דבר טוב
דבר רע
- יום ראשון

FeLL67

New member
אמא שלי בזחסטאן כרגע

אז כולם מזיינים לי בשכל עליו Oם

המספריים של אדוארד D:

ראיתי את זה (אחרי שראיתי את זה פעם ראשונה לפני כמה שנים ואני לא בטוחה שראיתי את כל הסרט ><) ביום ראשון בלילה עם חברים D: איזה כיף D: חבל שאח"כ שמו סאות'פארק. איזה סרט מעיק. :S ברחתי מהסרט עם חברה אחת ואח"כ הצטרפו אלינו עוד שני אנשים חזקי אופי.

נממ

דבר טוב: שלישי, רביעי וחמישי
דבר רע: כל העבודות האלו לחופש דאמט. עבודה ענקית במת', עבודה ענקית בתנ"ך, דף מסכן באנגלית אבל אני לא מוצאת אותו
, עבודה קלילה בקולנוע שמתבססת כולה על הספר ואני לא מוצאת אותו בשום מקום *מיבבת*

אוי..איזה באסה..><

זו הסיבה שאני כ"כ שונאת להסתפר.הספרים האלה חסרי רחמים.הם גוזרים גם את מה שלא צריך.>< לא נורא,יקירתי,השיער יצמח

לגמרי...

פשוט התחלתי לבכות באמצע המספרה ואני אף פעם לא בוכה על שטויות כאלו. נכנסתי עם שיער שהגיע לי עד אמצע הגב והוא עכשיו בקושי עובר את הכתפיים וביקשתי רק קצוות!!!! תודה מתוקה
אבל לגדל את כל זה יקח לי לפחות חצי שנה אם לא יותר :/

אוי,זה נשמע ממש מעצבן../images/Emo4.gif

ככה זה,כשמבקשים קצוות הם עושים לך קארה או משהו. אני החלטתי לא להסתפר יותר מאז לפני חודשיים וחצי שגזרו לי את השיער עד הכתפיים.ואצלי זה מסובך,כי יש תלתלים
הזמן עובר מהר.את לא תרישי ופתאום תשימי לב כמה השיער שלך ארך.
והספר הזה-תעשי עליו חרם..

Aqua Marine

New member
אוי! קרה לי בדיוק אותו דבר!!

ואמא שלי לא הבינה בכלל למה אני בוכה, (כי אני בוכה ממש לעיתים רחוקות, ומדברים בעלי משמעות קצת יותר גדולה משיער) אבל זה היה כ"כ עצוב לי!
אבל יגדל, trust me..

בלע זה נוראי ><

אני גם צריכה לגזור קצוות אבל אני לא מוכנה ללכת להסתפר כי מנסיון עבר, ולא רק שלי, ספרים לא גוזרים באמת רק קצוות. תמיד יורידו לך חצי מהשיער כשביקשת להוריד שלושה ס"מ. >_____< צריך פשוט להודיע לספר לפני שהוא מתחיל לעבוד שאם הוא מקצר יותר ממה שביקשת, את לא משלמת. :S למרות שבפעם האחרונה שהסתפרתי, באמת לא קיצרו לי יותר מדי. קצת יותר ממה שרציתי >< אבל לא משהו רציני. צריך למצוא מישהו שנורמלי שסומכים עליו פשוט, אבל זה קשה. =\

Lillith Dirge

New member
שלי שלי.

דבר טוב: אני הולכת למפגש ביום שלישי ואני אפגוש אנשים שאני אוהבת 3> דבר רע: היה לי ריכוז היום עד 3 -_- כוסאמאשלהם.

למעלה