גמד ענק

Lady Sohma

New member
I mean

כאילו, התכוונתי שאם לדוגמא יצא לי לגמד מישהי, אבל אף פעם לא דיברתי איתה, ואני לא מכירה אותה. איך אני אמורה לעשות בשבילה דברים?

spoop

New member
Lady Sohma רעיון טוב ../images/Emo6.gif

גם לי אין מושג ירקרק מי את..

אממ..את יכולה לפרט מה זה

מתנות חתימות וכל מיני דברים מגניבים של אינויאשה?..

דופיאשה

New member
דבר ראשון....

אני בקשתי לרשום פרטים מה אתן \רתם אוהבים כדי לדעת מה לעשות דבר שני זאת אומרת לעשות חתימות מממ... לדוגמא:לקחת תמונה של אינויאשה ולכתוב עלי הדברים ולעצב אותה כמו(דבר של רגע רק להדגמה)----->

דופיאשה

New member
נו בבקשה עוד להירשם תרשמו עוד ../images/Emo13.gif

זה כיף כיף כחף זה מוי כיף זה tres כיף זה very כיף בבקשה

דופיאשה

New member
בבקשה תרשמו עוד אנשים בבקשה בבקשה

יהיה לכם ממממממממש כיף ויש קצת חוסר באנשים בבקשה

J e i n

New member
את מוכנה בבקשה להעניק יותר פרטים?

מה בדיוק אני אמורה לעשות? אני אוהבת: אינויאשה (מן הסתם אם אני פה), פיות, מוזיקה (אוונסנס, טאטו, אבריל לאבין ואנה ג'ונסון בעיקר), ספרים, אמממ.. ועוד? תחביבים: לצייר, לשיר, לשהות 24 שעות ביממה בפורום אינויאשה.. אני בת 13 צריך לכתוב עוד משהו?

J e i n

New member
תוסיפי פרטים על מה שצריך לעשות במשח

איזה שיט, לא הספיק לי המקום בכותרת לאות האחרונה. המילה בסוף הייתה אמורה להיות משחק אני אוהבת: אינויאשה (מן הסתם אם אני פה), פיות, מוזיקה (אוונסנס, טאטו, אבריל לאבין ואנה ג'ונסון בעיקר), ספרים, אמממ.. ועוד? תחביבים: לצייר, לשיר, לשהות 24 שעות ביממה בפורום אינויאשה.. אני בת 13 צריך לכתוב עוד משהו? אה כן, התוכנית האהובה עליי היא אינואשה

דופיאשה

New member
אוקי אז מה שצריך לעשות למשחק....../images/Emo13.gif

דבר ראשון צריך אני מזכירה שאפשר להרשם רק עד 14.5 אוקי אז... לאחר שכל מי שרוצה נרשם אני מחלקת לכל איש שנרשם למי הוא עושה הוא צריך לשלוח לו כל מיני חתימות בנושא אינויאשה כמו לכתוב על תמונה של אינויאשה גם אני מחפש את רסיסי האבן למשל.(שזאת הדוגמא הכי פשוטה שאפשר) אוקי אז כל אחד עושה למישהו ומישהו עושה לו את\ה אמורים לשלוח לו את הדבר שעשיתם בלי שידע מי אתם בכל דרך אימייל משתמש חדש בתפוז וכד' ובעצם כל הקטע של השמחק הוא לעשות כיף הבנתם?

Fay Wood

New member
אהבתי... אבל אפשר דברים לא רק של

אינויאשה? ואני צריכה לשלוח לך הודעה בישביל להרשם נכון? אז... סורי על הבורות- איך אני עושה את זה?!

דופיאשה

New member
את לא חייבת דברים של אינויאשה זה...

אמור להיות דברים שהאיש שאת עושה לו אוהב. את שולחת לי הודעה כך: (אני לפחות עושה ככה) בצד שמואל את רואה את שמך וכתוב לך לדוגמא יש לך 0 הודעות חדשות את לוחצת איפה שכתוב ואז זה פותח לך חלון חדש וכתוב שם שלך הודעה חדש ואז את שולחת לי
הבנת?

פינל

New member
ניית...

את יכולה להסביר יותר ברור? אני לא כל כך הבנתי איך לשלוח, תודה!

דופיאשה

New member
אוקי...

בצד שמאול את רואה : פינל 0 הודעות חדשות לדוגמא את לוחצ שם ואז נפתח לך חלון בתוך החלון את רואה שלך הודעה חדשה ואת שולחת אלי אין יותר פשוט מזה
ואם בקשה להשתתף בגמד ענק ושמך
בבקשה אם לא הבנת תהיה יותר ספציפית

דופיאשה

New member
נראה לי שאני אקדים את מועד ההרשמה

כי לא נראה לי שעוד אנשים יכנסו אז אני מקדימה את זה ל... 10.4 אם יש התנגדויות כל שהן להגיד

למעלה