גם לכן יש כבר רעידות מהגמילה?

nini18

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif זה באמת מצחיק

רק שבחיים לא הייתי יודעת שזה דרייק.

InbarKiii

New member
חחח פעמיים הוא היה איתו כולה..

וכבר אתן לא יכולות לזהות אותו בלי? תתביישו לכן חחחח

mayarel

New member
תאמת אני מחבבת אותו מאוד

התמונות של אדם מאושר ככה כשהוא הסתכל עליו עשו לי טובבבבבבב אז אני באמת סתם צוחקת. מי ישמע. כל הלבוש שלי, לכל מקום וכל אירוע זה ג'ינס וטישרט...

mokasosex

New member
הייתי אומרת "מסכן דרייקי"

אבל הייתי מוכנה שהיו יורדים עליי בכל צורה ואופן אם זה המחיר שהייתי צריכה לשלם, כדי להיות בת הזוג של BB, לכן אני רק אגיד .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD קורע. *למרות שהציור לא ממש מזכיר את דרייק *

nini18

New member
איזה מסכן?? הוא הגבר הכי בר מזל בעולם כולו.

כל הגברים, נשים וילדים מקנאים בו. זה ממש לא נקרא להיות מסכן. חח

mokasosex

New member
לכן לא אמרתי מסכן ../images/Emo3.gif

הייתי אומרת אתזה לולא הוא היה הבן זוג של BB

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דרייק במצב גרוע משחשבנו חחחח

nini18

New member
../images/Emo207.gifון אוי אני רואה עכשיו אמריקן איידול

עונה 8 מההתחלה... ורואים את הזכיה של דיויד קוק וואו סיימון עמד ומחא כפיים בכזאת אהבה. ואז נזכרתי בזכיה של קריס, זה היה הרגע איידול הכי עצוב שלי והכל נראה לי שם בסדר. אבל עכשיו שאני נזכרת וואו סיימון ממש היה חסר כבוד הוא ישב בפנים כעוסות ואפילו לא מחא כפיים. לא יפה. (למרות שמצד שני אני מבינה את העצבות, אבל לא את חוסר הכבוד.)

mayarel

New member
לייייי תקשיבי לי טוב.. עדיף לא לזכות באיידול

עדיף. מה הוא צריך את התואר מלכת היופי הזה למשך שארית חייו. וסיימון היה רע אל קריס כל העונה... חוץ מאולי אחרי falling slowly . והכי הרג אותי המחמאות שהם נתנו שם לגוקי שמבחינתי שר נורא. גם הירידות שלו על אליסון. איכסה.

nini18

New member
נו את צודקת, אבל עדיין רגע קשה ../images/Emo7.gif

נו מה אני אעשה, ממש הייתי עצובה. ברור לי שעכשיו זה כבר לא משנה. אבל זה באמת היה לי עצוב, אני זוכרת שלא ישנתי כל הלילה כי רציתי לראות מי יזכה (ידעתי שקריס אבל היתה לי עדיין תקווה שאדם) ואז הלכתי למשמרת בוקר. והתבכינתי להם בעבודה (גם על העייפות חח) ואז מה שכן הן, כולן הלכו לראות על מי אני מדברת וחזרו (למחרת) רק עם תגובות חיוביות עליו. אז הייתי קצת יותר מעודדת. חח

InbarKiii

New member
סיימון נבלה ../images/Emo13.gif

לא מסוגל להגיד מילה אחת טובה על קריס.. מבינה שהוא כועס..אבל גועל נפש. ואיפה את רואה עכשיו?
במחשב?

nini18

New member
וסיימון לא נבלה ../images/Emo13.gif

הוא אוהב את אדם וקוקי, הוא לא יכול להיות נבלה
הוא פשוט זעפן
חסר כבוד.

InbarKiii

New member
חח אבל גם לקוקי הוא אמר שהוא לא יזכה

ואחר כך כשהוא ראה שכל אמריקה חושבת אחרת, הוא נזכר לשנות את דעתו.. והוא פאקינג קרא לו חסר כריזמה. יש לו קטעים טובים וקטעים רעים,בואי נגיד ככה חח

nini18

New member
אבל הוא הרבה החמיא לקוקי במהלך העונה

וואי לראות אותו כל כך שמח שהוא זכה, זה היה יפה. גם על אדם הוא ירד. נו מה לעשות הוא לא פאולה או אנחנו אהבה ללא תנאים וגבולות חח וד"א ראיתי עכשיו את האודישן של גוקי היה מרגש והוא נשמע די טוב. ועכשיו אנופ חחח איזה חנון הוא נראה חח

InbarKiii

New member
חח היה כלכך כיף לראות תאודשינים

אני אשכרה שמחתי לראות את גוקי.. חחח ומייקל! אני מכורה לחבורה הזאת.. חח לא הסתכלתי לרגע לטלויזיה ושמעתי מישהו מדבר ואשכרה זיהיתי תקול של מייקל XD איך אני שמחה בישבילהם שהחיים שלהם השתנו והשתפרו ככה..

mokasosex

New member
הוא יודע להעליב זה בטוח ..

מה שכן הוא יודע מתי מישהו הופך להיות הsweetheart של אמריקה ולנצל את זה ..

למעלה