דוגמא לסלקצייה התרבותית שאתם כופים על הגולשים

GinAndTonic

New member
אצלי זה מוכח.

כמעט 40 אחוז לפני הודעות המחאה, ו - 0 אחרי. זה שקוף וברור. אבל זה לא מזיז לי. אני עם האמת שלי. ותודה ל - DUSA35 שהעמידה אותי במקום.

לא לנצח

לפעמים הם שוכחים. הגורמים שבוחרים את הבלוגים בבחירת העורך מסתתרים כבר שנים, ורק מנהל הבלוגיה גלוי. הם מסתתרים כדי להימנע מביקורת, וכך מנהל הבלוגיה נאלץ לספוג את הטענות. לא ידוע כמה מהם עוסקים בזה, והאם יש להם קריטריונים כשהם בוחרים בלוגים מסויימים ומפרסמים אותם שוב ושוב. לפי החשד, מידי תקופה חלק מהם עוזבים ובאים חדשים, כך שהבלוגים שנכנסו לרשימה השחורה שלהם - מולבנים וזוכים להזדמנות נוספת.

Ronit FL

New member
למה אתה עושה את זה לעצמך?

אם הם מצאו לנכון, אחרי כל הדיונים שהיו כאן לצאת במפגן בלוגרים בעד האח הגדול, אז מה נותר לנו אלא לגחך? מה שיותר זול בעיני, מעבר לאי פרסום רשומות טובות, הוא השימוש הציני בילדים כמו עומרי חיון, למשל. עומרי חיון, לפי כרטיסו, בן 18. הילד הזה כותב ומשקיע בבלוגו, אין על כך עוררין. הוא מביא צהוב רב לבלוג והם מסרסים אותו בתמורה. הם מאביסים את הילד הזה שכותב חינם אין כסף והם עושים קופה על גוו הצר. הבלוג של הילד הזה מקדם קריאה בבלוגיה ועל כך אין ויכוח. מקדם קריאה = כסף. אם אין בנושאים שמעניינים את המכנה המשותף הצר והאיכותי, כסף, לא תראה אותם בדף הראשי.

GinAndTonic

New member
עמרי חיון התפרסם במעשה ספק פלילי

אולי זה חוקי ואולי לא. לא ידוע לי יותר. והוא שומר על זכות השתיקה. התכנה שבה הוא השתמש כדי לחשוף את סקופ חייו - היא תכנה גנובה ואסורה לשימוש אזרחי. אבל אותם זה לא מעניין. לא ברור לי עדיין למה לא הוגשה תלונה למשטרה. וחבל.

Ronit FL

New member
והנה, הילד מקודם כמעט כל

רשומה שלו. המעשה שעשה העלה אותו לגדולות (בערכים שלהם, כנראה). והנה, הילד שמביא להם סקופים סנסציוניים, מושם בצד והם מחפשים בלוגרים לאח הגדול.... הם גם לא משלמים לו וגם משתינים עליו בקשת. והילד? ימשיך להטיל (סוג של) ביצי זהב לתפוז. או שהוא יתבגר וייקח את כישוריו למקום אחר. ואז יגיע ילד חדש לשכונה וחוזר חלילה... אני בדעה שאני משתמשת בהם יותר מאשר הם משתמשים בי. הפלטפורמה שיש לי בתפוז היא חינמית.

gils33

New member
אני חייב לשאול

טוניק,אני רואה שוב ושוב את התלונות שלך בבלוגיה. למה אתה לא הולך לפתוח בלוג במקום אחר? אף אחד לא כופה עליך להשאר פה, אתה אומר שלא נעים לך הניהול,התכנים,הרמה,הקידומים, יש ים של אתרי בלוגרים בנט - למה דווקא כאן? וזה באמת מתוך סקרנות - לא עוקצנות...
נשבע לך

GinAndTonic

New member
אני לא מוכן להכנע לשיטה.

ואני בוחר, כדי להבהיר, שבאתר שבנוי על תוכן גולשים, לבלוגרים יש עצמה. פה אין כזה דבר לורמ לא ידענו לא שמענו. זה התוכן שלי ושלכם. אנחנו יכולים להשפיע. הבעיה שכולם פה אידיוטים. ואין להם אמירה. עמוד ראשי פה, חשיפה שם - והם סותמים את הפה. אני לא תבוסתן. ויתרתי על 40 אחוז קידומים, כדי לומא את מה שאני חושב. זה שהם מטומטמים, ומציעים להכנע, זה כבר משהו אחר... זה הכי קל. והכי ראש קטן. והכי לא אני. אני מתכוון לקטר עוד הרבה הרבה זמן, ולדרוש תשובות טובות.

