גם לכן יש כבר רעידות מהגמילה?

ר ו ח ל י

New member
לא נכון רק בהתחלה

הוא היה שלילי אליו ודיבר שטויות כמו הקטע עם החוסר כרזימה ושהוא אמר עליו שבלי הגיטרה הוא לא יוכל להופיע , אבל אח"כ לאורך כל העונה הוא לגמרי היה בעדו ובראיונות שלפני הגמר הוא אמר שקוקי ייקח..

../images/Emo45.gifלגמרי הוא חתיכת חולרע חחח

ממש לא יפה
לא יודע להתנהג.. אפילו בהתחלה הוא ממש תיעב את אדם הוא אמר עליו שהוא שחצן שלא יכול לקבל מספיק מהקול של עצמו..דביל.. ועכשיו הוא ממש סוגד לו..

nini18

New member
אוי האודישנים כאילו מצחיקים חחחח לא זכרתי

אותם בכלל. והיתה עכשיו מישהי שהם אמרו לה שהיא מעולה ושהיא תהייה לפחות בטופ 5 חח היא אפילו לא הגיעה לטופ 24 . ועכשיו יש איזה רוקר בכיין שסימון קורא לו דרמה קווין חחח אוי באסה שאנחנו לא יכולות לראות ביחד....

nini18

New member
עכשיו יש איזה פריק ששר MW חחח נו באמת

ושמים את הזמר ששר את השיר המקורי. שנה הזאת ישימו את אדם שר.
ועכשיו האודישן של סקוט

חח כן עכשיו ישר יגיעו לגרסא של אדם ../images/Emo47.gif

לא יחשבו אפילו לשים את השיר המקורי :)

heart1soul

New member
אל תכעסו עלי:/

אבל אז אז לפני הרבה זמן בגמר עוד לפני שהתחלתי לאהוב את קריס, ממש תמכתי בסיימון ושמחתי שהוא לקח את זה ככה כי אני הייתי כל כך עצבנית שאלוהים ישמור! היום אני מבינה שזה חוסר כבוד.. ותאמת? שמחה בשביל קריס ומאחלת לו בהצלחה.. אבל עם כל ההצלחה שאני מאחלת לקריס הכי חשוב לי קודם כל שאדם יצליח:)

nini18

New member
אין מה לכעוס, הרגשתי בדיוק כמוך.

גם רשמתי את זה.
עכשיו בדיאבד אני רואה את החוסר כבוד. וברור שאדם מקום ראשון.
הוא הכי הכי חשוב.
ככה שאני איתך בכל

ר ו ח ל י

New member
היה גם איזה TMZ

כמה ימים אחרי הגמר נדמה לי, שסיימון היה נראה מאוד מאוכזב. גם בתכנית רדיו של ריאן בבוקר שאחרי הוא אמר שקריס לא היה הזמר הכי טוב (דה, אבל בכל זאת היה צריך לפרגן על הזכייה) והשווה אותו לרובן. ו..מה לא ראית את העונה הקודמת? סיימון היה עם קוקי לאורך כל העונה ובגמר הוא הקשה עליו בשיפוט רק כדי לפמפם אותו כי הייתה תחושה שיכול להיות שהגמר הזה יילך לארצ'י.. איזה כיף להזכר, איזה גמר מרגש זה היה. סיימון היה ממש גאה בעצמו אחרי שקוקי זכה, בכל הראיונות שאחרי הוא כמעט לקח לעצמו את כל הקרדיט לזכייה שלו. הממ ולא יודעת מה איתכן, אבל אני כל יום שבת כמעט רואה את העונה ה8 בלופים, מהאודישנים עד הגמר.. עדיין יש לי הכל מוקלט במג'יק.

nini18

New member
בטח שראיתי, אני יודעת שסימון היה בעד קוקי

פשוט לא זכרתי את הסוף כי מה שזכור לי זה רק שקוקי בכה, איזה מרגש זה היה אני בכיתי איתו
אז עכשיו שראיתי וואו איזו שמחה איך הוא עמד ומחא כפיים. זה היה פשוט יפה לראות.

nini18

New member
הייתי רואה המון את ההופעות של אדם

וקצת נמאס אז עשיתי הפסקה ועכשיו שהכל מתחיל מההתחלה שוב כיף לי לראות. והיו לי את כל הפרקים אבל משום מה החלטתי למחוק אותם (אי שפיות זמנית, אין לי מושג למה עשיתי את זה) ויש לי רק את החמשת האחרונים אז עכשיו יהיו לי שוב את כולם.

mish56

New member
איפה אפשר לראות שוב את העונה???

אגב סיימון הרבה יותר נחמד במדינתו שימו לב ב-X-FACTOR הוא גם ביקורתי אבל לרוב כולם שם מוכשרים ונדירים (לדבריו)האמת שפה ושם יצא לי לראות חלק מהעונה הנוכחית ויש שם כמה "מדהימים ברמות" ו שלא תהיה אי הבנה אין כמו אדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nini18

New member
ביום שישי מרבע ל24 עד 3 נראה לי .

בהוט זה בערוץ 4 אני לא יודעת איזה ערוץ זה ביס.

ר ו ח ל י

New member
באקס פאקטור

יש יותר זמרים מגוונים וייחודיים.. אני שונאת את הפורמט של התכנית ואת ההפקה אבל באמת יש שם כישרונות לא רגילים.

heart1soul

New member
מי למשל? אם יש לך סרטונים ביו טיוב לשתף אותנו

אני אשמח ראיתי רק 2 שאהבתי אחד זה דניל ועוד איזה מישהו מתוק כזה צעיר ששר יפה שלא זוכרת את שמו

למעלה