גניבת זכויות יוצרים

• פותח הנושא siv30
  • פורסם בתאריך

suki da yo

New member
אוקיי.. מקובל עלי.

גם אני הייתי עושה את זה בשביל חברה. בכל מקרה, אני מאוד מאוד מסכימה איתך. אני חושבת שזו חוצפה ממדרגה ראשונה, ואני מבינה את התחושה של רשפים. אני מקווה שלא ניתקל בזה שוב, אבל אם להיות הוגנת ומציאותית, ברור לי שזו לא פעם אחרונה. הדרך היחידה היא כנראה לבייש את המעתיקים עד שהם יבינו שזה לא שווה.

siv30

New member
את יודעת

לא היתי עושה את זה אם התגובות שם לא היו מרתיחות אותי ברמה כזאת שהפיוזים במוחי עשו פיצפוצים עד שכל הבינין הריח את השרוף של הפופקורן שטיגנו אצלי במח... וזה בכדי לאמר, שבעיקר התעצבנתי מהתשובות של הגברת. וזה בכדי לאמר שאני מאוד אוהבת את רשפים ואת השירה שלה ומקווה שתמשיך לכתוב כי היא מאירה לי בשירים האלה את הנשמה.

wranger

New member
זו מלחמה של כולנו

יצא לי קיטשי, אבל זה ככה. כל כמה חודשים קורה דבר כזה - מישהו מגלה העתקה כזו, עושים הרבה רעש, מדברים על כמה זה חשוב לשמור על זכויות יוצרים - חוזרים לשגרה. כמו שזה קרה לרשפים זה יכול לקרות לכולנו. מרתיח, מקומם, ועוד מילים מיליטנטיות כאלה. אגב, לא מזמן מטר שמונים פרסם מדריך למשהו שקשור לזכויות יוצרים. מישהו רוצה להביא קישור? זה נראה לי רלוונטי ואני עצלן.

suki da yo

New member
זה לא שאני מנסה להגיד שזה לא עניינה של סיוי

פשוט תהיתי למה רשפים לא באה להגיד את מה שיש לה. קיבלתי תשובה, עכשיו אני יכולה להרגע. (חשבתי שאולי סיוי כלאה אותה במרתף ולא נותנת לה לגשת למחשב. לך תדע, יש כל מיני מוזרים באינטרנט..)

ע ל ו מ ה

New member
העיקר שהתשובה של סיוי הניחה את דעתך ../images/Emo6.gif

קודם חשבת שהיא כלאה אותה במרתף, עכשיו אחרי שהסבירה, אין ספק שלא!

suki da yo

New member
ששש!

את תהרסי את פעולה החילוץ הסודית שמתבצת ברגעים אלה ממש בזמן שאנחנו מסיחים פה את דעתה של סיוי!

siv30

New member
כפרה אולי שכחת

שאני מהקומנדו הננסי? להזכירך, חגורה שחורה, דאן 1?!! הא?!!

siv30

New member
ידעתי...

נו, פסדר אני אתן לכן פור עלי. נקשור יד אחת לאחור. אבל איני לא מבטיחה להתנהג יפה! יש גבול. ודרקונים, כפרה כמו שהבן שלי אומר, קיימים רק באגדות ואת עובדת עלי

suki da yo

New member
כמו שאני אומרת לעכברונת

בטח שיש דרקונים. תסמכי עלי. כמו שיש לנו את מפלצת הגרבין במכונת כביסה, וכמו שזו הפיה שמביאה לה הפתעות אל מתחת לכרית כשהיא ילדה טובה. (אוף! שלא תגדל לי!)

renana ron

Active member
הקישור לרשומה של מטר שמונים- זכויות יוצרים

הנה הקישור , לבקשתך http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1056048&passok=yes לילה טוב - renana ron

wranger

New member
וקישור לחיץ לרשומה של מטר בנושא זכויות יוצרים

כאן. אגב, כשאני ניסיתי את מה שכתוב שם, זה תקע לי את המחשב. נסו בעצמכם. זה לא הפתרון לכל הצרות, אבל אולי תישנו יותר טוב בלילה.

renana ron

Active member
המקרה הזה - לא רק ברשפים הוא פוגע !

הוא פגע בכל יוצר באשר הוא ! אי אפשר להבין ולקבל העתקה של מילה במילה זו גזלה של נכס רוחני !! כאחת, שלא התמזל מזלה לברוא את שורותיה בקלות, אלא ביסורים - הדבר כואב ופוגע פי כמה. renana ron

סורר

New member
אם כי אין ספק

שאסור שיקרה דבר כזה וצריך לעשות הכל כדי למנוע הישנות של דברים כאלו אך אני חושב שבמקרה דנן קשה לחרוץ משפט ולהטביע אות קין מבלי לתת לרונה זכות התגובה אני מניח שאולי שמה של רשפים נשמט בטעות ולא מתוך כוונה להתהדר בנוצות לא לה. אולי זה ישמע כאיזו אקרובטיקה פילפולית כדי ללמד זכות , אך אני חושב שרונה ראויה ללימוז הזכות הזה מבלי לגרוע בזכותה של רשפים על יצירתה.

siv30

New member
סורר, כמי שקיבל תגובה שהתהדרה בנוצות לא לה

אתה חושב שהשם של רשפים נשמט בטעות? היא אפילו לא טרחה לתקן אותך.

סורר

New member
אני מעלה השערה ולא קובע בוודאות

מטרתי היא רק לציין שבטרם נדון אותה ברותחין, יש לראות מה תגובתה.

ר ש פ י ם

New member
סורר אני לא מקבלת את זה!

היה לה כל היום להגיב עובדה שלא עשתה את זה! אולי אתה לא זוכר איך התהדרה בתוגובה שלך לשיר איך התענגה על שהשוית אותה ליונה וולך! אז הנה לך תזכורת

למעלה