גמד ענק

משעמם לי../images/Emo3.gif

קוראים לי: ענבר אני אוהבת: חתולים, כלבים, סוסים, אינוישה, תמונות של נופים, פיות, דרקונים. התחביבים שלי הם: רכיבה על סוסים, לגלוש במחשב, לדבר אל כלבים/חתולים/סוסים כאילו שהם יכולים להבין אותי, לצייר.. התוכנית האהובה אלי (שבמקרה היא אינויאשה )היא: אממ... אינוישה?
גילי: 12

metuka15

New member
עונה

קוראים לי:סיון אני אוהב:את פורום אינו השולט בתפוז
התחביבים שלי הם:מחשב,טלויזיה,ציור וזהו בערך התוכנית האהובה אלי (שבמקרה היא אינויאשה )היא:אינויאשהההה
גילי:15 וחצי ^^

Fay Wood

New member
אהה טוב... קבלונה!! חחח...

קוראים לי: אפרת אני אוהבת: את גרין דיי, את אוונסנס, את אלייז'ה ווד, את אינויאשה, את שר הטבעות, וגם פיות וכל השטויות האלה... חחח... התחביבים שלי הם: לשיר... לשמוע מוזיקה... לראות טלויזיה.. לראות אינויאשה... חחח... התוכנית האהובה עלי: בואו נראה... אהה אינויאשה? חחח גילי: 14

למה לא...

קוראים לי:טניה (ואתצם לא רוצים לדעת את שם המשפחה שלי אני אוהב:כל דבר שזז <.<..בין עם זה חתולים... טלוויזיה.. אנשים... או סתם מלים מוזרות שלא אומרות שום דבר כמו למשל אממ... סטראבגנדה!! התחביבים שלי הם:תאמינו לי לא חסר <.< ביינתיים אני אצמצם את זה לאנימה וציור ^^ (כי חוץ מיזה יש לי רשימה מספיק גדולה לשלוש הודעות מ-א-ו-ד ארוכות -.-) התוכנית האהובה אלי (שבמקרה היא אינויאשה )היא:אממ פרינסס טוטו? ^^; *נסכלת בידי כל חברי הפורום הזועמים* גילי:16 ^^

MoonFairy

New member
אוקיי ../images/Emo9.gif

קוראים לי: סטפני אני אוהב: חיות קטנות ופרוותיות ^^, כול מה שקשור לאנימה, את הירח -^__^-, וכולמני יצורים מזניבים כמו אלפים, פיות, מרמייד...פרנצ'מייד.......חחחחחחחחחח
התחביבים שלי: לשמוע מוזיקה (כןכן...כשזה במשך כמעט 10+ שעות ביום זה כבר תחביב חח)...לישווווון *__*....לצייר ^^...לראות אנימה
התוכנית האהובה עלי: יותר מדי תוכניות אהובות....חח זה לא נכנס בהודעה!
נו טוב, הנה כמה: אנימה=אינויאשה, צ'וביטס(כן, זה קיטשי! תירו בי =_=), פרוט באסקט, גם סאקורה זה חמוד ^^" גילי: אממממ.......17 וחצי?
(מה אני עושה פה?? חחחח
)

MoonFairy

New member
אופס! ../images/Emo9.gif

שכחתי להמשיך את הסדרות ^^" סדרות שהן לא אנימה: מכושפות, ג'ואן מארקדיה, מתים במשרה חלקית, נו יש המון ואין לי כוח לפרט! ><"

keep smiling

New member
מעו~ ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

קוראים לי: קיפי
אני אוהב: צנצנות וכפיות *-* התחביבים שלי הם: לצעוק, לדבר, ולאסוף צנצנות התוכנית האהובה אלי (שבמקרה היא אינויאשה )היא: לויודעת ^_^; גילי: 16.4

harar8

New member
בסדר

קוראים לי: הדר אני אוהב: בעלי חיים
, אנימות ולצייר. התחביבים שלי הם: לצייר ואנימה. התכנית האהובה עלי(שבמקרה היא אינויאשה): אממ... יש לי כמה: דרגון בול זי
, אינויאשה
, סאקורה
ויוגי הו
גילי: 17 וחצי, עוד מעט אני בת 18.

פינל

New member
מתי עושים את זה?

קוראים לי: זוהר (וכן, אני בת!!) אני אוהב\ת: לראות אנימות, חתולים, כלבים, לקרוא,ללכת לים לעמוד על המזח ולהרגיש את הרוח, להתכרבל בשמיכה ליד חלון כשיורד גשם ולהישאר ככה לנצח. התחביבים שלי הם: לראות שקיעות, לדמיין סיפורים. התוכנית האהובה עלי (שבמקרה היא אינויאשה) היא: אינויאשה!! אוף קורס!גילי: 14 וחצי.

PakoLina

New member
אניי..

קוראים לי: נעם אני אוהבת: סוסים, תוכים, איניואשה הארי פוטר פיות וכל מני תמונות של אנימה.. תחביבים: רכיבה על סוסים, אינויאשה, הארי פוטר, לקרוא, לצייר, ו.. אמ... לישון התוכנית: נחשו... אינויאשה גילי: 11 עוד 21 יום בדיוק..

Fay Wood

New member
שמתם לב שכמעט כולם אוהבים פה פיות??

או כולם..?? והארי פוטר... (גמני אוהבת- אה סליחה חולהההההההה- על הארי פוטר ולא רשמתי את זה...)

למעלה