דבר טוב
דבר רע
- ראשון

../images/Emo187.gif

לא הייתי כאן איזה שלושה ימים אז אני אכתוב לכמה ימים XP |טוב| אתמול התבטל לי מתמטיקה בשעה שישית אז הלכתי הביתה מוקדם D: ואני לא מצליחה לחשוב על עוד דברים אבל באופן כללי לא רע.
אה כן! D: ביום חמישי אני עוברת קבוצה במדעים סוף סוף! נו מור ערסים דוחים מט'8!!! ^_^
מחמישי עד שבת הייתי מצוננת. אף נוזל זה לא כיף! >< עכשיו זה פחות נורא, רק שאני קצת צרודה ולפעמים אני נשמעת נורא מוזר. XP היום קרה משהו שמאוד מאוד פגע באיזו חברה שלי והיא מרגישה ממש רע וזה לא נחמד >< אני עומדת לקבל בקרוב עבודה בהיסטוריה. אני שונאת עבודות, אני גרועה בעבודות ואני הולכת לטעון לעבודופוביה או משהו כזה כדי שהמורה יתן לי מבחן במקום עבודה.
(במבחן האחרון בהיסטוריה קיבלתי משהו מעל 90, לא זוכרת כמה, והלמידה שלי ארכה בערך רבע שעה והייתה רק קריאה של החומר) אני מתגעגעת לכל מיני אנשים >< אוה, ואני צריכה להכין שיעורים לא סימפתים במיוחד באנגלית כי זה על סיפור ולקחתי עותק שלו הביתה וצריך להחזיר אותו עד מחר למורה. >.> ועוד לא התקלחתי אפילו ולא התארגנתי לשינה ומאוחר ;;;; ועכשיו אני אפסיק להתבכיין ולהתלונן. כן, בהחלט.

blacknwhite

New member
אל תפסיקי להתלונן ולהתבכיין!

הרי כולם יודעים שהדבר הכי חשוב זה לתת ביטוי לרגשות. אם את לא תתני ביטוי לרגשות שלך, ולא תוציאי אותם החוצה, הם יצאו בדרך אחרת, הרבה יותר גרועה, הרבה יותר אלימה. טוב, חזרתי מסדנת תיאטרון עם במאי\מנחה שחזר מהודו... אל תסתכלו עלי ככה!
חוצמזה, תכל'ס, הרי ברור לכולנו שאנחנו מתלוננים מהסיבה הפשוטה שזה נורא כיף
אז תתלונני, הרבה, ואל תרגישי צורך להתנצל על זה. לכולם מותר

Super Alonit

New member
תתלונני כאוות נפשך../images/Emo9.gif

למרות שבד"כ זה התפקיד שלי
עבודופוביה- אני חולה בזה מאז שקיבלתי את העבודה הראשונה שלי.
אגב, גם אני הייתי כזו שרק קוראת את החומר פעם אחת ויודעת (אני עדיין כזו בתנ"ך, ספרות ות.אמנות) אבל היסטורי, שנה הבאה השיטה הזו כבר לא תעבוד. סורי לייאש אותך אבל אני שיננתי לקראת הבגרות והוצאתי 88 מזורגג. סעמק.

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-רביעי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Super Alonit

New member
שוב אני:]

: היה יום קל היום ואני הולכת להכין עכשיו כדורי שוקולד יאמיים ולאכול את כולם!
: אני לא מוצאת את החתול שלי כבר יומיים ואני ממש דואגת לו.

נממ

רק עוד יום אחד לסבול ואז סופ"ש
הייתי היום כל כך עייפה שחיכיתי לאוטובוס בתחנה הלא נכונה
מחר החברות הכי טובות שלי נוסעות למוזיאון ממגמת אומנות מה שאומר שיהיה יום נורא משעמם ומבאס

אני../images/Emo9.gif

:הברזתי מאנגלית כי גם ככה לא היה לי מה לעשות שם.מה,לקום ב-8 בבוקר בשביל לשמוע פרזנטציות של אנשים?למי יש כוח?
:כמעט ונרדמתי בשיעור פסיכולוגיה,ומחר מבחן במתמטיקה ועוד לא למדתי.מתמטיקה הורסת לי החיים

