הומצאו על ידי בלבד) כבר ממזמן.

עינת12

New member
חיי נפשי! את צודקת! ו....

עד מתי קווין????? אני תיכף נחנקת מרוב צחוק. את חייבת להפסיק זאת ומייד. אחרת על מצפונך החוטא והדווי ירבוץ גם מוות מרוב צחוק. נ.ב.: גם אני נהנית מכל רגע

gezer5

New member
למה השם?

איך בכלל הוא הביא אותכן לעולם " ברוך שמו" זה כמו קללה - אני מאחלת לך 10 ילדים

gertrude

New member
ועוד משהו מעניין

שמתי לב שרבות וטובות מהנשים שנכנסות לפורום כדי "רק רציתי לשאול, אני דווקא פלורליסטית, אבל איך אפשר לא לרצות ילדים???????????? יא #$%%^#%#$!!!!" ודומותיהן שולחות אותו בראש ובראשונה לטיפול פסיכולוגי. באופן אישי אני כבר הולכת לטיפול (למרות שנראה לי שלפסיכולוגית של לא כל כך מזיז שאני לא רוצה ילדים) ונראה לי שרבות אחרות כאן גם הן היו או נמצאות בטיפול. בעולם בו אני חיה טיפול הוא דבר מקובל לחלוטין ומישהו שמעולם לא נפגש עם פסיכולוג זוכה להרמת גבה. הפורום שלנו הוא המקום היחיד עלי-אדמות שאני רואה בו עוד את הקדושה, החרדה, הסטיגמות, הכמעט-שמאניזם והמסתורין המאגי שהיו כרוכים בעבר בחשיבה על טיפול פסיכולוגי. אמא'לה פסיכולוג |אייקון של מציאוּת עומדת על הכסא וצורחת|

QueenOfMagic

New member
גם אני שמתי לב לכך

אבל זה בגלל שלהן זה לא מתאים לנורמה.. אני חייבת לציין שלא ראיתי והלכתי לפסיכולוג מימיי. אולי פעם אחת לאיבחון של משהו מסויים לראות אם יש לי בעיה של לימוד או בעיה נפשית ללמוד. בכל מקרה אני לפי הפסיכולוגים נורמלית. וגם לפי כל מיני דיעות של אנשים שאותם אני מכבדת. חוצמזה ההגדרה של אדם נורמלי - זה שההחלטות שלו והחיים שלו מתנהלים באופן תקין ואם ההחלטה של לא לרצות ילדים לא מונעת ממך להמשיך לחיות ז"א לצאת לבלות, לעבוד, לאכול ולצחוק ולהינות מחייך וכמובן להיראות כמו אחד האדם אין סיבה שבעולם שמישהו יחליט שאת לא נורמלית. חוצמזה, שישלחו אותך לפסיכולוג...רק תבקשי קבלה...כדי שהם ישלמו לך על הטיפול כל שולחים למינהם שרואים את האור...(שווה לא?)

I s t a r

New member
הצורך "לשלוח אנשים"

לטיפול נובע לדעתי תכל'ס מפחד. את צריכה להבין- עבור אישה כזו- לקבל את זה שיש אפשרות בחירה אחרת,שונה, מגוונת -וזה נורמלי לחלוטין- מרסק את עולמה ולכן היא חייבת לתייג את זה תחת "לא נורמלי". במקביל, יש הרבה בורות בנושא של טיפול ואם לומר את האמת..קשה לי להגדיר אדם "נורמלי"-כאדם שמעוולם לא ניסה ללמוד את עצמו לעומק מסגרת כלשהי,אפילו להיפך.

למעלה