דוגמא לסלקצייה התרבותית שאתם כופים על הגולשים

dusa35

New member
אני דווקא חושבת

שהוא מנהל דיון מאוד אינטיליגנטי, רק שאתה לא כל כך משתף פעולה. כשאתה כותב מילה אחת בתגובה, אתה לא יכול להיות מופתע אם מבינים ממנה אין-ספור דברים - חובת הפרוט עליך.

Bezalel P

New member
אף אחד לא כופה עליך שום דבר

אבל מאחר שאתה פוסל מראש כל תשובה שלא אתן לך תוך התייחסות מבטלת ומזלזלת להסברים שלי, ומאחר שכבר ניהלנו את הדיון הזה מספר פעמים ואתה ממשיך להשתמש בביטויים מעליבים ובשפה נמוכה, אני לא רואה מקום לדיון חוזר.

GinAndTonic

New member
בלה בלה בלה

ברגע שתציע לגולשים לכתוב על יצירה ישראלית מקורית, נוכל לנהל דיון. עד אז אתה בגדר בובה על חוט.

goldy

New member
אם אתה דורש איכות למה אתה עושה עצמך קשה קליטה

ראיתה באיזו מהירות שידכו בין מאקו לבין תפוז, ובאיזו איטיות ממלאים אחר רצוננו. מה זה אומר?

dusa35

New member
זה אומר

שבתפוז שכחו קצת מה מביא להם את ההצלחה - בדיוק אותם בלוגרים ומשתמשים שנכנסים לכאן כל יום ותורמים לפעילות.

goldy

New member
מה שמביא לתפוז את הרווחים זה הממשק הנוח מאוד

לתפוז יש את ממשק המשתמש הנוח ביותר בישראל. זה הכל. תפוז מאורגן בצורה הטובה ביותר: הם דואגים לאריזה עד-כדי-כך שבסופו של דבר כל שאר האתרים הם גיוון בלבד.

dusa35

New member
את באמת לא חושבת

ששרות לקוחות הוא חלק משמעותי בהצלחתה של חברה? לפעמים זה אפילו יותר חשוב מאיכות המוצר, מה גם שממשק הוא לא המרכיב היחידי באיכות המוצר, ובמקרה של תפוז איכות המוצר כוללת כמה עניין הם מסוגלים לייצר. בקיצור, ממשק נח זה בפרוש לא מספיק.

goldy

New member
אנשים לא צריכים שירות לקוחות

הם קודם מתרגלים לבעיה אח"כ רואים אתה נוצרת.

dusa35

New member
אנשים לא צריכים שרות לקוחות?

יחס חברה ללקוח היא אלמנט חיוני והחשוב ביותר. מה שכתבת כאן פשוט נוגד את חוקי השוק.

goldy

New member
תמיכה במי שאת יודעת שלא מתאים לך

נוגדת את חוקי ההגיון, ובכ"ז על"ק מקבלים את השילטון. הסבירי לי את: איך זה שהחברה היחידה בישראל שמבינה בשרות לקוחות היא אורנג', ובכ"ז כל שאר החברות המסחריות, בכל שאר התחומים, ממשיכות להרוויח?

dusa35

New member
אסביר גם אסביר :

בלי להיכנס לשמות של חברות, הכל זו שאלה של מידת עליונותה של חברה מסויימת בתחום שרות לקוחות, ומידת הנחיתות בתחומים אחרים. גם אם חברות אחרות מרוויחות, עדיין, אם היה להם שרות לקוחות כל כך גרוע כמו בתפוז, הן לא היו שורדות. כנראה שהמצב לא כל כך גרוע, וגם יש להן דברים אחרים להציע. בתפוז גם שרות הלקוחות (אנחנו) גרוע - מלבד הממשק, שהוא אגב לא יותר נח, אבל כן מאפשר יותר בחירה, מה שלא מעניין את רוב הגולשים - וגם התכנים הולכים ומתדרדרים, וזה ביחד יוצר שילוב קטלני!

GinAndTonic

New member
אמר האיש שניסה להשתיק את DUSA35

במסרים אישיים, תוך אפלייה שלה אל מול אחרים, שדיברו בצורה מכפישה וגסה - אך בכל זאת, השמיעו את הגרסא שהוא רצה לשמוע...אז מה פתאום שיאיים עליהם גם.

dusa35

New member
הוא לא פוסל מראש כל תגובה שלך,

הוא פוסל אחרי, ובצדק. כמו שאינך משתמש נכונה בביטוי "תרבות דיון", כך גם בביטוי "שפה נמוכה". תרבות דיון מחייבת שתהיה מוכן לנהל דיון אמיתי - ואת זה אתה ממש לא עושה, ושפה נמוכה מבחינתי היא לכתוב "אף אחד לא כופה עליך שום דבר" - שלילה של שלילה משמעותה... יצא שאמרת שאתה כופה עליו הכל, אבל אני לא חושדת בך שלזה התכוונת.

שלום לך

הדברים שתקרא להלן הם על דעת עצמי בלבד.
קידום "הפח הגדול" ושאר תוכניות הראליטי נובע ממדיניות האתר.
מנהל הבלוגיה לא קובע את המדיניות של האתר.
האתר יוזם שיתופי פעולה עם ערוצי הטלויזיה/מפיקי תוכניות הראליטי ובמסגרת ההסכמים הוא מקדם את התוכניות האלה.
במצב שקיים כרגע - אין לך השפעה על המדיניות הזאת. אם היתה התאגדות של הרבה בעלי בלוגים בתפוז, היית אולי יכול להשפיע.

sick of it

New member
שלום, אני בדר"כ לא נכנס פה לדיונים,

אבל אם לא שמת לב, אחרי שאתה מפרסם מן "הודעת מחאה" כזאת (וזה קורה הרבה) אחד הפוסטים שלך מתפרסם בבלוגיה. למה? אני לא יודע.

נהפוך הוא

אתה נכנס לרשימה השחורה ובלוגך לא יזכה לשזוף את עמוד הבלוגיה לנצח.

לא לנצח

לפעמים הם שוכחים. הגורמים שבוחרים את הבלוגים בבחירת העורך מסתתרים כבר שנים, ורק מנהל הבלוגיה גלוי. הם מסתתרים כדי להימנע מביקורת, וכך מנהל הבלוגיה נאלץ לספוג את הטענות. לא ידוע כמה מהם עוסקים בזה, והאם יש להם קריטריונים כשהם בוחרים בלוגים מסויימים ומפרסמים אותם שוב ושוב. לפי החשד, מידי תקופה חלק מהם עוזבים ובאים חדשים, כך שהבלוגים שנכנסו לרשימה השחורה שלהם - מולבנים וזוכים להזדמנות נוספת.

למעלה