ג'ני OUT

אפי927

New member
ג'ני OUT

סוף סוף יש לנו הצופים הזדמנות להפטר מדיירת שמאז תחילת הסדרה לא עשתה כלום אלא התחמקה מכל דיון ומכל מצלמה רק כדי להשרד.הכוונה כמובן לג'ני.....היא לא משתתפת בשום פעילות, בשום דיון לא מנקה לא מבשלת לא מדברת בקיצור אוכלת חינם אנחנו לא צריכים עציצים בסדרה ואם להעיף מישהו אז פשוט חבל על כל אחד אחר ג'ני ג'ני, תהיי יפה ותשתקי זה לא בסדרה הזו . ככה לא זוכים במליון !!!! עם ג'ני או בלעדיה זה אותו דבר אז המסקנה ברורה. ג'ני הביתה !!!!

insane sanity

New member
חייבת להיות בלונדינית..

הצבע הזה יחסר :) חוץ מזה שהיא על משבצת השתקנית.. חייב להיות מישהו שיאזן את כל הדיבורים והצעקות שם.. לא?

u r a n i a

New member
היא לא מזיקה, אבל

מצד שני אני מסכימה שיש משהו מעצבן באנמיות שלה. לדעתי היא די בסיכון להדחה, כי לא יהיו יותר מדי הצבעות עבורה, באופן יחסי לשאר.

גם לי נראה

בהדחה הזו הבולטים וגם השנויים במחלוקת, נראה לי בטוחים, אני מאמינה שג'ני ואיתי בסכנה, כי הם קצת טפטים שם.

אלונה56

New member
ואי ואי ואי, מה קרה?

כמה קיטונות על ילדושקה אחת חמודה ונעימת סבר

hamershlag

New member
הסכמה גורפת

לא בגלל שהיא מזיקה אלא בגלל שהיא פשוט לא מעניינת אם היא תלך, היא לא תחסר לאף אחד

הילית111

New member
מצטרפת להסכמה

היא חמודה אבל כמו שאומרים לא מריח לא מסריח אם לא נראה אותה יותר לא נרגיש איך בכלל עברה האודישן?

ארז טל ביום ראשון:מי שמשעמם צריך להזהר

לא סתם הוא אמר את זה....ג'ני ואיתי HERE WE COME...

droriko

New member
איתי לא הולך הביתה , מאה אחוז

הוא יצר לעצמו את התדמית של הרגיש וטוב הלב(השני זה הצגה כמובן) הוא יזכה לקהל תומכים בזכות זה, בעיקר נשים .

babylon4

New member
רגיש וטוב לא בהכרח מספיק

רוצים להציעג לקהל בבית אנשים מעניינים. אבל איתי לדעתי בכל מקרה מוגן השבוע, יש פה ג'ני למינהם שעוד יעופו לפניו.

EMC1

New member
ג'ני צריכה ללמוד מנעמה ולפרוש.

מה? היא לא מבינה שאין לה סיכוי? אין סיבה להתענות כשסיכויי הזכיה אפסיים.

אמנם סיכויי הזכיה שלה קטנים אבל הפרסום רק גדל

ואותה בכייף יקחו לצילומי סטיל ולקמפיינים...

u r a n i a

New member
להתענות? לא ראיתי אותה מתענה

עושה רושם שהיא די נהנית שם, ונדמה לי שאמרה פעם שהיא באה לתוכנית כדי שאחר כך תוכל להתקדם בקריירה שלה.. חוץ מזה שהיא בכלל לא מודעת לכך שהיא משעממת אותנו.. והיא לא הועמדה להדחה ע"י חבריה לבית, אז אין לה כ"כ מושג.

Jason2

New member
היא מודעת, היא אמרה את זה

שאין לה סיפור מעניין ושהיא סתם נמצאת שם ולא מעניינת אף אחד.

insane sanity

New member
דווקא עצוב.. לא מצחיק :)

הרי אדם שמחפש ולא אוהב דברים מסוימים אצל אחרים, לא אוהב אותם אצלו. השלכה עצמית נטו :)

למעלה