דבר טוב
דבר רע
- יום שלישי

ממממ...

את יודעת מה אומרים?-"כשהצרות באות,הן באות בצרורות".ככה זה תמיד
זה מאוד מלחיץ כשהכל נופל עלייך ביחד.אני יודעת.יהיה בסדר
אני זוכרת שבסוף ספטמבר-תחילת אוקטובר הייתי במצב דומה.היו לי לחצים איומים בחזה.עשיתי מיליון א.ק.ג,צילומי חזה ואפילו אקו לב(זה כ"כ מביך!במיוחד כשרופא חרמן עושה לך את זה><),ולא מצאו לי כלום.בסוף,הגעתי למסקנה שזה בגלל הלחץ שהיה עליי.רציתי הכל בבת אחת-לימודים,פסיכומטרי,נהיגה ועוד מלא דברים.וזה פשוט לא הולך.אז פשוט הורדתי הילוך,נרגעתי ומאז התחלתי לקחת דברים ביותר קלות ולא להעמיס על עצמי. נסי להרגע ולקחת דברים ביותר קלות.שום דבר לא שווה את הבריאות שלך.

Amir Noy

New member
D:

:קניתי נעליים חדשות ושחררו אותי ב12 כי לא הרגשתי טוב =]
:עבודה בגאוגרפיה ומבחן משווה במת' שבוע הבא..

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif- יום רביעי

- ממ אין ><
- חולה והיה מבחן מרגיז בערבית (למרות שהיה משעשע, השאלות של טור א' היו התשובות של טור ב' ולהיפך XD)

blacknwhite

New member
../images/Emo4.gif

- מסתבר שעברתי איזשהו אודישן הזוי למשחק להצגה הזויה בביה"ס. קטעים איתי
- הממ... סבתא... סרטן.... מסובך... גרורות... אני חושבת שהפואנטה ברורה.

blacknwhite

New member
תודה... ../images/Emo23.gif

זה סיפור שלם... אני עדיין קצת בשוק. זה נורא חדש העניין הזה. חדש מספיק כדי שאפילו היא לא תדע עדיין... אבל מסתדרים איכשהו. אני חייבת לציין שלמרות שזה מדכא משהו, ומכניס למצב רוח קצת רע (במיוחד כשמתחילים במצב רוח) נייטוויש נורא נורא עוזר.

הו...

היא לא יודעת?
מוזיקה תמיד עוזרת:) מבינה אותך.גם אני הייתי בשוק כשגילו אצל סבתא שלי סרטן. מקווה שגילו את זה בזמן והיא תחלים. ארורה תהיה המחלה הזו.

blacknwhite

New member
ת'אמת, גם אני מקווה שהיא תהיה בסדר

אבל אי אפשר לדעת. אמא שלי אמר שכל מי שהיא שאל (והיא בטח שאלה רופאים כי היא רופאה בעצמה) אמרו שהסיכויים לא ממש טובים... מסובך, וקשה. אבל נעבור גם את זה. ותודה

אוי,זה בדיוק המקרה שלנו.

ידעתי שהסיכויים שלה לחיות היו אפסיים,אבל סרבתי להאמין.פשוט לא קבלתי את זה.רק כשהיא נפטרה הבנתי ועכלתי את זה.אלוהים,כמה היא סבלה.אני מאוד מאוד מקווה שסבתא שלך תנצח את המחלה האיומה הזו(אני אומרת תנצח,כי אני רואה את זה כמן קרב.אוך,אני מתוסבכת><). אתם תעברו את זה.רק תאמינו ותקוו לטוב.נצלו כל רגע שיש לכם איתה.

למעלה