דבר טוב
דבר רע
- יום שלישי

גם בשכבה שלי יש אחים בגילאים שונים.

אחת בכיתה שלי, ואח שלה בכיתה אחרת ואני חושבת שהוא פשוט נשאר כיתה או משהו בסגנון.

LadySilkworm

New member
היה לי מקרה כזה ביסודי.

הן היו עולות חדשות והאחות הגדולה לא רצתה להיות בכיתה נפרדת מאחותה היותר קטנה..אז הן היו באותה כיתה.

FeLL67

New member
כן ?

חחח אני זוכרת פיתחנו על ז דיון בשיעור עזר במתמ' עם המורה עכשיו היא מגניבה כזאת אז היא התחילה להסביר לנו שפעם סקס ממש הגעיל אותה וכל מיני XD נו אני אמרתי שהשכל של אחים שלי בטח התחלק ל2 ובגלל זה הם כאלה מפגרים אז חברה שלי אמרה שהיא חשבה שתאומים נוצרים עם שוכבים בזמן שהאשה בהריון

XDDDDDDDDDDDDD

מזכיר לי שפעם אחת החברות שלי שאלה אותי משהו שכמעט הפיל אותי מהרגליים.לא אגיד מה,כי זה לא יאה ולא נאה,אבל כ"כ הופתעתי שהתחלתי לצחוק עליה.

XDDDDDD

אני אחלוק עמכם את הסיפור המפגר של אחותי... לגיסי מצד אחותי השניה יש אחות תאומה... אז אחותי הסתומה שואלת אותו כזה "מה, אתם תאומים זהים?" XDDD נשפכתיייייייי תראו לאיזה יצורים נותנים לעשות תואר שני ביעוץ אירגוני!

FeLL67

New member
אוו

מתמ', דאמיט. אמא שלי בתור מישהי שהמקסימום מהמקסימום היא כל מה שהיא קיבלה אי פעם בטוחה שזאת אני שלא עושה מספיק וכאלה.. כעיקרון היא יודעת שמספרים זה לא התחום שלי. וכבר עברנו את השלב של "לנתח אותי", עם המקצוע הפסיכולוגי שתעשה כסף ולא תשרוף זמן ואח'כ תאשים אתי בביזבוז זמן >.< ושירה- אני אמורה לעשות 5 יחידות שנה שעברה קיבלתי 45 בתעודה, חח עשיתי מבחן מעבר סתם ככה במבחן האחרון קיבלתי 80 אני בן אדם של שחור לבן אם אני מרגישה שאני לא יודעת כלום, אני מעדיפה לא לעשות כלום ולקבל את האפס [ בגלל זה ה45] וזה ככה לגביי כל המקצועות- ובכלל ספרות ותנ''ך זה אפילו עוד יותר גרוע מכניסים לנו רעיונות לראש. גורמים לנו לחשוב בדרך שאני לא מסכימה איתה. או חפרתי, בכל מקרה אני מאמינה שקודם כל תנסי לדבר עם המורה שלך - תבקשי עזרה מחברים, תנסי להבין ואם לא- רק אז תרדי.

Aqua Marine

New member
הווו בפעם האחרונה שאמרתי לאבא שלא

הלך טוב במתמטיקה, הוא אמר שהוא צריך ללמד אותי את טכניקת השליפים
לכי תביני.. אבל באמת, כמו שאמרו פה- מת' זה רק תרגול..

חחח גם אבא שלי אמר לי את זה פעם../images/Emo6.gif

זה היה כשנשברתי לפני המבחן הראשון באזרחות וממש בכיתי מרוב תסכול

blacknwhite

New member
טוב, אני רק בכיתה ט'

בגרויות זה בינתיים לא קשור אלי, אבל אני לומדת (עם כל הכיתה!) מת' ל5 יחידות, ומי שרצה גם לומד למחשבים 5 יח' שנה הבאה! (וגם המת' לשנה הבאה). היה היום מבחן במחשבים. אמאל'ה. יותר מדי יחידות, וזה עוד בהנחה שאני לא עוברת בסוף לפנימיה שנה הבאה. אם אני עוברת- ואי ואי מה שיהיה שם...

LadySilkworm

New member
תעשי לעצמך טובה, אל תקחי מחשבים

-טראומה- ביום ראשון אני הולכת לצאת מזה THANKS GOD

blacknwhite

New member
האמת שבהתחלה זה היה טראומטי

אבל אתמול בשיעור היינו איזה 10 אנשים, והיה כמעט כיף! לאמא שלי יש סיפור על מורה למת' שתמיד נורא הפחיד את כולם כי הוא היה קפדן ותמיד תפס את כולם על הדברים הכי קטנים. הם למדו ל5 יח'. התחילו 30 ומשהו, גמרו 16. רגע שם נעשו 16 היה לכולם ממש ממש טוב שם. אולי יש מורים שזה פשוט עובד ככה.

FeLL67

New member
חחחחחחחחחחח

אמא שלי סיפרה לי שבאוני' היא פעם ראשונה בחיים כתבה שליף ואז באמצע השיעור היא קמה וקרעה אותו מול המורה שלה XD

ש נ י1

New member
../images/Emo178.gif

שרוב היום כבר מאחוריי
מגן בספורט, מועד ב' באזרחות וללמות לתנ"ך..... הכל ביום אחד!

danduuu

New member
אני..

השתחררנו בארבע וחצי היום במקום שש ורבע..חח וואו איזה שינוי.. =/
החיים חרא. ורע לי. וכואב לי בחזה, כאילו איזה פיל יושב עליו. ויש לי דקירות בלב, וסחרחורות. ונמאס לי מהכל.

LadySilkworm

New member
יהיה בסדר :( ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

[את לא לבד בכל מקרה..
]. וחוצמזה, העובדה שהחיים חרא היא כבר ידועה. החיים תמיד יהיו ככה P:

../images/Emo24.gif

יהיה טוב. דקירות בלב וכאבים בחזה? מוכר לי....את בתקופה לחוצה?

danduuu

New member
האמת שכן, נורא.

עזבי שבביצפר יש לחץ איום, כמו מליין מבחנים ובגרויות וכל זה. אבל גם חברה שלי רבה איתי, ולא יודעת כל הדברים נוחתים ביחד, תמיד זה ככה. אבל זה אף פעם לא קרה לי, והייתי בלחץ הרבה יותר בחיים שלי.

למעלה