גם אני רוצה...

עינת12

New member
זה באמת מעניין

הרי מרצוני החופשי וללא כל כפייה הולכת לטיפול. ולזאת שאני הולכת אליה אין שום בעיה לומר שהבאת ילדים לעולם היא הדבר האינטרסנטי והאגואיסטי ביותר שאדם מסוגל לעשות. ויש לה ארבעה משלה. בדיוק כמו אצלך גרטרוד טיפול הוא דבר מקובל לחלוטין גם בסביבתי. הלאה הסטיגמות. קדימה פקיחת העיניים.

קשת בענן ?!?! ../images/Emo188.gif ../images/Emo183.gif

עבודה עם נשים בהריון ובלידה מדברת אליך? בואי דברי איתנו! קשת בענן ביה"ס לרפואה משולבת החוג למיילדות וגיניקולוגיה הוליסטית סתם רציתי לשתף אתכן - זו הפרסומת שמופיעה לי כרגע מצד שמאל. אני לא יודעת מה איתכן, אבל זו הבדיחה הכי טובה שקראתי היום

QueenOfMagic

New member
אני לא טרולית!!

אני רק באה מתוך שליחות להראות לכן את האור!! אתן לא תבינו לעולם אושר! וילדים צריך קודם לעשות ואחרי זה לחשוב אם כדאי עוד. אין אהבה יותר אלטרואיסטית מהאהבה שיש לי לילדים שלי. הניתנה הבילתי פוסקת (שאול תפסיק לנדנד לאימא לך לחדר שלך תבדוק אם אני שם). איזה מטרה לקיום יש לכן בלי ילדים? מה תעשו כשתזדקנו ולא יהיה מי שינקה אותכם ויחליף לכן חיתול? איך אתן הולכות לישון בלילה בידיעה שלא יהיה לכן סיבה לקום בבוקר? איזה דברים אתן כן עושות כדי לקבל אושר כזה?! אין!! אין בעולם עוד אושר כזה!! אלוהים ישמור אותכן...

עינת12

New member
שככה יהיה לי טוב!

(אייקון של ענת מתעלפת): עוד 19 ואנחנו ב-92!!!!!!!

gezer5

New member
כבר הרבה זמן

לא נהנתי ככה להרגיש שותפה לשרשור וואלה בנות עוד רגע ואנחנו מגיעות ל 100 בתקווה שלכל אחת יהיו 10 ואם לא האל יעזור לכם

עינת12

New member
כמוני כמוך ../images/Emo13.gif

ובאמת שאלוהים יעזור לנשמותנו החטאות.

gezer5

New member
חוטאות?

זה לא מילה!!! בושה בושה שאלוהים ברא אותנו ככה אני ממש מתביישת לחיות, לנשום שרק יעזור לנו להביא כמה שיותר רוצה ללכת איתי להשתטח על קברי צדיקים? אולי יביא לנו מזל

עינת12

New member
אישתאאאאאר אייך?????

מצאתי את אחותנו הרביעית. לא צוחקת. היא בחיים (בניגוד למה שאמא סיפרה), קוראים לה מיכל והיא גרה בירושלים. על מנת שתמצאי אותה גם את, תיאלצי כמוני לרדת לחלק של התגובות ולפתוח את תגובה מספר 1. הכירו את אחותנו הרביעית מיכל:

עינת12

New member
ומכאן המסקנה העגומה:

והיא מתייחסת כמובן רק לירושלמיות שביננו: יש לשקול כי בנוסף להיותנו מזעזעות, חולות, דפוקות, וכו', ייתכן שאנו גם שיקוץ בהיכל.

עינת12

New member
"צלם בהיכל". מרכינה ראש בסליחה

ובמחילה. צלם בהיכל. גוואלד יהודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QueenOfMagic

New member
עינת אימרי לבעלך הצדיק

שאוננות זה רע!! רע!! שפיכת זרע לשווא!! שלא לדבר על מחזור אני מגיל 12 לא יודעת מה זה בכלל!!! מאז הגיעתי לגיל 12 אני כבר התחלתי במצוות הפרו ורבו...וכמה שיותר יותר טוב. שלא לדבר על הכדורים המיוחדים שהרב נותן...ככה באים בשלישיה ובתאומים...אוח....אחרי הלידה הרביעית את כבר לא מרגישה שם כלום למטה...במיוחד אחרי לידת תאומים שניה ואחרי לידה אחת של שלישיה. ואיזה ברכות בעלי מברך אחרי כל 9 חודשים...הוא ישר קופץ עליי במיטה של בית החולים...

marish

New member
אויש זה לא מצחיק

יש לנו אחת במשרד, כל פעם שהיא בהריון יוצאים לה תאומים. זה כבר הפעם השלישית.

QueenOfMagic

New member
אם היא דתיה

ואני אומרת בכל הרצינות, ייתכן מאוד שהיא מקבלת את הכדורים המיוחדים האילו שגורמים בפלא ככה לתאומים ושלישיות. אני צוחקת על זה, כי תראי מה אישה מוכנה לעשות לעצמה כדי שיגידו לה איזה יופי תמשיכי ככה.. זה עצוב...מאוד...אבל למה לבכות כשאפשר לצחוק?

עינת12

New member
אז זהו.....

איך לא נעים לי.... אבל זה שאני משטתחת עליו הוא צדיק מת ולא בעלי. אייקון של חיים יבין מרכין ראש, לוקח נשימה, אוסף הניירות, מרים ראשו, מסתכל היישר למצלמה בעיניים ואומר: " תופעת הנקרופילה בקרב נשים חשוכות ילדים הולכת וגוברת. תמונות קשות לפנינו. אנא הרחיקו ילדיכם מן המרקע" התמונות הקשות מוקרנות. חיים יבין נאנח עמוקות, אוסף הדפים, מיישיר מבט למצלמה ואומר "אכן תמונות קשות" אכן תמונות קשות.

QueenOfMagic

New member
חייי נפשי!!!!! אני מזועזעת!!

נקרופיליה!!! ואת לא נשואה למת עצמו!!! בושה!! רווקה בגילך!! אבוי לאנושות שתיכלה כולה רק בגלל שאת לא נשואה!! אם לא תלדי מהר כולנו ניכחד!!! חיינו מוטלים בתוך ריחמך!! מהר...מהר אני אומרת!!!

עינת12

New member
חיי נפשי!!!!!!

(התאהבתי בביטוי) חיי נפשי שכל יום כיפור מכה אני לפני הקדוש ברוך הוא על הפשעים והעוונות, ולא משנה כמה אצום, אסתגף ואתייסר (אה רגע אם אסתגף זה בטח לא יעזור למשימה...) טוב לא משנה כלום - הריון איין. לפעמים אני חושבת שזה בגלל ההתקן המותקן ברחמי, אבל מזמן העפתי מחשבת שווא זו לעזאזל. YOU SAID IT QUEEN: התגובות כאן הן באמת כאילו שחייהם של המגיבים מוטלים בתוך רחמנו.... אצה רצה ליישם המצווה. לא עם צדיק מת את אומרת? ורק בנישואין: ובכן מצאתי הפתרון: יציאה מהבית וקפיצה על הרווק הראשון שייקרה בדרכי. ואם לא יילך נטוס ביחד למירון להשתטח. מעניין אם ההתקן שבפנים יהווה מכשול? יאללה. עפה מכאן. הזמן קצר והמלאכה מרובה! (וקדושה)

למעלה