ג'ני OUT

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני כבר דיי שבעתי מכמות הפרדוקסים ( ומהדרך ) שמובעים כאן . יש את אלה שבכל פעם קוראים בגרון ניחר להדחתו של המשוקץ התורן דווקא משום שהוא בולט דומיננטי . יש את אלה שקוראים בגרון ניחר להדחתו של המתמודד השקט משום שלא יחושו בחסרונו . ועל פי דעתם " צריך להרוויח את המיליון " . כנראה על ידי התבזות , תככנות , צביעות או ליצנות ( פרשנות שלי ) . יש את אלה שעושים אסטרטגיות מרחיקות לכת על מנת להדיח את מי " שלא בא להם טוב " . ולמעשה אין כמעט מתמודד שלא קם הגולש שקורא להדחתו המיידית ( וזאת למרות שההצבעה היא בכלל בעד ולא נגד ! אבל זה כניראה פרט שולי ) . אבל אם יש דבר אחד שמאגד כמעט את כולם . זאת הדרך שבה הם מביעים את הרעיונות שלהם . אני חייב להודות שלא פעם אני חש אנטיגוניזם כלפי דעה שאולי הייתי מסכים איתה אלמלא הדרך שהביעו אותה . והכי מצחיק ? כל אלה שמטיפים כרגע כנגד אלימות מילולית ? הכי אלימים מילולית . אלה שמטיפים כנגד כוחניות ? הכי כוחניים . ואלה שמטיפים כנגד שיעמום ? הם הכי משעממים בדעות שלהם ( לפחות לדעתי ) . יש משפט בערבית , " הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו " . ואסיים בחידה . אם " חסרונה לא יורגש " אז בוודאי שגם הימצאותה לא מורגשת . אז למה להדיח ? ולמה דווקא עכשיו ? מכל הבלאגן שמתרחש כעת בוילה עם שי ונעמה וכל האינטריגות שהולכות שם מצאתם לכם להדיח רק את ג'ני ? לי זה נראה שרעיון ההדחה של ג'ני הוא הרעיון של המשעממים .

Saladin

New member
הסיבה לזה שההצבעה היא בעד ולא נגד

היא הרצון לסחוט מאיתנו אסמסים. סתם חשבתי שצריך לציין את זה.

תהא הסיבה אשר תהא .

אלה הן העובדות : ההצבעה היא בעד ולא נגד . עכשיו יש לך 3 ברירות : 1 . להשלים עם זה . 2 . לנסות בכל זאת להפוך את ההצבעה להצבעת נגד . ( על ידי הצבעה אסטרטגית ) . 3 . לא להשתתף ולא להצביע כלל . לציין את זה כל הזמן שזו כנראה מסחטת כספים , אני לא רואה בכך טעם . אף אחד לא כופה עליך להשתתף . וככל הנראה גם לא תצליח לשנות את "רוע הגזירה" ( בעינך ) . זה רק מזכיר לי תמונה בה ילד רוקע אחת לכמה זמן ברגליו ומסנן " זה לא פייר " . אלה העובדות , אלה החוקים של המשחק , תפנים ותתמודד ! ורק על מנת שלא יתקבל המסר המוטעה , בכל מקרה וצורה זכותך להשתתף בפורום . גם אם אתה לא לוקח חלק בהצבעות כלל . * אל תיקח אישית את התגובה היא מכוונת לכל אלה ( לא רק אתה ) שחוזרים אחת לכמה זמן על הקיטור הקבוע הזה של : " למה ההצבעה היא לא נגד מועמדים ? " .

יNOT

New member
אני חושב שזה כבר הובהר שאין חוקים

אתה יכול לקרוא את שאר הפוסטים בנושא הזה, לכן אני מאמין שאם יכלו להכניס בית כנסת אוליי גם יוכלו לשנות את שיטת ההצבעה. זול יותר וקל יותר , זה רק שאלה של בחירה (אבל כמו שאמרת זה לא ייקרה ) וזה לא בגלל חוקים, זה בגלל ....(אני לא יכול לומר את זה...עלולים לפרש את זה כהסתה )

MatanSeinfeld

New member
ההתנהגות המגעילה שלה ללאון...

