כן אבל גם בנושא הנ"ל יש יוצאים מן הכלל :)
K kapit5 New member 12/3/07 #110 ריבקה שלא תגידי שלא התייחסנו אלייך אפילו קיפלנו ליכבודך שירשור. לא כל אחת זוכה לזה
R rifkin1 New member 12/3/07 #122 על איזה תמונות אתם מדברים??? ומה, השתגעתם היום? מה השרשורפלצת הזה...חחח
ד דורית41 New member 12/3/07 #123 יוו.לאב יו18....איך התגעגעתי. מזכיר לי ימים נשכחים של ההתארגנות לזר היומולדת הניק הזה.אז בערך הכרנו . את יכולה לקרוא גם לריס עם התריס?
יוו.לאב יו18....איך התגעגעתי. מזכיר לי ימים נשכחים של ההתארגנות לזר היומולדת הניק הזה.אז בערך הכרנו . את יכולה לקרוא גם לריס עם התריס?
ד דורית41 New member 13/3/07 #132 לא חולית את מתבלבלת. ריס עם התריס היה בן.הוא אפילו הזמין פעם את עדידה ותותה לפיש אנד טוני.פיש אנד צ'יפס.משו כזה.
לא חולית את מתבלבלת. ריס עם התריס היה בן.הוא אפילו הזמין פעם את עדידה ותותה לפיש אנד טוני.פיש אנד צ'יפס.משו כזה.
A a d i d a s 2 1 New member 13/3/07 #140 ברוזה... היה לו איזכור ביאיר לפיד !!! ירדנה היפה שלא תפספסי.... ואם את מעריצה של אורנה בנאי אז זה על הדרך, אם גם איתה יש לך תמונה כמובן...
ברוזה... היה לו איזכור ביאיר לפיד !!! ירדנה היפה שלא תפספסי.... ואם את מעריצה של אורנה בנאי אז זה על הדרך, אם גם איתה יש לך תמונה כמובן...
ח חולית5 New member 13/3/07 #145 יש לה תמונות של כולם היא גם בתחילתה של ידידות מופלאה עם כל הסלבס - הקיצר אל תשאלי - מפורסמת ירדנה
ד דורית41 New member 13/3/07 #142 מי מפגרת? תזהרי לך יש לך פה עסק עם שתיים מערים מסוכנות.....אז אם התכוונת אלי את בצרות ואם התכוונת לדידה את גם כן בצרות.....
מי מפגרת? תזהרי לך יש לך פה עסק עם שתיים מערים מסוכנות.....אז אם התכוונת אלי את בצרות ואם התכוונת לדידה את גם כן בצרות.....
A a d i d a s 2 1 New member 13/3/07 #143 היא התכוונה אליך...והיא בצרות והיא התכוונה שלא הבנת מי זה ריס והתריס... אז היא תשלח לך מסר ותגיד לך שריס היא..
היא התכוונה אליך...והיא בצרות והיא התכוונה שלא הבנת מי זה ריס והתריס... אז היא תשלח לך מסר ותגיד לך שריס היא..
ד דורית41 New member 13/3/07 #146 מצחיקולה חולית הזו. ברור שברור מי היה ריס עם התריס......זה מה שקורה כשמדברים דרך מקלדות....זה היה בצחוק מעבולה.
מצחיקולה חולית הזו. ברור שברור מי היה ריס עם התריס......זה מה שקורה כשמדברים דרך מקלדות....זה היה בצחוק מעבולה.
ח חולית5 New member 13/3/07 #148 סליחה? אני הכי מסוכנת ... שאני אסביר לך למה? וחוצמזה את מפגרת כי לא זכרת!!!!