דודו, רון איפה אתם : זה מתחיל

• פותח הנושא dov98
  • פורסם בתאריך

dov98

New member
דיון בכנסת בנושא אינטרנט פס רחב!!!

ועוד online !!!!!

22dudu

New member
הנושאים שידברו עליהם בישיבה המקוונת

חסר למי שיש לו אינטרנט מהיר או רוצה שיהייה לו ומתלבט בגלל המחיר שלא יגיע לישיבה המקוונת. אני מקווה לראות כמות עניקת של אנשים ככה שלובשי החליפות יגידו "היי, יש בעיה צריך לתקן אותה ומהר" !

dov98

New member
הזמנתי את מיקי איתן להיכנס../images/Emo13.gif

לפורום, נראה מה יאמר לנו!

dov98

New member
אחרי ששלחתי אתמול מייל

לאגוד האינטרנט הישראלי, הם הפעילו שוב את המערכת לאחר הפסקה של שבוע.

22dudu

New member
אני מציע לרכז את כל ההצעות שהתגבשו

כאן עד עכשיו לרשימה אחת גדולה ככה שבזמן הדיון הכל יהייה מול העיניים ולא יישכח דבר. אני מוכן לרכז הכל תחת קובץ טקסט ולשלוח למי שירצה

dov98

New member
אני מבקש תשובות לשאלה הבאה:../images/Emo70.gif

באיזו מידה, אם בכלל בזק והספקים נותנים תמיכה: א. בדפדפנים(נטסקייפ לדוגמא),ב. מערכות הפעלה (LINUX לדוגמא) ג. מחשבי מק . המטרה היא לרכז בעיות שיועלו על שולחן הוועדה ביום שני (אין לנו הרבה הזדמנויות כאלה

22dudu

New member
dov98 הנה מה שהצלחתי לעלות עליו

עד כה... תעדכן מה שנראה לך שצריך להוסיף וכל מי שיש לו משהו להוסיף מוזמן ויבורך....!!!!!!!!

dov98

New member
אל ח"כ מיקי איתן

בימים האחרונים אספנו כאן בפורום הרבה נקודות לדיון הוועדה בכנסת כפי שביקשת. והיה ופיספסנו איזושהיא נקודה בטוחני שהגולשים והמומחים שישתתפו בוועדה ישלימו את החסר. תודתנו נתונה לכל אלא העושים לקידום הפס הרחב בישראל ולאלה שתרמו להכנת המסמך המצ"ב, במיוחד לדודו. בשם פורום רשתות ופס רחב- תפוז dov98

dov98

New member
לא לשכוח../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif הדיון בכנסת היום

בשעה 21.00

dov98

New member
ח"כ מיכאל איתן כתב לנו מייל../images/Emo50.gif

תודה דב אנא מסור תודתי גם לשאר חברי הפורום, שסייעו בגיבוש המסמך אני מקווה כי נצליח לקדם את העניין המשותף לכולנו אינטרנט מהיר כתשתית לפעילות חברתית כלכלית ולימודית כנדרש במדינה השואפת להמנות על המתקדמות שבמדינות תבל. בברכה מיכאל איתן

22dudu

New member
שום דבר שאני כותב לא מופיע

בשביל מה אני שם בכלל?!?!?!? קיבינימאט!!!!

sadov

New member
לינוקס

לפחות ללינוקס - אין להם מושג איך עושים את זה, ניסיתי לברר כמה פעמים גם אצל בזק וגם אצל הספק (לא פעם הייתי צריך להסביר מה זה לינוקס...)

למעלה