דודי מליץ ב-
אנשים!

InbarKiii

New member
כן, שמתי לב גם בטויטים שלו

עם הזה שאולי אדם יקבל מחזור
שמחה שהוא אוהב אותו, אבל לא צריך להגיד שטויות כאלה

nini18

New member
אהה אוקי חשבתי שפיספסתי משהו ../images/Emo13.gif

אוףף אבל רציתי יותר התלהבות מיצידו כשדעברו איתו על סין ישר הוא אמר שהוא יבוא לשם אצלנו זה היה כזה וואוו באמת יופי נקסטטטט חחחח אני ככה |...| קרובה למחוק אותו חחחחח

t r e c o o l

New member
מה?../images/Emo2.gif דבר ראשון לא ראינו את הראיון המלא..

+
והוא נראה לי שהוא ממש התרגש.. והוא יותר התרגש אצלנו מאשר אצל הסינים!! מה רק אני ראיתי את האנחה בהתחלה? חחח

mokasosex

New member
אנחה, ואו ..

הוא לא התלהב ממש.. הוא היייייה נוראנורא חמוד

nini18

New member
טוב אולי את צודקת חח אני קצת מבואסת

האמת עכשיו. כאילו ממש עצובה חח לקחתי את זה קשה
אני מקווה שהראיון המלא יפצה על זה
מה היא אמרה לו שהוא נורא פופולרי ויש לו מלא מעריצים פה ציפיתי קצת ליותר התלהבות. גם כאילו מה השוק מה הוא לא מקבל את נציוצים שלנו איך הוא לא אמר שיש לי מושג בגלל הטויטר . אוף אני עצובה
את יכולה לשפם אותי כמה שאת רוצה
אבל באמת ממש התבאסתי עכשיו.

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif מבינה אותך ..

אולי אחרי שאני וענבר נשדך בינו ובין צ'יקס שוב הוא לא ישכח אותנו אףפעם!!!!!!!!!!

nini18

New member
לא מגיע לו את ציקס ../images/Emo10.gif

אני כבר לא רוצה את ציקס בשבילו שציקס יצא עם קסידי הוא לפחות כן עונה לנו בטויטר ובלנו אני מתכוונת לטרקול

mokasosex

New member
הכככככככל טוווווווווווווווובבבבבבבב !?

מי את ומה עשית ללי ?
אני רוצה את לי בחזרררה !

nini18

New member
לי, על סף בכי......../images/Emo7.gif

חח כן אני יודעת שאני לא נורמאלית אבל נעלבתי.

mokasosex

New member
למה לא נורמלית.. ?

הוא מדבר על היהדות הרבה בזמן האחרון, אבל בראיון ישראלי ראשון מספרים לו על ההערצה הענקית בישראל. כל מה שהוא אומר זה יופי או משהו. ואז שהמראיינת מנסה לגרום לו להתלהב יותר הוא רק משחרר אנחה וחיוך קטן.. ! אוף באמת ביאס. אבל ככה לגזול לו את צ'יקס , לללללללללא !

InbarKiii

New member
לילוש..לא חושבת שיש לך מה להתבאס

מה לעשות..סין יותר מעניינת בישבילו מישראל. ולא יודעת כמה אנשים באמת היו שמחים לבקר פה עם כל מה ששומעים בחדשות \: אני כבר מזמן לא מצפה לאיזה תגובה מתרגשת מ"יש לך מעריצים מישראל" גם קוקי לא צעק שהוא מת לבוא לישראל כשאמרו לו שיש לו מעריצים כאן וכשמעריצה מאנגליה אמרה לו הוא מיד אמר לה שהוא מת להופיע שם.. התבאסתי מזה מספיק אבל אני כבר מבינה.. אין מה לעשות. תהני מזה שהוא מתייחס אליינו לפחות ושעכשיו הוא ידע בוודאות שיש לו מעריצים כאן והרבה, כאלה שבאמת מתעניינים בו.

nini18

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif

את היחידה שהבנת אותי

InbarKiii

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

פשוט אל תרגישי רע ותזכירי שזאת אחלה תגובה ושעכשיו הוא יודע עליינו :) ואולי אפילו הכתבת תגיד לו את השם שלך? את גם שלחת שאלות לא?

למעלה