כן! ביחס אלי כן..אני עדיין רועדת! חחח
I InbarKiii New member 8/11/09 #44 אני לא בוכה מזה, באמת שאני לא בוכה מזה טוב אולי כן אדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עוד עוד עוד עוד עוד אגב, פינס תעשה לי ילדדדדדד בעצם עדיף שאדם יעשה
אני לא בוכה מזה, באמת שאני לא בוכה מזה טוב אולי כן אדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עוד עוד עוד עוד עוד אגב, פינס תעשה לי ילדדדדדד בעצם עדיף שאדם יעשה
A adi dion New member 10/11/09 #172 איזה חמודדדדד ../images/Emo99.gif נווו מה הראיון המלא שבוע הבא אבל רוצים עכשיו!!!
R Rider on a storm New member 8/11/09 #21 OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGG אההההההההההההההההההה הוא הזכיר אותנו הוא יודע עלינו *צרחות הכל הבית* אההההההההההההההההההההההההההההההההה
OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGG אההההההההההההההההההה הוא הזכיר אותנו הוא יודע עלינו *צרחות הכל הבית* אההההההההההההההההההההההההההההההההה
M mokasosex New member 8/11/09 #24 חחחחחחחחחח צרחות !? רעידת אדממממממממממה !!!!!!!!!!!!!! יוווווווו מה שבוע הבא !? כוסאממממממממממממממממממק !
חחחחחחחחחח צרחות !? רעידת אדממממממממממה !!!!!!!!!!!!!! יוווווווו מה שבוע הבא !? כוסאממממממממממממממממממק !
ר ר ו ח ל י New member 8/11/09 #30 התלהבתי כמו אחיינית שלי שהיא רואה את יובל המבולבל חחח .. הלב שלי קפץ ורעד ומה שלא צרמווו.. מתה עליו 3333> יפה בצורה לא נורמלית וכזה מתוק ומקסיםם. וווואי אבל לחכות עוד שבוע ?!?!
התלהבתי כמו אחיינית שלי שהיא רואה את יובל המבולבל חחח .. הלב שלי קפץ ורעד ומה שלא צרמווו.. מתה עליו 3333> יפה בצורה לא נורמלית וכזה מתוק ומקסיםם. וווואי אבל לחכות עוד שבוע ?!?!
ר ר ו ח ל י New member 8/11/09 #34 ****** תרצו. ואיזה חיוך מקסים היה לו שהיא דיברה עלינוווו 3333333> נמסתי.
M mokasosex New member 8/11/09 #37 כןןןןןןן ../images/Emo6.gif חחחחחח הרגשתי הכי גרופית שיש ולא אכפת לי. כל החברות שלי ראו איתי את זה במקביל יוו שדרו בסוף את TFM זההההה היה כלכך מושלם !!!
כןןןןןןן ../images/Emo6.gif חחחחחח הרגשתי הכי גרופית שיש ולא אכפת לי. כל החברות שלי ראו איתי את זה במקביל יוו שדרו בסוף את TFM זההההה היה כלכך מושלם !!!
I InbarKiii New member 8/11/09 #46 ברגעים כאלה אני עצובה שאין לי הוט אדםםםםםםםםםםםם [מעכשיו כל תגובה שלי תסתיים ככה ] איזה יפיוףףףףףףףףף
ברגעים כאלה אני עצובה שאין לי הוט אדםםםםםםםםםםםם [מעכשיו כל תגובה שלי תסתיים ככה ] איזה יפיוףףףףףףףףף
M MISHMISH56 New member 9/11/09 #89 כל הזמן יש לו יציאות כאלה ולא משנה מי...אני ל ממש לא מייחסת לעקיצות הללו חשיבות...נו עוד אחד שמבין במוסיקה
כל הזמן יש לו יציאות כאלה ולא משנה מי...אני ל ממש לא מייחסת לעקיצות הללו חשיבות...נו עוד אחד שמבין במוסיקה