דודי מליץ ב-
אנשים!

mokasosex

New member
חחחחח כן גםאני הרגשתי ככה, אבל פחדתי

מאמבוש או שהזיתי.. את מי את מתכוונת למחוק?

nini18

New member
אותו ../images/Emo13.gif אני רגשי וממש נפגעתי ../images/Emo10.gif

ברור לי שזה לא אישי אבל לא כיף ככה

mokasosex

New member
את אדדדדדדם !????!? ../images/Emo2.gif

אני ב ש ו ק עלייייייייייייייך ! חחחחחחח באמת היה מעליב \:

מירבי ת

New member
../images/Emo104.gifלמה שיהיה לו יחס מיוחד לישראל?

שלא תבינו לא נכון - גם לי זה מפריע , וגם אני נצבטתי כשראיתי שלא כ"כ מזיז לו , אבל אנחנו הרי יודעים שהוא יהודי כשנח לו והוא רוצה להסביר שכל עניין ה"אתה-תלך-לגיהנום" לא ממש מדבר אליו ולא שירי כריסמס, ואני כן חושבת שהוא קשור ליהדות - בזמנו הרב של השכונה שלו סיפר עליו , והוא חוגג חלק מהחגים , היה בבי"ס יהודי של יום ראשון ומכיר אוכל יהודי טוב , אפילו הציעו להגיע לארץ לפרוייקט "תגלית" - סיפרתי לכם. אבל זה ראיון אחד מ-10,000 שהוא נתן אותו יום , הוא עייף , יש לו מעריצים ביפן , בוסטריה ואיפה לא , אז התגובה לא היתה יוצאת מגדר הרגיל. אפשר להבין אותו , למרות שכיהודי גאה הייתי מצפה באמת לאיזה "שלום" כזה במבטא אמריקאי. נו , ניחא.

InbarKiii

New member
טוב אפשר לדבר על כמה שהוא מתוק בוידאו!??!?!

כי הוא מתוקקקקקקקק איך היא אומרת לו "אתה לא זוכר חלק מהמילים" והוא עונה כזה "לא" מהר
ואיך בהתחלה כשהיא אומרת לו שיש לו כאן מעריצים שעוקבים אחריו והוא עושה את המבט הזה שלו שהוא לא מאמין שכל זה קורה לו.. AWWWWWWWW

mokasosex

New member
הוא הייייייייייה מהמםםםםם../images/Emo6.gif

כולם כלכךךךךךךך התלהבו ממנו, גם החברות שלא מתות עליו במיוחד ... הוא היה מותק פשוט מותקקקקקקקק ! :)

נכוןןן הוא היה כזה מתוק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

פשוט מקסים
בלתי אפשרי שלא להתאהב בו! :) והוא נראה מרוגש כשהוא שמע על המעריצים שלו בישראל כשהוא אמר וואו ונאנח..מתוקון :) יו אני מתה כבר לראיון המלא! עוד שבועעע אופהה

t r e c o o l

New member
סוף סוף בחורה רצינית!

נכון!!! הוא היה כזה חמוווודדדד יותר מבד"כ, ממש רואים שזה היה חשוב לו (או שזה הראש שלי?..) והוא נאנח כזה לפני שהיא שאלה אותו..איזה חמוודד אבל אני מקווה שהוא יגיד כמה מילים בעיברית..

mokasosex

New member
לצערי זה היה רק הראש שלך .. ../images/Emo3.gif

הוא התרגש אבל לא במיוחד .. החיוך שלו כשאמרו לו על זה, זה היה מדהים

InbarKiii

New member
חחח לא יודעת אם זה היה לו חשוב

אבל הוא היה מתוקקקק ואני חושבת שתמיד אכפת לי לשמוע שיש מעריצים ועוד ממקום כלכך רחוק :) ואוי כן לשמוע אותו מדבר בעברית

nini18

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מרגש למרות שלא היה כמעט כלום
אוףףףף אני רוצה את כל הראיון למה העינוי הזה ????

mokasosex

New member
עינוייייי מיותר לחלוטין ../images/Emo7.gif

אבל אנייייי HAPPY אדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדם

nini18

New member
הוא יצטרך להגיד ממש דברים נחמדים עלינו

כי לא אהבתי את החוסר התלהבות שלו

mokasosex

New member
החיוך והצחוק שלו היו חמודים .

הוא נראה טוב
והואא אדם פאקינג למברט.. הוא נכנס לשוק, תוך כדי הראיון הוא יפשיר *אמן*

ADAM LAMBERT 24-7 NEWS -UPDATES

פירסמו את הראיון שלו בגיא פינס...איזה יופי...ואגב זאת אני מישמיש חזרתי סוף סוף לשם שאני משתמשת ב-WEBSITE...זה גם קצר יותר..EVE...

../images/Emo207.gif ציור שציירתי של אדם ../images/Emo9.gif

ציירתי אותו ממש עכשיו מפאת חוסר תעסוקה [במילים אחרות - שיעמום טוטאלי] הציור המקורי הוא של כל הפנים, אבל אהמ... בוא נגיד שלא יצא כ"כ טוב
אבל העיניים יצאו נחמד :) מה אתן אומרות ? רק להדגיש - אני חובבנית לגמרי XD ציירתי אולי 3 ציורים כאלה בחיים שלי

למעלה