סותרת בעייני את העובדה שהיא חמודה ומתורבתת.

ולאון

הוא הסמל ליושר ולהתנהגות אתית ומתורבתת ? אני באופן אישי חייב להודות שגם אותי הוא מעצבן מידי פעם בהתנהגות שלו . אז זה הופך אותי מיידית ללא חמוד וללא מתורבת ? ( יכול להיות שכן , יכול להיות שלא , אבל אני לא חושב שתרבותיות או נחמדות נמדדת רק ביחס כלפיי אדם אחד . ) ואני מניח שאתה נחמד אל כולם באותה הצורה כל הזמן 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע במשך חודש גם כשאתה נתון בלחץ מאוד גדול וקונסיסטנטי . אשריך איש !

MatanSeinfeld

New member
אני יכול להיווכח איתך...

שהסיבה לכך הישראלי כ"כ מגעיל אליה זה רק בגלל תחושת ההתנשאות שלה. אחרת אפילו אני לא רואה סיבה מוצדקת לכל הניכור כלפיה (ואל תקשקשו על זה שהיא "שקטה" ומשעממת, כי אם היא הייתה "יפה ושתוקה" נטו זה לא היה מפריע לאף אחד מלבד כונפות קנאיות). בכ"מ-שי הפאשיסט ועינה הבהמה חייבים להיות המודחים הבאים.

מוגש כשירות לקורא מתן סיינפלד

הנה הגדרה מהמילון פשיסט (ש"ע) תומך בפשיזם, דוגל בפשיזם, לאומן, אימפריאליסט, תומך בדיקטטורה, גזען עד כמה ההגדרה שלך היתה נכונה ? ורק על מנת לסבר את האוזן הנה עוד הגדרה פשיזם (ז') לאומנות, אימפריאליזם, דיקטטורה, העמדת המדינה לפני הפרט, גזענות עדיין משוכנע שההגדרה שלך מדוייקת ? שי הוא אולי דומיננטי ואולי כוחני . אבל פשיסט ? לא נסחפנו קצת עם ההתלהמות ? אתה רוצה להשוות אותו לפשיסטים אחרים בהסטוריה ? הריי שבכך גם אם בשוגג אתה נותן לגיטימציה לאנשים כמו מוסוליני או היטלר . וכדרך אגב גם מסתכן באישום על הוצאת דיבה . לגבי ה-"בהמה" אין לי בכלל מה להתייחס לזה .

דעתי

דעתי חולקת עליהם ,לא מנקה לא נכון היא כן ניקתה כמה פעמים,לא מבשלת היה פעם אחת שהיא בישלה,היא לבנתיים לא צריכה להיות מודחת!!! מי שצריכים להיות מודחיםזה אחד שלא חינכו אותו בבית לנימוסים וזה אדון שי ,אה בעצם יש גם עוד מישהי שלא חינכו אותה בבית לנימוסים ולקצת תרבות וזו עינב ,הם בברור צריכים להיות מודחים לפני ג'ני.

בוא נגיד את זה ככה...

בעולם מתוקן הייתי מסכימה איתך, אבל אם יעיפו את עינב או את שי, לא רק שהאקשן והצחוקים בבית ירדו אלא גם הויכוחים והעניין והקצת שוני שעינב מכניסה לבית, זה הריאליטי היחיד שאני אשכרה יכולה לקרוא לו ריאליטי כשמו כן הוא כי באמת ששם יש את הכי פחות מניפולציות מאשר בכל ההפקות ריאליטי האחרות שנעשו בארץ, עינב ואשר ואבא שלה מכניסים טעם ומיקס שונה לצפון תל אביבים שיש שם. בגלל זה אם ג'ני תלך לא רק שלא נאבד עניין בתכנית אלא גם לא נרגיש בחסרונה. שי ועינב עושים אקשן לטוב ולרע וזה מה שמעלה רייטינג וגורם לצופים לצפות. אחרת אם יהיו אנשים רדומים כמו ג'ני בבית אז אף אחד לא היה צופה בהם.