Ronit FL

New member
אין כאן עניין של תבוסתנות,

יש כאן עניין של מערכת שלא רואה אותך ואותי ואף אחד כאן, ממטר. היחידים שמעניינים אותם הם המפרסמים ובעלי המניות. תראה, אני גרה בחו"ל ומתוקף זה אני גולשת בפורומי חו"ל בתפוז. הידעת שיש איסור (נגד התקנון או בלבול ביצים אחר) לפרסם ו/או לדבר על עבודות לא חוקיות כגון, עבודה בעגלות בחו"ל? הקטע המשעשע כאן הוא שפורומי חו"ל מפוצצים עם פרסום של עבודות לא חוקיות בחו"ל.... אתה נלחם נגד מה? אתה רוצה לקטר. סבבה. יש לכל אחד ואחת כאן מה להוסיף מנסיון אישי אבל לא תקבל תשובות. זה לא קשור למה שאתה, זה קשור למי שהם.

dusa35

New member
מה שאת שוכחת

זה שאנחנו מהווים את הרייטיגנט כאן. גורמים מסויימים בתפוז (גם מנהלים וגם בלוגרים) שכחו שאנחנו לא עובדים שלהם, אלא אלו שהופכים את הפרסום לכדאי. יש מידה מסויימת של תבוסתנות בתפיסה שאין ביכולתנו לשנות דבר, כשההיפך הוא הנכון - תפוז צריכה אותנו יותר ממה שאנחנו צריכים אותה, וכמות האנשים איתם יצא לי לצ'טט, אשר זוכים ליחס מזלזל ובריוני, הבהירה לי שתפוז מתנהלת בניגוד לאינטרסים של עצמה.

Ronit FL

New member
אני מספיק זמן בתפוז

בשביל לדעת את זה. אני לא מנסה לרפות ידי איש מכאן. ממש לא, אבל מנסיון אני אומרת שזו מלחמת התשה ומי שתמיד ממצמץ ראשון, זה לא תפוז. הם מכוונים למי שלהם טוב ולא למי שקם וממלא שרשורים על ההתנהלות שלהם. ראיתי לא מעט מלחמות בתפוז והתגובות שלהם לעולם הן אותן תגובות. יש להם ביצים מברזל ונראה לי שהם נהנים מזה... הם כמו האח הגדול, אי אפשר לסבול אותם ואי אפשר בלעדיהם.... עובדה שלמרות הכל ואחרי הכל, אנחנו משתמשים בפלטפורמה שלהם. החוכמה היא שאת ואני וכל אחד שקם כאן ואומר את דברו, יישאר נאמן לעצמו.

dusa35

New member
במלחמות התשה אני מעולה,

ואם יורשה לי לציין - לא יצא לי למצמץ ראשונה מעולם. וזה היה גם מול אנשים הרבה יותר חזקים מאחראי תוכן, תהיי בטוחה בזה.

Ronit FL

New member
יורשה. בודאי שיורשה.

מאמינה לך. אחראי תוכן? היש חיה כזו? ואני מתמכרת לחוביזה החיננית בערס הגדול. אלוהים! איזה מארז אנשים יש שם.

שלומות

בשביל תפוז אתה כלום. אם תארגן קבוצה של 200 בעלי בלוגים מובילים שיסכימו למרוד במערכת, אולי תהיה לך השפעה.

goldy

New member
באותה מידה אני יכול לחזור לכתוב בכתיב מלא

מה שהרוב קוראים לו "יודים מיותרים". אתה לא יכול לחיות לבד, מתישהו יהיה עלייך לנהל מו"מ עם הסביבה כדי לחיות בחברה.

פנומן 72

New member
אתה שחקן סורר

שיוצא נגד המאמן שלו ובתמורה יורד לספסל לכל העונה. אולי זו קבוצה אלופה אבל השאלה היא האם לא כדאי לך לשחק בקבוצה בליגת המשנה ? אני כבר בשלבים של תליית הנעליים והזדכות על הבגדים. חוץ מזה, תענה למסרים, אני מקווה שזה מכבודך.

שלום

הדברים שתקרא להלן הם על דעת עצמי בלבד.
קידום "הפח הגדול" ושאר תוכניות הראליטי נובע ממדיניות האתר.
מנהל הבלוגיה לא קובע את המדיניות של האתר.
האתר יוזם שיתופי פעולה עם ערוצי הטלויזיה/מפיקי תוכניות הראליטי ובמסגרת ההסכמים הוא מקדם את התוכניות האלה.
במצב שקיים כרגע - אין לך השפעה על המדיניות הזאת. אם היתה התאגדות של הרבה בעלי בלוגים בתפוז, היית אולי יכול להשפיע.

למעלה