הממ..
תראי,תכלס,מתמטיקה זה עניין של תרגול.אם תתרגלי מספיק,את תצליחי.זה מה שאני עושה.ואין אדם ששונא מתמטיקה יותר ממני.אלוהים יודע כמה המקצוע הזה הרס לי את הבריאות. גם אני מתחברת למקצועות ההומניים,שכמו שאמרת,הם יותר חופשיים.זה מה שאני אוהבת.במקצועות הריאלים תמיד יש תבנית וזה מרובע ומשעמם(אותי) עד מוות. אל תפחדי לאכזב אחרים.תראי, בסופו של דבר אלו החיים שלך.נכון,זה לא כיף לשמוע את אמא או אבא אומרים לך שהוא מאוכזבים ממך,אבל אי אפשר להיות מושלמים. זה שאבא שלך מצפה מכם לציונים גבוהים זה בסדר.השאלה היא האם הוא דוחק בכם ולוחץ עליכם להצליח בכל מחיר.כי אם כן,אז זה לא טוב(ואני לא רוצה לפגוע כמובן,או חלילה למתוח ביקורת על אבא שלך). אני חושבת שאת צריכה לספר לו.שבי איתו ותסבירי לו שאת מאוד רוצה להצליח,אבל מה לעשות,בדרך להצלחה חווים גם כישלונות.זה חלק מהחיים.אי אפשר להצליח תמיד,ובהכל.אז נכשלת במתמטיקה..העולם לא יתמוטט וזה לא יפגע בהצלחה שלך בעתיד. לדעתי את צריכה לפתח ציפיות.תאמיני בעצמך וביכולת שלך.זה מאוד משפיע על ההצלחה.זה דבר שצריכים לעבוד עליו.אני מדברת מניסיון. אגב,מגניב שאת ואחיך לומדים באותה כיתה.אתם תאומים,או שאחד מכם קטן/גדול מהשני?