אל תדאג, שים לב לאייקון בכותרת!אאאאאאאהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האמת שהייתי די על הגדר לגבי הצפייה החוזרת הזאת, אבל היום חשבתי על זה ומאוד עלה לי החשק.
אבל קחי בחשבון שלי אין מכונת זמן ולכן אין לי יכולת לראות בקצב היסטרי ויש עוד סדרות שאני רואה (דווקא יחסית לא הרבה)
חשוב לי להבהיר מראש, שאני מתכוונת לצפות רק בדוקטורים 9,10,11.חחחחחחח
למרות שהחילזון בעיקר מזכיר לי את אחד החייזרים מהעונה האחרונה.
אני התחלתי כלומר ראיתי היום את פרק 1 ואשתדל לכתוב הערב (גג מחר).רגע, אז מתי מתחילים?
זה לא איזה החלטה ממשלתית פשוט מתחשק לי אז החלטתי שאם ניק יצטרף אני אלך על זה. (ושוב אגיד שאני אשמח על כל מי שירצה להצטרף, אבל בתכלס לא היו לי ציפיות שבאמת עוד יצטרפו)רגע, מתי זה הוחלט??
מבינה כמובן. רק תזכירי לי אם צפית בסדרה הזאת מתישהו או בחלקה ואיזה חלק?אני לצערי לא אוכל לצפות, אבל מקווה שאוכל לעקוב אחרי השרשור הזה
לא, סתם מתחשק לי.והאם הסיבה שהחלטתם לראות היא בגלל שהסדרה עלתה לדיסני פלוס?
אין לך מכונת זמן?...אאאאאאאהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האמת שהייתי די על הגדר לגבי הצפייה החוזרת הזאת, אבל היום חשבתי על זה ומאוד עלה לי החשק.
אבל קחי בחשבון שלי אין מכונת זמן ולכן אין לי יכולת לראות בקצב היסטרי ויש עוד סדרות שאני רואה (דווקא יחסית לא הרבה)
ליון! מה הסיכוי שתצטרף אלינו לצפיה?אין לך מכונת זמן?...
בדיוק הגעתי לקטע הזה, אני כנראה אצטרף , כי...חוץ מזה החיים שלי מורכבים מליון! מה הסיכוי שתצטרף אלינו לצפיה?
יאיי!!בדיוק הגעתי לקטע הזה, אני כנראה אצטרף
זה לא איזה החלטה ממשלתית
הבנתי, רציתי לדעת אם זה משודר בדיסני פלוס או שאת עד כדי כך רוצה לראות דוקטור הו שאת מבקשת מהדודים, קיבלתי את התשובה שליפשוט מתחשק לי אז החלטתי שאם ניק יצטרף אני אלך על זה. (ושוב אגיד שאני אשמח על כל מי שירצה להצטרף, אבל בתכלס לא היו לי ציפיות שבאמת עוד יצטרפו)
אני צפיתי עד העונה השנייה של ג׳ודי וייטאקר שזה נראה לי עד עונה 12? אז את הרוב בעצם, אם כי אחרי עונה העשירית משהו קצת הלך לאיבוד עבורי (שלא נזכיר את העובדה שלדעתי הסדרה peaked אחרי העונה הרביעית ואני מאוד אוהבת את הדוקטורים של מאט וקאפלדי).מבינה כמובן. רק תזכירי לי אם צפית בסדרה הזאת מתישהו או בחלקה ואיזה חלק?
ניק עדיין מחזיק בתקווה שהעונות האלו יעלו לדיסני+, אבל לצערי אני די בטוחה שזה לא הולך לקרות בעתיד הקרובהבנתי, רציתי לדעת אם זה משודר בדיסני פלוס או שאת עד כדי כך רוצה לראות דוקטור הו שאת מבקשת מהדודים, קיבלתי את התשובה שלי
אז אני פרשתי איפשהו בעונה השניה או השלישית של קפאלדי ואז חזרתי לנסות בעונה הראשונה של וויטאקר אבל גם ממנה פרשתי אחרי עונה וחצי או שתיים, ואז חזרתי שוב לעונה של שוטי (אבל כנראה שגם מהדוקטור הזה אני אפרוש).אני צפיתי עד העונה השנייה של ג׳ודי וייטאקר שזה נראה לי עד עונה 12? אז את הרוב בעצם, אם כי אחרי עונה העשירית משהו קצת הלך לאיבוד עבורי
(שלא נזכיר את העובדה שלדעתי הסדרה peaked אחרי העונה הרביעית ואני מאוד אוהבת את הדוקטורים של מאט וקאפלדי).
את ראית הכל?
מה לגבי כולם?
(והאם את מתכננת לראות גם את טורצ׳ווד?)
מובן. כמו שכבר אמרתי מקודם מבחינתי הסדרה peaked באזור טננט, אם כי את צודקת גם מאט סמית׳ היה אייקוני, פשוט רוב הפרקים האייקונים שקופצים לי לראות הם מארבע העונות הראשונות, אולי גם מהעונה החמישית.אז אני פרשתי איפשהו בעונה השניה או השלישית של קפאלדי ואז חזרתי לנסות בעונה הראשונה של וויטאקר אבל גם ממנה פרשתי אחרי עונה וחצי או שתיים, ואז חזרתי שוב לעונה של שוטי (אבל כנראה שגם מהדוקטור הזה אני אפרוש).
בקיצור אני תמיד מנסה דוקטור/ית חדשים, אבל מאז אחרי מאט סמית' כבר לא התאהבתי באף אחד מהם, ותמיד פרשתי.
טורצ׳ווד זה mixed bag אבל העונה השלישית זה אחד הדברים היותר טובים שראיתי.לגבי טורצ'ווד, אולי, לא חשבתי על זה עדיין (ראיתי את הסדרה חלקית בלבד, לא זוכרת אפילו איזה עונות).
וואלה? את עושה לי חשק עכשיו יש מצב שאלך על זה אחרי הדוקטור.טורצ׳ווד זה mixed bag אבל העונה השלישית זה אחד הדברים היותר טובים שראיתי.
יאיי, המזימה המרושעת שלי עבדה!וואלה? את עושה לי חשק עכשיו יש מצב שאלך על זה אחרי הדוקטור.
לא...טורצ'ווד לא יקרה אצליוואלה? את עושה לי חשק עכשיו יש מצב שאלך על זה אחרי הדוקטור.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.