דוח בזמן פריקה וטעינה

gady18

New member
הפקח היה צריך לרשום בדוח בעיריה שראה את האיש

פורק סחורה ולהמליץ לבטל את הדוח.

mr dish

New member
ומדוע שפקח ממוצע יעשה זאת? אין כמו התיעוד של

מכשירי הפלאפון שבכיס כל אחד מאתנו. המכשירים יכולים להקליט וידאו או אאודיו בלחיצת כפתור אחת פשוטה...

לדעתי, זה מה שהולך לחנך וללמד שוטרים כברזילי, מהי האמת.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
למה שיכתוב דברים שלא ראה?

הוא צריך לכתוב בדברי הנהג מה שהנהג אומר לו
גם לדברי הנהג הפקח במקרה הזה לא ראה אותו פורק סחורה - כל מה שהוא ראה (לדברי המתלונן) שהפקח הגיע אליו עם ארגז ביד
-
ופקח לא ממליץ לבטל דו"חת - מה שהוא עושה זה בסיום משמרת מניח את הדו"חות במקום המיועד לכך ובזה מסתיים תפקידו וסמכויותיו (תאר לך שלפקח היתה סמכות לבטל או להמליץ על ביטול דו"חות - לכמה איומים ו/או הצעות שוחד הוא היה חשוף?)
במקרה כזה - הנהג שחושב שעיוולו לו פונה לרשות ומבקש ביטול הדו"ח ומפרט סיבותיו - אם יכתוב שהגיע להעמיס בזמן רישום הדו"ח - הפקח ישאל על כך)

gady18

New member
אם פקח מגלה עובדות חדשות

הוא יכול לרשום אותם בדוח למשל הוא רשם דוח והתברר שהנהג פרק טען.
כמו למשל שפקח שרושם דוח לנכה חייב לרשום בדוח , היה תו חנייה אבל.
בתמרור כתוב פריקה וטעינה כלומר לא חובה לפרוק סחורה ניתו גם לטעון כמובן שהפיתרון היה סוג של מדחן של שמקרה כמה זמן הנהג חנה , או מצלמת וידאו

be_roo

New member
אתה ממציא תמרורים

"אדום לסירוגין" הוא תמרור בפני עצמו? לצבע השני אין משמעות? אז אולי אדום-לבן שווה גם לאדום-צהוב?

יש ספר תמרורים, והוא מגדיר את משמעות התמרורים וסימונים והוא קובע בפירוש שהסימון הרשמי הוא אדום-לבן לסירוגין. לאדום לבד אין משמעות כמו שלאדום-ורוד עם נוצצים אין משמעות.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
תוכל להעתיק או לסרוק לכאן את הדו"ח?

כדי שנבין על מה בדיוק קיבלת אותו ולייעץ לך איך להמשיך
ובנוסף - איזו סחורה אספת מהחנות המדוברת?

yaniv450

New member
תודה על התגובות

כך כתוב בדוח:

פרט לפריקה וטעינה סעיף 2X6

הערות מפקח:
המתנה 10ד אין פעילות של פ\ט

yaniv450

New member
היה לי ביד

ארגז+ חשבוניות חתומות
סחורה שקשורה לאופניים

shlang

New member
שלח בקשה לביטול הדוח בעילה שכן עסקת

בפריקה וטעינה וצרף צילום של החשבוניות, לא יבטלו, בקש להשפט, כמו כן, שיראו לך היכן מצויין בחוק שפקח צריך לחכות ולראות 10 ד'

gady18

New member
תשיג אישור מהחנות שקיבלת סחורה

קבלות ותאריך ורצוי שעה , ותערער.
כמובן תצטרך לתרץ ולהסביר כי יש פרשנות שמי שטוען סחורה צריך לעשות את זה מידית ,
בלי להתעכב , ו
http://www.fridman-adv.com/lawyer100485.html

shlang

New member
כשאני קורא את פסק הדין על דוח שקיבל

בסכום של 250 שח, אני לא יודע מה לחשוב, כמה בזבוז כספים וכמה משאבים משקיעים על דוח של 250 שח,
ישיבה ראשונה של בית משפט - הקראה
ישיבה שניה - הוכחות ומתן פס"ד
ערעור על הפס"ד
משפט עם 3 שופטים,
יום עבודה של התובע בשלושת הדיונים
יום עבודה של הנתבע וסניגורו (אם יש)
קלדנית
סדרן וכו'
ובטח לא מדובר רק במשפט זה, יש עוד ולא חסר
לא פלא שבתי המשפט מפוצצים
הגיע הזמן למצוא פתרון לכל הבזבוז המשווע הזה.
קיבלתי דוח על סך 100 שח על כך שחניתי ליד גדר בטיחות למרות שהיה סימון כחול לבן במקום ותמרור המתיר חניה, בקשתי לביטול הדוח מנסיבות אלה נדחתה (כצפוי) עכשיו אני הולך למשפט , מי משלם את כל ההוצאות בהנחה שאזוכה (גם אם לא, מקסימום הקנס יוכפל) הרי כל הלוגיסטיקה מסביב יעלה בהרבה יותר

