חלקית כי לא זכרתי את המוזיקה הכיפית.
אבל גם לא זכרתי עד כמה הוא באמת מרגש
פרק מאוד חמוד ודי משעשע.
שוב יש בו חיסרון גדול והוא שרואים בו מעט מידי את הדוקטור.
נכון. ובכל זאת.
*גם עוזר שהקטע שרואים את הדוקטור הוא מעולה.
אבל אלטון, הבחור שמככב בו, הוא גם חמוד מאוד.
ממש חמוד.
לא ראיתי אותו בשום דבר אחר לדעתי, אבל יצא לי לראות טריילרים לדברים אחרים איתו וזה תמיד היה נראה לי מוזר שהוא לא חמוד כמו אלטון.
חבורת LINDA היא קהילה אינטרנטית קטנה וחמודה של אנשים (בריטים כמובן) שרוצים למצוא את הדוקטור אבל אז הם מארגנים מפגשים ומתחילים להתעסק בכל מיני שטויות ותחביבים אחרים ונהנים יחד, למשל בתחילת כל חודש הם עושים סיכום של החודש הקודם ועונים על שאלון שכל פעם מישהו אחר מהם מחבר ודברים כאלה...
הולי שיט, לינדה הם באמת אנחנו.
*שיהיה ברור שאני אלטון, לא היצור הנוראי שסופג אותם.
עד שיום אחד מופיע איש שמייד הופך לדיקטטור של הקבוצה ומתחיל לחלק להם משימות שמתמקדות בחיפוש רציני יותר אחרי הדוקטור.
לא אני!!!!
ומתברר שהוא חייזר שסופג לתוכו אנשים, והכי הוא רוצה לספוג את הדוקטור ולכן הוא מחפש אותו, ובינתיים גם סופג לתוכו את כל הקבוצה חוץ מאלטון שניצל ברגע האחרון כי הדוקטור מופיע.
אני מבטיח לכם שאני לא ספגתי את מילי ואיגור ועוד אנשים שספגתי לפני כל כך הרבה זמן ששכחתי... כלומר... אממממ...
לונה, תשארי רגע כאן ותתקרבי אלי בזמן שכל האחרים הולכים ולא שומעים את הצעקה שלך.
למרות שהדוקטור בכלל לא מנסה להציל אותו, ואפילו לא נראה שממש אכפת לו ממה שיקרה לבחור המסכן, בכלל הוא ורוז באו לשם רק בשביל לצעוק עליו על כך שהוא הונה את ג'קי (אמא של רוז) בשביל לנסות למצוא את רוז (ודרכה את הדוקטור).
הדוקטור לא משכנע אותי. הוא לא באמת היה נותן לאלטון למות. הוא פשוט ידע שהוא יוכל לגרום לאחרים להבין שהם יכולים לפרק את הרע.
אבל אלטון באמת חיבב את ג'קי.
למרות שהיה קטע קרינג'י שהם כמעט שכבו כי הוא חתיך והיא ג'קי אז היא כל הזמן קילקלה דברים בבית בשביל לקרוא לו "לתקן" ולבהות בו ובסוף כשהיא ניסתה לפתות אותו ממש אז הוא הסכים והיה רושם שהוא באמת בעניין, אבל למרבה המזל ג'קי בדיוק קיבלה טלפון מרוז שעשה אותה עצובה וגרם לה להתחרט על זה ואז גם הוא "התעשת" ונזכר שהוא בכלל מאוהב בבחורה מ-LINDA.
חחחחחח זה היה זכור לי כקרינג'י אבל דווקא עכשיו זה היה נראה חמוד. גם בראש שלי ג'קי הייתה מבוגרת ממנו באופן משמעותי כי אני הייתי צעיר ומישהי שיש לה בת גדולה הרגישה לי שחייבת להיות מבוגרת מידי. אבל בפועל היא רק קצת מבוגרת מאלטון (השחקנית מבוגרת ממנו בשנתיים).
ומי יכול להאשים אותה הוא באמת חתיך.
אבל הקטע הכי מצחיק זה כשהוא עובר על שלבים של כיצד להכיר אותה ולחדור לחיים שלה בלי לעורר חשד והיא פשוט יוזמת את כל הקשר בינהם בקצב מהיר בטירוף בלי שהוא עושה שום דבר ביוזמתו.
חוץ מזה היה כל כך עצוב איך שהיא נפגעה כשהיא הבינה שהוא ניצל אותה בשביל להגיע אל הדוקטור.
בסוף החייזר המגעיל מת ונספג בעצמו לאדמה והדוקטור מצליח רק להציל את המרצפת בטון עם הראש הכלוא של הבחורה שאלטון היה מאוהב בה, ובסוף יש קטע קרינג'י עוד יותר אפילו שרומז לנו שהם מצליחים לנהל ככה מערכת יחסים. אהמ. טוב.
אוי, הקטע על מערכת היחסים שאלטון עדיין יכול לנהל עם אורסולה באמת קרינג'. כלומר לא ממש אמרו, אבל היו צריכים לומר אפילו פחות בתקווה שלא נגיע לשם בעצמנו.
ומאוד מטריד שהיא עכשיו חיה ככה.
הקטע שכמובן שזכרתי שזה מה שקורה לה, אבל תהיתי איך היא בעצם ממשיכה לחיות ככה. כלומר איך היא אוכלת למשל. אז בעצם בפרק היא אומרת שהיא בעצם לא תמות ככה. וזה אולי יותר מטריד שהיא תמשיך לחיות ככה.
אבל יכול להיות ממש מגניב אם נפגוש אותה שוב אלפי שנים בעתיד והיא תלויה באיזה מוזיאון ומספרת סיפורים על העבר והדוקטור.
* אני אוהבת גם את הקטע המאוד מצחיק בהתחלה כשהדוקטור ורוז רודפים אחרי החייזר בין החדרים של איזה מקום.
חחחח זה מעולה.
לחלוטין קומי הורס.
בקיצור זה פרק קרינג'י ודי מטופש מכל מיני בחינות אבל אני מבינה אותו בעיקר כפארודיה של העידן המוקדם יחסית בזמנו, על קהילות אינטרנטיות, וולוגים, תיאוריות קונספירציה וכולי, ובעיקר פרק שלא לוקח את עצמו יותר מידי ברצינות, וככזה הוא די מוצלח וזכור לטובה.
לא. זה פרק מעולה מכל בחינה.
נכון שהוא לא לוקח את עצמו ברצינות וזה חלק ממה שהופך אותו למעולה כל כך.
מה שמוזר זה שעד כמה שהוא פרק קומי וכיפי, הוא גם פרק טרגי נורא. גרמו לנו לאהוב את הקבוצה הזאת של אנשים ממש טובים ותמימים ואז שלושה מתוכם מתים והגיבור נשאר במערכת יחסים עם ראש בלטה.