דבר טוב
דבר רע
- יום ראשון

האהא

דבר טוב
- ראיתי בוראט אתמול סוףסוף, יאללללללללה איזה סרט ענק
וידידה שלי באה אלי אחרי זה. דבר רע
- נועה כנראה לא באה למפגש

danduuu

New member
../images/Emo6.gif בוראט סרט כ"כ ענק XDDD

גמאני ראיתי אותו אתמול! "הולכים לקליפורניה!!" "אבל אני לא עשיתי את זה בכוונה"
הוא מדבר כ"כ מצחיק בעברית "חתיכת חרא"

XDDDDD כן, אבל הקטע בכנסייה../images/Emo6.gif

ישו אוהב אותי בוראט? כן הוא אוהב! ישו אוהב את אישתי אוקסנה? כן הוא אוהב! והוא אוהב את אחותי? כן הוא אוהב! ואת ליבו האח המפגר שלי? כן הוא אוהב! ואת השכן שלי הוא אוהב? כן הוא אוהב! אף אחד לא אוהב את השכן שלי XD הידעת שהקטע עם האנשים שמראים לו סרט פורנו של פאמלה הוא לא מבויים? הם באמת חארות גם במציאותXD

danduuu

New member
XDDDDDDDDDDDDD

כל הסרט האמת נראה לא מבוים, כאילו ככה אני חשבתי חחחחח הוא מבוים ברובו או שהרוב זה עבודה בעיניים על אנשים? XDDDDDDDDDDDDDDD "הם באמת חארות במציאות",האמת שהם נראים ככה

Liquid Dreams

New member
וואו. אחת התגובות המעצבנות שקראתי.

אי אפשר יותר שתהיה למישהו דעה אישית?O_____o

Cold Heritage

New member
לא ראיתי ../images/Emo3.gif

אבל שמעתי ביקורת מחבר שאני מאוד סומך עליו, הממ, אני בדרך כלל נמנע מללכת לסרטים [בלי סיבה הגיונית..] למשל, לא ראיתי שר הטבעות\הארי פוטר\ כל סרט שהוא שכמעט ברור מאילו שכל אחד ראה... הממ, הוא גם הסביר לי למה, אותו אישית לא מצחיק הומור כזה ואממ... אני דיי סומך עליו בקטע הזה... מנגד, אם מישהו כן אהב אותו אני לא אתווכח איתו על הנאה כי תכלס הנאה שלו, ואם הוא נהנה אני לא אף אחד שיקבע שהסרט הזה נוראי.. זאת דעתי בכל אופן.. :]

LadySilkworm

New member
אני ממליצה לך בחום לראות שר הטבעות

זה ה-סרט לדעתי[כל הטרילוגיה]. הארי פוטר זה נחמד, הספרים יותר. למשל בסרט הרביעי הוציאו המון קטעים חשובים מהספר, אז עדיף לקרוא קודם. P: בקשר לבוראט בן דוד שלי סיפר לי שהסרט מצחיק, אבל שיש קטעים קצת מגעילים. אני סומכת על בן דוד שלי אבל אני צריכה למצוא מישהו ללכת איתו XD

Cold Heritage

New member
את הספרים קראתי ^^

אני לא אוהב להיות בקולנוע משום מה... אם כבר אז בבית:) למרות שאני לא ממש אוהב סרטים גם ככה... תודה על ההמלצה:]

LadySilkworm

New member
אבל מה הקשר? P:

אין כבר שר הטבעות והארי פוטר בקולנוע. XD ולמה אתה לא אוהב סרטים?

למעלה