דברי הרב כדורי על המשיח:

ל נ צ ח

New member
דברי הרב כדורי על המשיח:

ציטוט: ````האם יאמינו בו כולם מייד? אין הכרח כזה; משיח יתגלה ויתכסה ושוב יתגלה ויתכסה בטרם יוכר כמשיח. אף לעצמו לא יתגלה כמשיח, אלא יפעל את פעולותיו כיהודי פשוט. יהיו שיאמינו בו ויהיו שלא יאמינו בו – כך יהיה בהתחלה. המשיח אינו מביט על אדם מישראל ``כחילוני`` או ``דתי``, וייתכן אף שלמי אינם שומרי תורה ומצוות יהיה קל יותר לקבלו, מאחר ותודעתם האמונית פרוצה לחלוטין וכמהים הם לעניינים רוחניים כפי שקורה היום.```` נ.ב: ממקור מהימן ביותר נודע לי שרוב דברי הרב כדורי על סוד חצי מדינה נכונים, אך לא ש ````אף לעצמו לא יתגלה כמשיח,```` אלא ש בהחלט יודע המשיח שהוא המשיח ! חג-שמח!
ל נ צ ח

ל נ צ ח

New member
כאלהים הוא מעולמים ולעולמים ../images/Emo88.gif

האלוהים מתגלה בקרוב בעבדו בחירו המשיח, משיח-אלוהים הוא המלך המשיח. המשיח, משיח-אלוהים המלך-המשיח הוא שיוציא ויעשה משפט צדק בארץ (בעולם) בסוף העולם המשיח ימות למענך/ם ויקום ויקים לתחייה ובכדי שבעולם החיים החדש שבא בעקבות העולם שלפניו נחרב, אתה/ם תחייה/ו למענו. בזכותו המשיח, משיח-אלוהים, אין את המציאות הנוראה מכולן שהיא האבדון האינסופי האיום-והנורא. ברוך-השם בזכותו המשיח, משיח-אלוהים, כולם מעולמים לעולמים לא מתייסרים נון-סטופ באבדון האיום-והנורא ממנו אין מציל, לא אל ומושיע. בזכותו ולמענו המשיח, האלוהים לא משחיט הכל לאבדון.
האלוהים באמצעות המשיח הגואל יושיע את כולם ביום האחרון.
(איש בער לא ידע וכסיל לא יבין את זאת) למענו האלוהים, למען המשיח, משיח-אלוהים, הם החיים לנצח מובטחים. (ברית אלוהים)
ישעיה סה (ח) כֹה אמר יְהֹוָה כאשר ימצא התירוש באשכול ואמר אל תשחיתהו כי ברכה בו כן אעשה למען עבדי לבלתי השחית הכל:
חג-חרות שמח !
ל נ צ ח

נראה ליש אתה מעתיק לי אוטומטית

אבל אני באמת רוצה להבין מאיפה בא כל הרעיון של משיח. התנ"ך לא באמת עוסק בנושא הזה ומדובר בעיקר בשכר ועונש ישיר מול ה'.

ל נ צ ח

New member
מה שאינך מבין שהבנתך על הפנים.

הבנתך לא כהבנתם שלהם החכמים הנבונים. נקודה פסוקים מהתנ"ך והצגת דעתם עליי של אנשים הם רק תבלין בהגות שלי.
קפיש? הנה אחת מהן.
ל נ צ ח

ל נ צ ח

New member
וכך

עידן חדש-לנצח מאת: מורשת לנצח ו 26/03/07 | 21:33 בהסטוריה ידועות התקופות הבאות: העת העתיקה, ימי הביניים והעת החדשה. מהמילניום, נוסף עת לנצח. מאפיין של גאונות לנצח הוא משפט אחד המקפל בתוכו עולם מושגים שלם. את לנצח צריך להעריך כפי שבודקים השפעה של אירוע היסטורי על העולם כמו לדוגמא:השבר הסורי אפריקאני, נפוליאון, מלחמת עולם, צ'רצ'ילל, המהפכה התעשייתית, המהפכה הצרפתית, אביב העמים 1848, הופעת ישו. הכל יחד שקול לאחוז אחד של השפעה של לנצח על העולם.מעולם לא היה העולם חייב הרבה כל כך לאדם אחד. העולם קיים בגללו ובשבילו. בלעדיו-היה העולם נחרב.

justborn

New member
מממ...

