הנה תגובתי
1. גם אם הוירוס המוחלש מסוכנותו קטנה מהפראי, עדיין בציטוטים של משרד הבריאות עצמו רשום כי קיימים סיכויי הדבקות מהמוחלש (אחרת מדוע כל הוראות ההגיינה לאחר כל מנת מוחלש), כי קיימות אוכלוסיות המועדות במיוחד להידבקות ופיתוח מחלה (תינוקות, מבוגרים, חולים ובלתי מחוסנים).
וטענתך כי המוחלש בטוח מהפראי בסדרי גודל, אז ראשית בוא ותסביר איזה סדרי גודל ואיך הם עומדים ביחס לסדר גודל בו משרד הבריאות מגביר עכשיו את תפוצתו של המוחלש. הרי גם אם הפראי מסוכן מהמוחלש נאמר ביחס של 1:100 ההפצה של המוחלש נעשית עכשיו ביחס של פי אלפים לעומת קיומו באוכלוסייה, מה שאומר שבמתמטיקה פשוטה הסיכון הסופי הופך לממשי וגדול הרבה יותר.
2. אולי תפסיקו למחזר את זה, ד"ר אודי קלינר לא הביא שום אסמכתא (אתה מוזמן לקרוא את ההתכתבות בינו ובין אישתון /www.facebook.com/Eishton.Blog?hc_location=timeline" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/Eishton.Blog?hc_location=timeline" rel="nofollow" target="blank">כאן ).
3. מהם הנתונים שלך לגבי סיכויי ההדבקות מנשא תחת שקלול רמת ההגיינה במדינת ישראל.
4. אז הנה אנחנו מסכימים שהמוחלש גורם למחלה.
5. אני עוד הייתי זהיר מאוד עם המספרים..אני מסביר: היחס של 1:200,000 תקף לאלו הנמצאים בקרבת נשאים, אולם אם נשקלל לתוכו את כמות הנשאים לעומת מספר האוכלוסייה, 70 נשאים באוכלוסייה של 7.5 מיליון (1:107,000) נקבל סטטיסטיקה של אחד לעשרות מיליארדים !!!
6.וזה בדיוק העניין, ברור שבמקרו ארגון הבריאות לא רוצה שמדינת ישראל "תפריע" לו, השאלה אם הרשויות שלנו צריכים לראות את ארגון הבריאות או את האזרחים ?
7. לא ממש הבנתי את התשובה שלך. אבל אני חוזר מבחינת משרד הבריאות השיקול היחידי שנראה שיש לו בראש זה , סליחה, כיסוי תחת.
8. שוב, הסיכון של בלתי מחוסן לחלות כרגע הינו אחד למיליארדים (ראה סעיף 5), הסיכון הזה גדל בצורה עצומה כשמחסנים סביבו מאות אלפים במוחלש.
9. יפה, כלומר אתה מזהה את העלייה הדרמטית במספרים בהודו עם החיסון המוחלש.
10. אז בוא ותסביר לנו איך המוחלש אמור לבלום את הפראי? האם אתה יכול להיות בטוח שכל נשא של הפראי ייתחסן ? הרי בחיים לא תוכל להגיע לכזו סגירה הרמטית (וזה בלי לקחת בחשבון את כל המתחלים החדשים שייתווספו עקב קמפיין החיסון)