היי היי היי! זה כבר ידוע לכולם שהדס(אני) ואדם איז מנט טו בי :)
R Rider on a storm New member 20/9/09 #112 היי היי היי! זה כבר ידוע לכולם שהדס(אני) ואדם איז מנט טו בי
R Rider on a storm New member 20/9/09 #151 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב נכנעתי סתם סתם בחיים לא! אדם הוא שלי ורק שלי! ושדרייק ילך לחפש חבר אחד..שמתלבש כמוהו.. אדם צריך להיות עם מישיהי עם סטייל..מישהי כמוני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב נכנעתי סתם סתם בחיים לא! אדם הוא שלי ורק שלי! ושדרייק ילך לחפש חבר אחד..שמתלבש כמוהו.. אדם צריך להיות עם מישיהי עם סטייל..מישהי כמוני
R Rider on a storm New member 20/9/09 #108 חחחחחחחחחחחח יו זה בדיוק מה שהתכוונתי לעשות! חחחח איזה טלאפתיה
N nini18 New member 20/9/09 #82 ../images/Emo41.gif איזה יופי ב IDF פתחו אשכול עם שנה טובה http://idolforums.com/index.php?showtopic=628694&st=0&gopid=21253454& כנסו לאחל גם שנה טובה לאדם ולכולם.
../images/Emo41.gif איזה יופי ב IDF פתחו אשכול עם שנה טובה http://idolforums.com/index.php?showtopic=628694&st=0&gopid=21253454& כנסו לאחל גם שנה טובה לאדם ולכולם.
Q Queenkiller New member 20/9/09 #88 בואו נשלח לאדם ציוץ ברכת שנה טובה (למקרה שעוד לא שלחתם) שיהיה בשרשרת כזה
I InbarKiii New member 20/9/09 #113 חמודים חחח אני מתה על האשכולות האלה שהן מתחילות לדבר על כל החגים ולחקור את היהדות ואיך זה שיש לך רק הודעה אחת שם? חח אפילו לי יש איזה 20 D:
חמודים חחח אני מתה על האשכולות האלה שהן מתחילות לדבר על כל החגים ולחקור את היהדות ואיך זה שיש לך רק הודעה אחת שם? חח אפילו לי יש איזה 20 D:
M mayarel New member 20/9/09 #120 היו שם כמה תגובות בזמן האחרון שאין לי חשק יותר ללכת לשם. ממש דברים מגעילים. במיוחד אחרי שאדם יצא עם דרייק אבל לא רק. המון אנרגיות שליליות.
היו שם כמה תגובות בזמן האחרון שאין לי חשק יותר ללכת לשם. ממש דברים מגעילים. במיוחד אחרי שאדם יצא עם דרייק אבל לא רק. המון אנרגיות שליליות.
N nini18 New member 20/9/09 #125 באמת??? איפה לא קראתי ../images/Emo12.gif האמת אני שם יותר בשביל התמונות חח
M mayarel New member 20/9/09 #129 כן תוך כדי התמונות יוצא לי לפעמים גם לרפרף על הכתוב. יש שם כמה נשים ממש דוחות.
H heart1soul New member 20/9/09 #178 חמודים! אני אוהבת IDF וכל הזמן מתעדכנת שם רק שעכשיו אין מה להתעדכן עצובבבבבבבבבב עצוב כל כך כל כך
I InbarKiii New member 20/9/09 #118 טוב, אפשר לבדר אותכן קצת? >>>>>> אותי זה קרע מצחוק, לא יודעת מה איתכן חחחחחחח [וזה דרייק, למי שלא הבינה ]
טוב, אפשר לבדר אותכן קצת? >>>>>> אותי זה קרע מצחוק, לא יודעת מה איתכן חחחחחחח [וזה דרייק, למי שלא הבינה ]