Every day I miss your, innocence

- סיימנו לדגום ומחר מתחילים לערוך את הפרומו, ומחר אני רואה אותה!!
- התבטלה החזרה, וזה אומר שאני רואה אותה רק מחר:\

dralan

New member
אני

טוב - מחר מסיימים ב-11 ^^ (נגמר מתמ'!!!!!
רע - המורה לפיזיקה החליטה שאנחנו לא מספיקים את החומר ומתחילה להשתלט על מקצועות אחרים - שני הבא פיזיקה מ-10 עד.... [היא הגדירה זאת "עד שנתעלף"
]

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- היה יום חביב ביותר, סיימנו שעתיים מוקדם מהצפוי, וסופסוף כתבתי סיפור. תכננתי לעשות את זה הרבה זמן... אה, והשיניים שלי "מושלמות" לטענת רופאת השיניים היקרה שלי...
אז מה אם זה עבודה שלה...
- חצי מהבית שלי חולה (אבל ממש חולה) וה"אקס" שלי מתחיל לעלות לי על העצבים. אתה רוצה "לדבר על זה"? לך תשיג לך פסיכולוג.

Super Alonit

New member
גם השיניים שלי מושלמות

הודות לאורטודנטית שלי:] וכמה שזה מרושע, הקטע על הפסיכולוג הצחיק אותי.

blacknwhite

New member
הוא מוציא ממני עכשיו את הצד המרושע

כמה שאני מרושעת לאחרונה. לא אליו באופן ישיר... אבל... בסדר, נורא נחמד שאתה בא אלי ואומר לי שנורא כאב לך שעזבתי אותך, אומר לי שראית משהו דומה בטלויזיה במקרה ו*נורא הזדהת* ואז אומר לי בנחת ש*במבט לאחר שזה כמעט מצחיק*. יופי לך. שתוק ותעזוב אותי בשקט. מה אתה רוצה ממני, לעזאזל? אתה רוצה שאני אגיד לך שאני מצטערת שעזבתי אותך? זה לא יקרה. אתה רוצה שאני ארגיש קטנה ולא חשובה, שאתה לא צריך אותי יותר? תודה רבה, אני מרגישה יופי גם בלעדיך. אתה רוצה חיבוק? לך לעזאזל. סליחה על השפה והספאם, זה יצא בבת אחת...

Super Alonit

New member
בתכלס

הרבה אנשים עושים את זה.
באים לבכות לך ואחרי איזה שנה של יללות וקיטורים הם נזכרים לספר לך שהם כבר התגברו על זה. אז למה החפירה האינסופית שסבלתי?! למה?
אני כ"כ מבינה לליבך. תכי אותו פעם הבאה, שמוק בכיין.

The Cat Woman

New member
אעעעהההה!!!!

1. החלטתי שאני הולכת למוסד מחר. 2. התווכחתי עם מישהו שאין אלוהים ושהוא המציא אותו. הוא אמר לי שאם הוא מוכיח לי שיש אלוהים- אני חוזרת בתשובה. אמרתי לו "סבבה, תנסה..." והוא ניסה. לא הצליח
. 3. היום יום רביעי וזה אומר שמחר סופשבוע!
אני עדיין חיילת. אבל חוצמזה הכל תקין.

Amir Noy

New member
יום רביעי!!! ../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo9.gif

:היה לי היום טיול של"ח...יצא על יום קצר(6 שעות לימודים..קצת חבל..) הטיול היה הרפתקני ביותר..בביצות באזור ליד יער בן שמן... כל אחד חזר הביתה עם מתנה נדיבה של בוץ להורים
הלכו לי הנעליים והמכנסים..אבל כל עוד זה בדרך חביבה וחיובית אז זה נכלל ב
הטיול היה סבבה ומצחיק..רק חבל שלא ירד גשם
אבל סך הכל..היה סבבה של טיול,סיכום:
ה
הכי גדול הוא......שצבעתי תשיער שלי חזרה שחור!!! תחילה הוא היה שחור-חמחם...לאחר מכן בטיפשותי עשיתי גוונים...נראתי יותר מידי פוסיי >< אז..צבעתי חזרה שחורררר...יאאא!!
:מחר חוזרים לשגרת הלימודים...8 שעות..אחרי שהרבה זמן לא היה לנו יותר מ6 שעות
ו...מצב רוח עכשיו בנוני +/-...נראה איך יהיה מחר..

למעלה