גם אני רוצה...

עינת12

New member
ואת הורגת אותי כל פעם מחדש ../images/Emo6.gif

כבר לא יכולה לספור את הפעמים שמתתי מצחוק מההודעות שלך...

QueenOfMagic

New member
ופלא שאת הולכת על הצדיקים?!?

אם הרגתי אותך כל כך הרבה פעמים...אני לא מתפלא בכלל שאת נמצאת במצב כזה עם צדיקים קבורים...יהלל שמם וזיכרם אמן ואמן!!

עינת12

New member
דיייייייייייייי!!!!!!!!!

לא יכולה יותר קווין. מאשימה אותך בזה שנאלצתי להפסיק שיחת טלפון כי לא יכולתי לדבר מרוב צחוק (הסיבה: הודעתך שמעל...) מחפשת תגובה ציונית הולמת למקוריות שלך ולא מוצאת.
מ: ענת המתוסכלת, המקנאה בקווין על סגנון ראייתה המקורי והנפלא והצוחקת כאילו שאין מחר

QueenOfMagic

New member
שיחות טלפון זה רק לחוטאים!!

יש לך ילדים לעשות...מהרי פן נמות כולנו

עינת12

New member
אני עושה את זה תוך כדי

אי לכך תזכו כולכם לחיים ארוכים ואני אוכל לשוחח בטלפון כאוות נפשי.

I s t a r

New member
שמעתי שזה מידבק..

שהשיקוצים הללו משכנעים אחרים להטרף אליהם!!!!!!! מגיפה, אני אומרת לך!

gezer5

New member
רגע רגע.....

אז אולי אם אני יעשה את זה איתם זה בכלל יעזור לי סופסוף "אקלט" פעם ועוד פעם ועוד פעם עד שיהיו לי את הפלוגה הקטנה שלי שתוכל לקרוא בשמי האמיתי : אמא

עינת12

New member
ודאי ודאי:

השטחות על קבר הצדיק: תביא מזל השתטחות על הצדיק: תביא ה-ר-ב-ה מזל! פלוס נוסף (או נצל"ש קטן): עם הגנים של האבא יש סיכוי טוב שגם יצאו צדיקים. בהצלחה במשימה הקדושה!

gertrude

New member
שאלה

ניסיתי לחשוב איזה פורום היה עשוי לעורר בי תגובה דומה, אבל לא ראיתי את עצמי מגיבה כך לפורום "אנשים שהחליטו לא לאכול" ולא ל"סקס עם חייזרים", ל"האשכנזים הם נבחרי האל" ולא לפורום ולא לפורום "התעללויות בגורים רכים" ולא ל"נשים שלא רוצות תחתונים" או ל"מעריצי ברוך מרזל" או ל"תל-אביב אובר-אלס" או אפילו לפורום "נשים הן רק קישוט שעושה ילדים" או "מוות לנשים שלא רוצות ילדים". מה אתכן? יש פורום שהיה מעורר בכן תגובות דומות?

QueenOfMagic

New member
אני יכולה לחשוב על כמה

איך לעשות חתולי בונזאי.. ופורום לפדופילים מתחילים... פורום לגבר מכה פורום זכויות הגבר המדוכא והמוכה פורום איך לדכא נשים וזהו בעצם...שומדבר אחר העולה לי על הדעת יכול ממש לגרום לי לתגובות כאלה

עינת12

New member
כמו קווין

+ פורום שייקרא "נשים שצועקות הצילו ומציגות לראווה את ה
" וברצינות: ראשית כל הכבוד על הפורומים שעלו במוחותיכם. שנית, ולא בצחוק: זה באמת נורא עד כמה ההליכה בתלם וראיית המנהרה נפוצים בחברה הישראלית. ולא רק זה, אלא הזכות שנראית לאנשים מובנת מאליה לזרוק רפש במישהו שהוא קצת שונה מהם למרות שלא עשה שום רע. עצם אי ההליכה בתלם היא המעשה הרע, וכאן זה אי-הבאת ילדים לעולם. הסבר לחוסר סובלנות כזה אין לי. מלבד זה שמשום מה דווקא ילודה נחשבת לקודש הקודשים כאן. למה דווקא כאן ובמדינות מוסלמיות אדוקות? יש לי תיאוריה: רצו מדינה היהודים.... ועכשיו אואשם גם באנטישמיות. אבל לא - עובדה שיהודים במדינות אחרות (מלבד בקהילות דתיות) הם סובלניים הרבה יותר ובעצמם חלק מאלה שלא מתרבים כמובן מאליו. וזה עושה לי מאד מאד עצוב....

gezer5

New member
וואלה

אבל תכלס??? אם משהו לא מעניין אותי אני גם לא נגעלת אולי אם היה פורום : בואו נשריץ מתי שאפשר

נראה לי ששום פורום לא היה מעורר אצל

אצלי תגובות כאלה, מהסיבה הפשוטה שאני לא נוהגת לבדוק מדי יום ביומו את רשימת הפורומים החדשים של תפוז כדי לגלות איזה פורומים מזעזעים נולדו היום. לכן, אני מבקשת מכן, נשים יקרות ומזועזעות, אנא, אם גיליתן פורום חדש ומזעזע בצורה משובחת, אנא פרסמו אותו כאן כדי שגם אני אוכל להזדעזע איתכן ...

QueenOfMagic

New member
בשורה חשובה לכל הנשים באשר הן!!

יש סכנה ממשית לחייך אם את בין הגילאים 20 עד 40 ואת ללא ילדים!! אישה שעוד לא ילדה לפחות 3 פעמים בחייה עלולה למות מסרטן!!! סרטן ירחם האל...רוצו נשות העולם והשריצו...עשו 4 ילדים לפחות למען תוסר העננה מעל לראשכן...זהו סרטן שלא ניתן לריפוי!! וחיזרו ושננו אנחנו רק קישוט בעולם זה ללא ילדים!! אין אושר ואין אור כמו ילדים.....עיזרו לנו להימנע מהכחדת האנושות... כל אישה שלא יולדת מקרבת את קיצינו...את מותינו! נשים שמעולם לא ילדו קיבלו דיכאון והתאבדו!! אני אם יהיו לכם ילדים תרפאו מכל החולירע הזו...אין זמן לדיכאון כשיש 7 ילדים קטנים בבית!!

עינת12

New member
איזה מזל ש

אני בת 41.... כבר לא תוכלי להאשים אותי
(אלא אם כן תבחרי לעשות זאת בדיעבד....)

עינת12

New member
מכיוון שנאלצת אני לאכול מדי פעם

(כן, יודעת שזה עלול להפריע, אבל אשתדל, כמו עם הטלפון - לעשות שני דברים בבת אחת). אז כדברי פרדי מרקיורי זצ"ל בשיר NOW I'M HERE: !GO GO GO LITTLE QUEENIE

למעלה