ג'ני OUT

ShukyD

New member
חחחח זה מה שהיא אמרה? ../images/Emo6.gif

תרבות אירופאית עלק.. שלא נפתח פה על רוסים. אפרופו תרבות ברברית מה נראה לכם שפשיעה מוגברת וזנות הגיעו לארץ ברגל?

פשע וזנות הם לא לא תוצאה

של נטו בחירה. אני לא מאמינה שיש מישהי בעולם שאומרת לעצמה שכשהיא תהיה גדולה היא רוצה להיות זונה. ופשע יש בהרבה מקומות שיש עוני ואוכלוסייה חלשה. אולי אם היינו מקבלים יותר את העולים(לא אולי, בטוח!) אז שורות אלו לא היו נכתבות. כמובן שכל פושע צריך להענש בלי קשר למוצא מין או גזע.

איתי בל

New member
יותר?

ראבק יש מקומות במדינה הזו שאתה נכנס אליהם אתה חושב שאתה ברוסיה קופות חולים למשל הכל שם ברוסית למען השם הם כולם רוסים ומדברים אחד עם השני רק ברוסית ואפילו במקום העבודה שלי יש כמה נציגים רוסיים הם פשוט מתאחדים מהר מאוד ואפילו כשהם יושבים עם כולם הם פשוט נכנסים לשיחה ברוסית בלי לשים זין ולחשוב שאולי זה לא לעניין ואפילו לא מנומס יש להם ערוץ משלהם המון חברות דואגות שיהיו להם נציגים ברוסית דיוור ברוסית אולי אם היו מקבלים אותם קצת טיפה פחות טוב הם לא היו נקראים עולים חדשים אחרי 20 שנה

NatashaInChains

New member
סיביר שיכת לרוסיה

רוסיה זו תרבות אירופאית.. תרבות אסיאתית זה משהו אחר.

Prime Time

New member
רוסיה היא באסיה. ואנחנו באירוויזיון, אז אנחנו

חלק מהתרבות האירו'?

NatashaInChains

New member
רוסיה היא לא רק באסיה

והלב של רוסיה נמצא במזרח אירופה(מוסקבה וכל הערים החשובות והמרכזיות). השטח הצפון אסיאתי(סיביר) פחות מאוכלס ומבודד אבל מכיוון שהוא מסופח לרוסיה הוא חלק מהתרבות הרוסית האירופית. מה הקשר אורווזיון עכשיו..לא כל המדינות שבארויזיון זה מדינות אירופיות בעלות תרבות אירופית

איתי בל

New member
בקטנה

אנחנו גם אסייאתים ומשחקים כדורסל כמו אירופאים וראש הממשלה האמיתי שלנו הוא אמריקאי אז גם לרוסיה מותר ניחא

Jolleen

New member
וואו איך את גורמת לזה להשמע ממש רע

וזה לא. ממש לא. ג'ני קראה לעינב "ברברית" בגלל הדרך שבה היא לקחה את הנעליים שלה, ולא בגלל העובדה שהיא לקחה אותן. והיא לא אמרה שהיא רגילה לתרבות אירופאית, עינב אמרה לה בתגובה "סליחה שאני לא אירופאית" בבקשה אל תגרמי לדברים להשמע לא כמו שהיו באמת.

NatashaInChains

New member
../images/Emo45.gif

עינב אכן ברברית מה זו ההתנהגות הזאת.. היא יכלה להתאפק קצת ולהתנהג כמו בן אדם בוגר,אבל היא לא אז..

איתי בל

New member
נכון עינב אמרה התנהגות אירופאית ולא ג'ני

חוץ מזה שעינב היא ברברית ובהמה כך או כך... פשוט הורג אותי לפעמים פשוט להסתכל על הפרצוף המעוות והמהבתי שלה זה פשוט מצחיק לפני יום יומיים ממש ישבתי מול הטלוויזיה היה קלוז אם עליה ואמרתי לעצמי פאק הבחורה הזו בהמה ובאתי גם לנסות להסביר למה היא כזו בהמה ופתאום היא התחילה לחטט באף אבל ממש דחפה את האגודל במטרה לתפוס משהו חסכה לי קצת

../images/Emo60.gifנאלצת להסכים...

היא חמודה והכל אבל היא לא באמת עושה שום דבר מעניין..ככה שאפילו אם תלך לא נרגיש שהיא הייתה שם בכלל!

כל מה שג'ני מדברת עליו

זה מה היא עושה בבית מה היא אוכלת בבית מה היא לובשת בבית איפה היא עושה קניות איזה מגפיים היא קנתה, איך היא השמינה וכמה היא אוכלת, ואיך שכחתי- על זה שלא יוצא לה קקי מהבצקים!!!! משעממת!!!

חיפאי1234

New member
החבר שלה לא משהו...איפה הם הכירו?

אז היא לפחות טיפוס של אופי. כל הקודם זוכה...נמכר! /tapuzforum/images/emo88.gif

למעלה