דבר טוב
דבר רע
- ראשון

הא

- סיימתי לדגום שתי קלטות בסרט גמר, ומחרררררררררררררר.
- אנשים מעצבנים אותי.

אוקיי

- לא בטוח שיש... אממ... לא, אין :\
- יום ראשון מבחן בהסטוריה, שונאאאאאאאא :[

אההה..

:חזרתי כרגע מיום הורים ויש לי אחלה של תעודה.ממוצע 91,אבל זה עוד ישתנה
..וחוץ מזה,זכיתי לכ"כ הרבה מחמאות עד שנראה לי שהסקמתי(ואני אף פעם לא מסמיקה).
:צריך ללמוד למבחן במתמטיקה ואין לי כוח לזה,יש אנשים שלא מזיזים ת'תחת שלהם ובכל זאת מתלוננים ומתנפלים על אלה שכן תורמים מזמנם וכן עושים וזה ממש לא מוצא חן בעיניי,וסתם הכל עדיין חרא.אבל שיהיה...כבר התרגלתי

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- היה בסך הכל אחלה יום, וכראה הצלחתי לשכנע את המורה לביולוגיה להעלות לי את הציון בתעודה מ-95 ל-100. זה אומר, שמממוצע של 89.67 (ארגג!) אני עולה לממוצע 90.07
וזה אומר, שאני רשמית "מצטיינת"... חוצמזה, תיאטרון בערב
- כואב לי הראש נורא נורא. ויש לי הרבה ש"ב למחר וממש מעט זמן.

Super Alonit

New member
Mine:)

: צבעתי היום את השיער לאדומי
וראיתי נפוליאון דיינמייט.
(סרט אידיוטי אך מבדר למדי)
: עד שהחלמתי מהשפעת הצטננתי היום כשהלכתי הלוך וחזור מבי"ס בגשם.

Super Alonit

New member
תודה כפרע:] פעם הבאה

שאני במבשרת אני פוגשת אותך ואת ניצ'קה ותאמרי לי מה דעתך על זה באופן אישי.

../images/Emo24.gif

גשם, ואתמול עם סער
הצוואר שלי הציק לי כל היום (
), העובדה שהבנות פשוט לא מזיזות את עצמן וצריך לערוך ולעשות לפחות אסמבלינג עד יום חמישי ואני כל כך לא רואה את זה קורה... טוב נו, אני צילמתי אז בעיקרון התפקיד שלי הסתיים, העובדה שכבר שבועיים רצופים אין לנו שיעור מתמטיקה, זה אולי היה משעשע וכיף בשבוע הראשון, אבל אמרו לנו שאם זה ימשיך ככה יאלצו לא ללמד לנו אותנו חלק מהחומר לבגרות, מצויין:S

mary06

New member
../images/Emo143.gif

the good- אבא התעלל באיזו נציגת טלמרקינג, בהתחלה חשבתי שהלך עליה כי בדיוק עיצבנו את אבא עם שטויות מהעבודה אבל אז אבא התחיל לשגע אותה..כל כך נקרעתי שבאתי עם דמעות לאבא שלי והוא התחיל להתפוצץ מצחוק בטלפון..איזו משפחה
the bad-עודף שיעורים מטופשים.. and last, but not least, the ugly-אוח..המורה לאזרחות..מחזה לעיניים..לא מספיק השיעור מעבר למשעמם, היא צריכה להגזים בצבעים שהיא לובשת..כאילו פאק, עליונית סגולה (אבל סגול בוהק), חולצה לבנה מוזרה מתחתיה, מכנסיים תכלת (אבל תכלת בוהק) וצעיף כחול..זה הגיע לשלב שהבנים דנים בטעם המוזר שלה בבגדים

devilz

New member
לווללללללללל

מישו צריך להלביש תנקבה הזאת... מתחיל לכאוב לי מלהסתכל עליה ואני עוד ישנה 90% מהשיעור...

devilz

New member
איתי ../images/Emo99.gif

כוסית על היד שלך!!!!! ועכשיו אני אזחל לי מכאן...

Super Alonit

New member
את צריכה לראות את המורות אצלנו...

יש מורה שנראית כל הזמן כאילו היא לובשת וילון. זה פשוט טרגי.

lacrimosa girl

New member
XD

המורה שלי לאנגלית תמיד לובשת מפות שולחן בתור עניבות,וזה באמת נראה כמו עניבות. [היא ממש-ממש גדולה, בלשון המעטה...
]

devilz

New member
אנחנו משוכנעים שהמורה שתוארה

קודם היא בעצם... גבר...

למעלה