הקהל שלה הוא ילדים בני חמש-עשרה שמצביעים לבלונדינית הכי יפה. יש גם מיליון יוצאי רוסיה בארץ, אולי חלק יצביעו לה מתוך נאמנות. לעומת זה לאיתי אין שום קהל מובטח, וגם לא לקרן.
" יש גם מיליון יוצאי רוסיה בארץ, אולי חלק יצביעו לה מתוך נאמנות." ואני מניח שרוב הטריפוליטאים מצביעים ל 2 הבובלילים מתוך נאמנות . וכל הברונטיות מצביעות לשפרה מתוך נאמנות . וכל בעלי חוות הסוסים מצביעים לונסה מתוך נאמנות . את פשוט גאונה ! איזו חשיבה מבריקה . המשיכי כך ...
זו התוכנית שלהם...היחידי שהם חייבים לו תשובות זה האח הגדול בהולנד הם עשו מהלך נכון ג'ני לא מרגישים אותה לא מחוץ בלית ולא בתוך הבית היא יכלה בקלות להגיע ככה לשלישיה האחרונה על כלום ואם השלישיה האחרונה תהיה ג'ני שלא מפריעה איתי שלא מפריע ויוסי בובליל... זה לא יהיה מרתק במיוחד היה צריך להוציא אותה זה ברור לכולם אז הוציאו לא רואה מה הבעיה
אתה לא יכול להיות צדיק עכשיו ולהגיד טוב זין על הכסף העיקר נשמור על החוקים מה זה חוקים... אתה מדבר כמו הילדים המעצבנים האלה שלא רוצים לשחק איתם אף פעם כי הם רוצים לשחק בצורה מאוד מסודרת ומאוד ברורה ועם הרבה הרה חוקים מזכיר לי פרק מחברים שלא רצו לשחק עם מוניקה כשהיא אמרה שחוקים זה מה שעושה את המשחק לכיף מה טוב בריאליטי שזה אמיתי מה שרע בריאליטי... שזה אמיתי הכי קל והכי נכון וצודק וחוקי לשים מצלמה באמצע הסלון ללחוץ שדר ויקרה מה שיקרה ואו שיהיה עמניין או שלא זה כמו החיים...ריאליטי אם אני אשים מצלמה בסלון שלי שלך או של כל אחד אחר סביר להניח שמפריים טיים ערוץ 2 נרד מהר צריך קצת פילפל... ואם הם היו יותר מתפראים אז ההפקה הייתה מתערכת פחות מבטיח לך שגם ההולנדים עצמם היו מכופפים מעט את החוקים אם הייתה להם מישהי משעממת כמו ג'ני אבל מה זה עוזר עכשיו להתבכיין... העיקר שיהיה מעניין
זו תוכנית בידור וההפקה יכולה לעשות דברים כאלה. אני נגד התערבות בוטה כמו התעלמות מהצבעות או שינוי הצבעות. אבל לנקוט בצעד כזה שכולם מועמדים להדחה זה לגיטימי כל עוד הקהל בוחר את מי הוא רוצה להשאיר.
אני לא זוכר ציטוט מדוייק. הוא בדיוק אמר שהחוקים הולכים להשתנות, שמעו את ההודעה של האח הגדול שבשבוע הבא כולם מועמדים, ואז הוא אמר משהו על זה שאפשר להעיף את המשעממים, וש- "לא חסר משעממים" בבית הזה.
נכון אז עינב לפעמים צועקת (טוב נו לא לפעמים) אבל לקרוא לה ברברית רק בגלל שביקשה את הנעלים שלה? ועוד אח"כ לומר שהיא לא רגילה להתנהגות ברברית כזו אלא רק לתרבות אירופאית?? שתעוף