דבש הדבורים

דוד1000

New member
אני טוען שנאקה הופכת

אני טוען שנאקה הופכת את האוכל לדם ואחר כך לחלב. לעומת זאת הדבורה מיצרת מהצוף את הדבש בלי להפוך אותו לדם.

אתה פשוט לא מבין מילה מהדברים

שאתה מביא, ועוד מעיז לומר על אחרים... מדהים, רמת הבורות שלך היא מדהימה.

דוד1000

New member
אני טוען שנאקה

אני טוען שנאקה הופכת את האוכל לדם ואחר כך לחלב. לעומת זאת הדבורה מיצרת מהצוף את הדבש בלי להפוך אותו לדם.

דוד1000

New member
אני טוען שנאקה הופכת

amirjak

New member
ועוד איך

ההוכחה כ"כ פשוטה.. ברגע שבו השכל שלך יפסיק לעבוד ונשמתך תמשיך לחיות אתה תדע שצדקתי!

amirjak

New member
בסופו של דבר

כל אחד ואחד חווה הוכחה אישית אם הבנת אותי.. רק תן זמן. ד"א אני מסכים לטענה שלא תמצא הוכחה ישירה לקיום הבורא, מאחר ואם היתה הוכחה, לא הינו משתמשים בפועל מאמין היינו משתמשים בפועל יודע.. וכל זאת בכלל טבעו של העולם שהוא עולם תיקון. וד"א עולם בא מלשון נעלם, שהקב"ה נעלם מאיתנו בעולם זה שהרי אם היה הקב"ה גלוי אלינו לא היתה לנו שום בעיה לקיים מצוות ולהתנהג כמו שצריך בגלל שהינו בטוחים במה שאנחנו עושים.

Go vern or

New member
"בסופו של דבר כל אחד ואחד חווה

הוכחה אישית אם הבנת אותי" הבנתי. ממש כמו הזיות LSD. כל אחד רואה משהו אישי. "אני מסכים לטענה שלא תמצא הוכחה ישירה לקיום הבורא" גם הוכחה עקיפה לא תמצא. 'עולם בא מלשון נעלם, שהקב"ה נעלם מאיתנו בעולם זה' יופי, וזה מאפשר להעלות כל טענת לימבו/וודו - - ג' העיקרים של הרמ"ג (ר' מוישל גובערנער): (א) ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית לה משועבדים המאמינים לא נראתה מעולם מחוץ לספוג שבין אזניהם. (ב) אין שום אשוש חוץ-מקראי למעשיה מקראית כלשהי שקדמה למאה ה-10 לפנה"ס. (ג) ההזיה הנזכרת בסעיף (א), גם אם לטענת מאמיניה יודעת-כל - אינה מסבירה להם דבר...

Go vern or

New member
אם לא תחזור משם עם קובלנות שהונו

אותך, נהיה נאלצים להסיק שכל שהובטח לך - קויים. האין זאת?

amirjak

New member
חוץ מזה

אני לא מכיר שום איסור באכילת אנזימים מאחר והם קטנים מדי מכדי שיהיה אפשר לראותם בעין בלתי מזויינת.

amirjak

New member
מתי טענתי בטל בשישים

אני טוען שמאחר והתורה אנושית, כל יצור חי שלא ניתן לראות בעין בלתי מזויינת הוא כשר. לדוגמה גבינה עם עובש, כמו קממברט.

Go vern or

New member
זה עדיין אומר שלא הבינו את תהליך

יצור הדבש. זה שהכשירו אותו הוא ענין נפרד. הם הוסמכו להחליט ("לא בשמים היא", "ועשית ככל אשר יורוך") ופעלו במסגרת סמכותם, והכל היו חייבים לסור למרותם, אפילו טעו, ואפילו גלוי וידוע שטעו (כאשר טעו - היה עליהם להקריב קרבן "העלם דבר"), אולם, לא הבינו את התהליך...

למעלה