I'M A BELIEVER!
I InbarKiii New member 20/9/09 #68 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
R Rider on a storm New member 20/9/09 #71 אני מתחת לגיל אוף אין לי שום נחמה../images/Emo7.gif אני מתחילה להתפגר.. יש לי דפיקות לב אוף אני צריכה דוקטור!! אדםםםםםםםםםםםםם תעזור לי!!!
אני מתחת לגיל אוף אין לי שום נחמה../images/Emo7.gif אני מתחילה להתפגר.. יש לי דפיקות לב אוף אני צריכה דוקטור!! אדםםםםםםםםםםםםם תעזור לי!!!
M magenta73 New member 20/9/09 #74 אני לא אגיד לך מה אני עשיתי בגיל שלך, אין לי שום עיניין לדרדר אותך. אבל... גיל זה רק מספר!
R Rider on a storm New member 20/9/09 #81 חחחחחחחחחחחחחח אני אהיה ילדה טובה.. שאמא שלי לא תהרוג אותי חחחחח אוףף אני עומדת למותתת רוצות לעזור לי להציף את אדם בטווטיר ולבקש ממנו לעשות באבלטוויט או משהו??
חחחחחחחחחחחחחח אני אהיה ילדה טובה.. שאמא שלי לא תהרוג אותי חחחחח אוףף אני עומדת למותתת רוצות לעזור לי להציף את אדם בטווטיר ולבקש ממנו לעשות באבלטוויט או משהו??
R Rider on a storm New member 20/9/09 #95 חחחחחח שתיהיה לך בהצלחה../images/Emo8.gif אולי את תיהיהי זאתי שהוא דיבר עליה ברולינג סטון מי יודע??
N nini18 New member 20/9/09 #103 ONLY IF WE CAN SHARE../images/Emo12.gif IF NOT OVER MY DEAD BODY חחחחחח