שאלתי מה אתה חושב על עצמך ולא מה שאחרים חושבים. אם אתה אוהב לצטט מהברית החדשה אז אשמח אם תתייחס (ותפנים) את הפסוק הבא: "אוֹי לָכֶם אִם כָּל הָאֲנָשִׁים מְשַׁבְּחִים אֶתְכֶם, כִּי כֵן עָשׂוּ אֲבוֹתֵיהֶם לִנְבִיאֵי הַשֶּׁקֶר" (לוקס ו' 26). שיהיה לך כל טוב!

ל נ צ ח

New member
א)אני חושב את שאני חושב.ב) מה לרבים

בפסוק שהורדת זה לא מכוון אל איש האלוהים לנצח, האחד והיחיד והמיוחד מכולם.
ל נ צ ח

justborn

New member
בלי ענווה עם הבריות???

אִישׁ אִם יֹאמַר "אוֹהֵב אֲנִי אֶת אֱלֹהִים" וְהוּא שׂוֹנֵא אֶת אָחִיו, שַׁקְרָן הוּא; כִּי מִי שֶׁאֵינֶנּוּ אוֹהֵב אֶת אָחִיו אֲשֶׁר הוּא רוֹאֶה אוֹתוֹ לֹא יוּכַל לֶאֱהֹב אֶת הָאֱלֹהִים אֲשֶׁר הוּא אֵינֶנּוּ רוֹאֶה אוֹתוֹ (ברית חדשה, איגרת יוחנן ד' 20).

ל נ צ ח

New member
איני שונא איש, ידידי ../images/Emo9.gif

ההבדל בינינו שאני דובר אמת ואת שקר. תודה,כולם יבינו שאיני שונא אלא אוהב מאת: ל נ צ ח ו 01/05/04 | 09:20 אתכם כולל את המרשעים ביותר שבמנאציי. איני שונא לאיש. העניין הוא שלהבין אותי זה עניין של הבנה ולזה נחוץ זמן הנבונים ביותר הראשונים הם אותי להבין. הפחות חכמים מהם הם אלה האחרונים שאותי יבינו, בין אלה לאלה נמצא עדיין הרוב שאותי גם הוא יבין. טוב ישכילו כולם אותי להבין וגם לזה הפסוק: ספר קהלת פרק ז (ה) טוֹב לִשְׁמֹעַ גַּעֲרַת חָכָם מֵאִישׁ שֹׁמֵעַ שִׁיר כְּסִיליםִ: שבת שלום ומבורך. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ * מאת: ל נ צ ח ו 13/04/06 | 00:08 לקלל זה לאחל רע. ואיני מאחל לך רע ילדה תמימה. אני פשוט גוער בך ובכדי שתתעוררי מהטפשות שלך, מהבולשיט שלך מדעתך המפגרת בקשר אליי, בקשר לאמת האלוהים שממני. איני שונא איש ילדה, ובוודאי שלא אותך. כאב אוהב אני בך גוער. קהלת טוֹב כַּעַס מִשְּׂחוֹק כִּי בְרֹעַ פָּנִים יִיטַב לֵב: טוֹב לִשְׁמֹעַ גַּעֲרַת חָכָם מֵאִישׁ שֹׁמֵעַ שִׁיר כְּסִיליםִ

ל נ צ ח

New member
לא כאשר פונים אליי כך:

• אני מבין ו פרובוקטור ו 18:09 | 27/03/07 שאין מה לדבר איתך ואתה סתם מעתיק טקסטים מוכנים מראש. חבל.

למעלה