גמד ענק

PakoLina

New member
זה פשוט.. איך לומר.. משהו ש..

כולם חייבים לאהוב
שניהם

נושיfay

New member
אני...^^

קוראים לי:אנה...(נושי הרבה יותר טוב...ולמי שממש רוצה אפשר גם נוקו)אני אוהב:אנימה, ציור, פיות וכל הנושא הזה, מוזיקה-לינקין אוונסנס דה קורס, ועוד..^^התחביבים שלי הם: לצייר פיות ואנימה, לראות אנימות בכמויות, לשמועה שירים לגלוש ברשת, לא מספיק...עוד?...חחחחחהתוכנית האהובה אלי (שבמקרה היא אינויאשה )היא: אינויאשה!!!!!!!!אממ תוכנית או סדרה??...כי אהבתי גם מהסדרות עוד כמה...0.0גילי:15 וחודש..^^

BaBy AnImE

New member
עונהה ^^

קוראים לי: נועה אני אוהב: אנימות, ובע"ח פרוותיים התחביבים שלי הם: טלוויזיה, מוזיקה, ספרים התוכנית האהובה אלי (שבמקרה היא אינויאשה )היא: אינויאשה. זו התוכנית היחידה שאני רואה בטלוויזיה, ואני לא צינית P: גילי: 13

אני

קוראים לי: סיון אני אוהב: הרבה דברים התחביבים שלי הם: הרבה דברים התוכנית האהובה אלי (שבמקרה היא אינויאשה )היא: יש לי חמש מועדפות, בינהן אינויאשה גילי: קצת יותר מ-11

פינל

New member
כלומר לשלוח מסר?

מה בעצם צריך לעשות? לצייר או משהו כזה? כי אני לא ממש טובה בציור...

be a bee

New member
הפרטים שלי../images/Emo20.gif

שידעו מה לעשות לי[?]:p קוראים לי: אביטל אני אוהבת: נאראקו, קיקיו, הארי פוטר גם קצת:p, דברים חמודים[?], כל דבר שבא מהשקעה^^. התחביבים שלי הם: מחשב[?], לצייר, לקרוא:p. התוכנית האהובה עלי: אינויאשה:p גילי: 14

דופיאשה

New member
רק כדי שכולם ידעו יש כבר........../images/Emo3.gif

9 משתתפים לא נרשמתם עדין לגמד ענק שלחו אלי הודעה בפרטי שאתם רוצים להשתתף יחד עם שמחם

Omega Dark

New member
באסה שאני לא יודע איך להכין חתימות.

אחרת הייתי נרשם.....

Lady Sohma

New member
הבעיה היא

ש~לפחות אני~ לא מכירה הרבה אנשים מפה, אולי עדיף לעשות איזשהו שאלון לפני?

זה נשמע כיף <.<

אבל אני לא אהיה מסוגלת לעשות באהרים וגראפיקה בזמן האחרון אז אני לא טורחת להרשם ^^;

למעלה