הלכה ל.... עם בוץ
A a d i d a s 2 1 New member 13/3/07 #141 אל תעבדי עליי!!! פעם היה חטיך נבוטים וממש אהבתי אותו זה היה כמו הציטוס בוטנים שיש היום!! ושלא תגידו שזה מטען מהילדות!
אל תעבדי עליי!!! פעם היה חטיך נבוטים וממש אהבתי אותו זה היה כמו הציטוס בוטנים שיש היום!! ושלא תגידו שזה מטען מהילדות!
ד דורית41 New member 13/3/07 #149 יאללה נחזור לפסים נורמאליים? כל הערב הזה היה שרשור של בחורות מסוכנות מערים מסוכנות עם ים......(נחתום שלושתנו על ברית ערים ?)
יאללה נחזור לפסים נורמאליים? כל הערב הזה היה שרשור של בחורות מסוכנות מערים מסוכנות עם ים......(נחתום שלושתנו על ברית ערים ?)
ח חולית5 New member 13/3/07 #151 כמו נהר כאב נשפך ואני נשארתי נורמאל כל חיי אל מול עיניי ואני נשארתי נורמאלי ... אני נורמאלית ! דברי עם זאת שנמצאת עכשיו על mdma
כמו נהר כאב נשפך ואני נשארתי נורמאל כל חיי אל מול עיניי ואני נשארתי נורמאלי ... אני נורמאלית ! דברי עם זאת שנמצאת עכשיו על mdma
A a d i d a s 2 1 New member 13/3/07 #154 הלו תרגיעי בובה את לא הכי מסוכנת כי את נתנייתית.... את יודעת... זו אותה הגברת בשינוי האדרת... וחוצמזה..יש לי חברים!
הלו תרגיעי בובה את לא הכי מסוכנת כי את נתנייתית.... את יודעת... זו אותה הגברת בשינוי האדרת... וחוצמזה..יש לי חברים!
ח חולית5 New member 13/3/07 #157 אני אקרא לג'קו ../images/Emo6.gif זוכרת שאמר את זה בתוכנית הראשונה??? יאללה ביי
ז זואי לא יחיד New member 13/3/07 #159 אני אקרא לג'קו מנתניה.... אני אביא לכם את ג'קו מנתניה.... וכשראו אותי היו מחטיפים לי מכות.... יופי לכן... שירשור סמרטוטות אמיתי... סחטיין אליכן.... ואני לשם שינוי הייתי רצינית היום... כלומר אתמול.... לילה טוב לכן סמרטוטות מאגניבות....
אני אקרא לג'קו מנתניה.... אני אביא לכם את ג'קו מנתניה.... וכשראו אותי היו מחטיפים לי מכות.... יופי לכן... שירשור סמרטוטות אמיתי... סחטיין אליכן.... ואני לשם שינוי הייתי רצינית היום... כלומר אתמול.... לילה טוב לכן סמרטוטות מאגניבות....
A a d i d a s 2 1 New member 13/3/07 #152 חחחחח כבר אמרתי לך פעם שאת מיוחדת ובנות אני נאלצת לנתק את המגעים אתכן להיום.. אוהבת!! לילה טוב...
A a d i d a s 2 1 New member 13/3/07 #124 אויש אויש אויש אחחחח כמה אושררררר אודי שלי לא שחור בכלללללללל