gady18

New member
בתור נכה צהל נתקלתי הרבה בתופעות של

דוחות חנייה ברוב המקרים בטלו באחד בטלו במשפט , אין מה לעשות , בשביל הצדק צריך לעבוד , בנקרה הזה צריך לבדוק בדיוק
מה החוק אומר והאם זמן של 10 דקות נקרא חנייה , בדרך כלל מי שעסוקו בפריקה וטעינה והסיבה היחידה לכניסה לחנות זאת זאת קבלת סחורה
וכמובן ניתן להוכיח את זה יש לו יותר סיכוי.

mr dish

New member
כמו שמצופה במדינה של ברדק ואנשים כברזילי...

למושגי זמן מוגדר, יש פרשנויות שונות - כולן מקובלות וכולן לא תעמודנה לנו, לכשנתקל בפקח, שוטר או שופט

gady18

New member
נדמה לי שלברזילי יש אישה נכה

כך שהוא מכיר את זה מקרוב
בקשר לכל הנושא פקח שרשם דוח לא יכול לבטלו , אבל הוא יכול להוסיף הערה שממליצה לבטל את הדוח בגלל ראיות חדשות.

mr dish

New member
עובדת היותה של אשתו נכה, לא רלווטנית. מה שכן

רלוונטי הוא מה העומד מאחורי הגדרות זכויות הנכה, בחוק הנכים. עד עתה כל שופט עשה לעצמו פירוש משלו, כעת יש הגדרה יותר מגדירה של בית המשפט העליון, עד למחלוקת הבאה...

מה שהורג אותי זה שאיש שטח, כפקח או שוטר, מתעלם מכל זאת בשחץ ובהתנשאות, לא מתוך אי ידיעה.

gady18

New member
זה נכון למשל טעינה ופריקה

מה שהמחוקק התכוון בהפרעה לתנועה זה לרכב נוסע לא לרכב חונה , מי שחונה בטעינה ופריקה בעצם רק תופס חנייה ולא מפריע לשום תנועה,
מקסימום מפריע לחנייה , נכה ממוצע בודק את חוק חניית נכים ורואה היכן אסור לחנות ולכן סביר להניח שבשבילו חנייה ופריקה זה כמו איסןר חנייה,
רגיל אחרת היה מפורש בחוק
בפרט שכדי שתהיה הפרעה לתנועה צריך שתהייה אפשרות לרשום דוח על הפרעה לתנועה ולא חנייה .
לפי דעתי כל מה שהנכה היה צריך לשאול האם המשטרה היתה יכולה לרשום לו דוח על הפרעה לתנועה.

mr dish

New member
הפרשנויות הללו מזכירות לי את עיקר הבעיה עם הד

תות השונות, העוינות זו את זו...יותר מדי פרשנויות.

נכה, הקורא את אשר כתוב לו - ירוק על גבי לבן - בדף המצורף לתו הנכה שלו, יודע היטב כי הוא רשאי גם רשאי לחנות באדום-לבן, במגבלת המרחק מצומת, פניה או הסתעפות...אז על אחת כמה וכמה באדום-אפור...מה שחירבש והפך את ההבנות הללו שכוונו בידי המחוקק, אלו הפרשנויות המגוונות שנטלו על עצמם גופי אכיפה למיניהם, למשל טיומקין האיום.

לכן נדרשה כאן פרשנות קובעת, של בית המשפט הגבוה לצדק, בנותנו החלטה בעירעור מוצדק.

אין זו כוונת המחוקק, לדעתי, אבל זה הכי קרוב, עד עתה......

gady18

New member
זה לא פעם ראשונה

למשל סהר דוד אם אני לא טועה שאל בזמנו בפורום נכי צהל האם לרשום דוח לנכה משולש החונה בחנית נכים וגם לי פעם יצא להסביר לשוטר
את החוק בנושא. הבעיה בכל נושא החוק הוא פרשנויות של שופטים שהופכים את כולנו לעברינים פוטנציליים הרי ברור מה זה הפרעה לתנועה,
ולא מובן הפרוש של השופט.
http://www.fridmanwork.com/tabura17.html

למעלה