דודי מליץ ב-
אנשים!

nini18

New member
חח השאלות שלי הן על ציקס חח לא נראה

לי שישאלו אותן אבל באמת שזה לא משנה לי . אני מאושרת שהוא פשוט יודע עלינו (טוב קצת פחות מחוסר ההתלהבות אבל בסדר)

InbarKiii

New member
חחחח אה חבל

אבל אני יודעת שאני בטוחח יתלהב כשהיא תגיד לו שם של מישהי מהפורום..כאילו משהו כלכך קרוב אליינו יהיה קשור לאדם.. זה הולך להיות גדול :) ויאללה, רק להישאר מאושרת ולא לחשוב על כל השאר

nini18

New member
למה חבל שיהיה לה ביצים ושתשאל על ציקס

שאלה מקורית אף אחד לא שאל אותו עליו מה יש קצת צהוב אני מתה מסקרנות מה היה שם חחחחחח אני עדיין מתה עליו למרות שאני רוצה למחוק אותו חחח טוב אני מאזניים זה עובר לי די מהר

t r e c o o l

New member
../images/Emo201.gifbb

אני לא אשפם אותך
חחח אני כן הרגשתי שהוא כן התרגש, וראיתי כל ראיון איתו אבר (כמובן יכול להיות שכן נכנס מנגנון הסובייקטיביות..חח) ועוד דבר, אני זוכרת שאח שלו מאוווווווודדדד התלהב כשהוא פגש 2 בנות מישראל וכתב על זה בבלוג שלו, והם גדלו ביחד, בטח יש להם אותם רגשות ליהדות ולישראל.. וגם אם לא, והוא לא כ"כ התרגש, זה לא כזה נורא, אני עדיין מתה על הלמברט שלו..
והוא בטח כבר רגיל לזה שכל הזמן אומרים לו, שאוהבים אותו ב[הכנס שם מדינה] ויש לו הרבה מעריצים..

nini18

New member
יש לו הרבה מעריצים בארה"ב אבל זה לא מובן

מאליו שיהיו לו מעריצים בארצות אחרות כי הוא פליט איידול עם כל הכבוד. טוב נו אולי באמת היו לי ציפיות יותר מידי גבוהות.

mokasosex

New member
גםאני ציפיתי לטיפת יותר התלהבות.

אני בטוחה שכולן.. הרב מדחיקות.

t r e c o o l

New member
חחח סליחה! למה ציפית?

שהוא ישיר התקווה באמצע הראיון? הוא אמר ואוו, נאנח (חח..) והמשיך.. זה שהוא יהודי (ומזכיר את זה כל פעם כשמעצבנים אותו עם שאלות על נצרות..) זה לא אומר שהוא צריך להיות פעיל ישראלי קיצוני.. ובואו נחכה להמשך הראיון..

nini18

New member
../images/Emo69.gif השורה לפני האחרונה שלך ממש לא

לענין. אם זה מה שאת חושבת שהתכוונתי.

t r e c o o l

New member
ברור שלא, הקצנתי כאן..

אני חושבת שאתם קצת מגזימות.. חיכינו לזה כ"כ הרבה זמן!! עד שסוף סוף יש ראיון מישראל, ועדין משהו לא בסדר, הוא היה מתוק מאוד בראיון וזה אפילו לא כל הראיון..

t r e c o o l

New member
אה באמת..

הייתי בטוחה שאמרת שאת כזאת קרובה למחוק את אדם.. וזה לא רק את, כולם התבאסו כאן.. אוףףףףףףףף *שיצא כבר קליפ..*

InbarKiii

New member
למה את מכלילה?!?!../images/Emo3.gif

אני לא התבאסתי בכלל אדםםםםםםםםםםםם

mokasosex

New member
כן ציפיתי שיגיד שלום אפילו בעברית

ולאדעת, שיגידו ישראל יהיה לו מן ניצוץ בעיניים. אבל כבר ידוע שאני חיה בעולם משלי שבו אדם סטרייט או חי באושר ועושר עם קריס / צ'יקס. אהבתי את הראיון, אני שמחה שעולה המודעות לאדם בישראל
אבל היי אני פולניה וזכותי המלאה להתבאס לפעמים !

InbarKiii

New member
לא ניראלי שניל התלהב.. הוא פשוט היה בשוק

וזה היה אבא ושתי בנות מישראל אם אני לא טועה.. אז כן, הזוי לחשוב שהם טסו את כל הדרך ובאו במיוחד בשביל האיידולים ובמיוחד בשביל אדם. לא יודעת עד כמה היה אכפת לו מהעבודה שהם מישראל ואם זה נגע בו בכלל.

t r e c o o l

New member
חח את לא עוזרת בכלל אבל!

הרבה טסו כדי לראות את אדם, ואני דיי בטוחה שהם שמעו על זה.. (והוא גם לא אמר רק ישראליות, הוא אמר שתי יהודיות מישראל.. אבל זה לא משנה..)

InbarKiii

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif

סתם רציתי להשתמש בסמיילי הזה גם חחחח

למעלה