בהלםם

New member
דעתי..

מה שאת אומרת לגבי שי ועינב זה נכון בשביל השבוע שבעויים הראשונים כשאנחנו עוד לא מכירים את המתמודדים ואת האנשים מי הם ומה כל אחד תורם.. אני למשל כשיש ויכוחים אני ממש כבר לא יכולה לסבול את זה אני מעבירה או שלא לחוץ לי כבר לראות תתוכנית שמה אולי אני אפספס איזה ריב.. בשביל העידכונים אני נכנסת לפורום כי תמיד יש פה מישהו שמספר בערך מה קרה או שאפשר לראות את זה באיזה תקציר של התוכנית או האחות הגדולה אז לגבי הרייטינג לא נראה לי שזה נכון לגבי ג'ני..אני כמעט בטוחה שאם היא היתה רווקה היא היתה הדמות שהיא תמיד מספרת שהיא.. היא פשוט נורא חוששת מהתגובות של הארוס שלה וכל המשפחה שלו בקיצור ליהוק משעמם כל האנשים שם יותר מידי מודעים לעובדה שכל מה שיוצא להם מהפה רואים את זה זה כבר לא קשור לאסטרטגיה הרוב שם באו בשביל הפרסום הם גם לא שוללים את זה.. אז מה שחשוב להם בעצם זה לקבל את ה15 דק תהילה והכי חשוב שהם יצאו טובים ולא האנשים הרעים לכן הם ככה משעממים

נמו3

New member
מסכים בהחלט היא לא עוש ה כלום לבית לא תורמת

לא מוסיפה ענין .לא אקשן פשוט כלום . אם היא תלך יום למוחרת לא נרגיש אפילו

דורון

New member
גיא פינס אמר לפני כמה ימים שההפקה של

האח הגדול לא מרוצה מכמה מתמודדים בוילה. שאותם מתמודדים מאוד משעממים והסיבה שההפקה אמרה שכולם מועמדים להדחה היא שהם יוכלו להעיף מהוילה את אחד המשעממים, שלא נראה שהם יועמדו להדחה בקרוב. בהתחלה לא ממש חשבתי שזה נכון. אבל שימו לב שלמרות הפרישה של נעמה, הם עדיין לא ביטלו את ההדחה של יום ראשון. אם גיא פינס צודק, מחר נראה את אחד המשעממים מודח מהוילה.

d a n 6

New member
אני לא חושב שלזה הוא התכוון

הוא התכוון שההפקה לא מרוצים מכמה מתמודדים משעממים ולכן הם נקטו בצעד של להעמיד את כולם להדחה בתקווה שמי שהמשעמם בעיני הקהל יעוף

איתי בל

New member
לא חשוד

פשוט מהלך טלוויזיוני חכם ג'ני למשל... משעממת לא נראה שהיא מביאה רייטינג או תורמת והם כן משלמים לה 32 שקל על כל יום שהיא נמצאת שם למשל ובטח יש עוד הוצאות ובעיקר נפילה בהכנסות מנגד... היא לא מפריעה לאף אחד שם ולא נראה לי שאי פעם עלתה בשמות להדחה פשוט חסר טעם חסר עניין ויש מצב שככה היא תגיע גם עד לגמר כי היא פשוט לא מפריעה לאף אחד אז מונעים את זה

קמבילי

New member
ברור, ג'ני מיותרת

מפריע לי שהם אמרו את זה בפירוש. בשביל מה לומר את זה? עכשיו אני יודעת שההפקה רוצה שג'ני תעוף, אז מה יקרה הקהל יצביע להדיח את שי? הרי שי "מעניין". מניין לי שההפקה לא תטה את התוצאות? האפשרות תמיד היתה קיימת, אבל לפי שתי ההדחות הקודמות נראה שלא היתה הטיה. לדעתי לג'ני יש מספיק קהל, יותר מאשר לאיתי ולקרן, ואם היא תודח לא אהיה בטוחה שלא היתה הטייה.

למעלה