Lhuna3
Well-known member
מסקרנות, מה הסיבה? לא אהבת אותה? (בלי ספוילרים)לא...טורצ'ווד לא יקרה אצלי
מסקרנות, מה הסיבה? לא אהבת אותה? (בלי ספוילרים)לא...טורצ'ווד לא יקרה אצלי
ממש ממש לא אהבתי, גם ככה אין לי הרבה אהבה לסדרות בריטיות ( ממה שעד כה ניסיתי)מסקרנות, מה הסיבה? לא אהבת אותה? (בלי ספוילרים)
אני קצת בשוק שבסוף עדיין לא כתבת על הפרק.אני התחלתי כלומר ראיתי היום את פרק 1 ואשתדל לכתוב הערב (גג מחר).
אז אתה מוזמן גם (וכל מי שירצה כמובן!) בזמנך החופשי.
אוקי, אז אני אדיוטטוב אז הקטע עם הבובות ראווה במרתף ממש קריפי ולא זכרתי אותו בכלל (זאת העונה היחידה שראיתי רק פעם אחת, אז נראה לי שאני לא זוכרת הרבה ממנה), כמובן שזכרתי את המפגש ו-Run כי זה קטע שדובר יותר מפעם אחת גם אח"כ.
גם לא זכרתי בכלל שאמא של רוז היתה כזאת... קצת מגעילה אליה, וגם הקטע שהיא מנסה לפתות את הדוקטור.
לעומת זאת אקלסטון עצמו, שבעבר פחות אהבתי כי צפיתי בו רק אחרי הצפיה בשני הדוקטורים הבאים והאהובים עלי ביותר, עכשיו נראה לי דווקא יותר מגניב מבעבר (אולי גם בגלל שאני אוהבת יותר את השחקן גם בזכות סדרות אחרות).
* המקום מתחת לגלגל של לונדון שהיתה בו הסצינה שהוא מתעמת עם ה"חייזר" - זה לא אותו מקום שבפרק הראשון של דונה וטננט? (שיש בו איזה קטע עם נהר התמזה)
אבל את עכשיו דווקא בזמן שאין לימודים לא.אני לצערי לא אוכל לצפות, אבל מקווה שאוכל לעקוב אחרי השרשור הזה
מעולה! תצטרף. אתה צריך קצת משהו בלייב אקשן.בדיוק הגעתי לקטע הזה, אני כנראה אצטרף , כי...חוץ מזה החיים שלי מורכבים מ
כן, גם לי 9 הוא לא מהאהובים.אני לא ממש התלהבתי מ "9" אבל "10" הוא מס 2 שלי בדוקטורים ו "11"..."11" מסובך
אני מציע שתנסי את העונה החדשה (שגם נמצאת בדיסני+) או לפחות את שלושת הפרקים שבהם טננט חזר לשחק את הדוקטור. הם היו מעולים.אני צפיתי עד העונה השנייה של ג׳ודי וייטאקר שזה נראה לי עד עונה 12? אז את הרוב בעצם, אם כי אחרי עונה העשירית משהו קצת הלך לאיבוד עבורי (שלא נזכיר את העובדה שלדעתי הסדרה peaked אחרי העונה הרביעית ואני מאוד אוהבת את הדוקטורים של מאט וקאפלדי).
אוי נכון, שווה לשלב גם טורצ'ווד.(והאם את מתכננת לראות גם את טורצ׳ווד?)
אתם גם לא האמנתם כבר שבאפי תעלה בדיסני+ניק עדיין מחזיק בתקווה שהעונות האלו יעלו לדיסני+, אבל לצערי אני די בטוחה שזה לא הולך לקרות בעתיד הקרוב
וואי כן העונה השלישית מדהימה.טורצ׳ווד זה mixed bag אבל העונה השלישית זה אחד הדברים היותר טובים שראיתי.
אוקיי אבל היה היגיון לצפות שהיא תעלה מכיוון שהיא היתה זמינה בדיסני+ במדינות אחרות ורק התעכבו עם להעלות אותה בישראל.אתם גם לא האמנתם כבר שבאפי תעלה בדיסני+
ממש זכרתי את זה דווקא. אם כי לא זכרתי למה היא מוצאת את עצמה במרתף של הבניין לבד לחלוטין. ותכלס בלי קשר לחייזרים זה הרגיש כמו מתכון לאסון.טוב אז הקטע עם הבובות ראווה במרתף ממש קריפי ולא זכרתי אותו בכלל (זאת העונה היחידה שראיתי רק פעם אחת, אז נראה לי שאני לא זוכרת הרבה ממנה),
זה ממש מגניב שזאת המילה הראשונה של הדוקטור בחידוש של הסדרה.כמובן שזכרתי את המפגש ו-Run כי זה קטע שדובר יותר מפעם אחת גם אח"כ.
גם את זה זכרתיגם לא זכרתי בכלל שאמא של רוז היתה כזאת... קצת מגעילה אליה, וגם הקטע שהיא מנסה לפתות את הדוקטור.
הוא בהחלט שחקן טוב שאפשר להעריך מדברים אחרים. אומנם כרגע אני מצליח לחשוב עליו רק בהנותרים, אבל באמת שהוא כל כך מדהים שם שזה מספיק.לעומת זאת אקלסטון עצמו, שבעבר פחות אהבתי כי צפיתי בו רק אחרי הצפיה בשני הדוקטורים הבאים והאהובים עלי ביותר, עכשיו נראה לי דווקא יותר מגניב מבעבר (אולי גם בגלל שאני אוהבת יותר את השחקן גם בזכות סדרות אחרות).
לא.* המקום מתחת לגלגל של לונדון שהיתה בו הסצינה שהוא מתעמת עם ה"חייזר" - זה לא אותו מקום שבפרק הראשון של דונה וטננט? (שיש בו איזה קטע עם נהר התמזה)
אז חבל שאין לך את האופטימיות שלי.אוקיי אבל היה היגיון לצפות שהיא תעלה מכיוון שהיא היתה זמינה בדיסני+ במדינות אחרות ורק התעכבו עם להעלות אותה בישראל.
לעומת זאת הסדרה של הדוקטור (2005) בכלל לא נקנתה ע"י דיסני+ ולפי גוגל היא שייכת אקסקלוסיבית ל-Max. אז זאת נראיית לי ציפיה לא ריאלית
כמובן שאני הכי אשמח בעולם אם אתה תצא צודק בזה. אבל אני לא מסוגלת לאופטימיות כמו שלך לצערי.
אוקיי אבל היה היגיון לצפות שהיא תעלה מכיוון שהיא היתה זמינה בדיסני+ במדינות אחרות ורק התעכבו עם להעלות אותה בישראל.
לעומת זאת הסדרה של הדוקטור (2005) בכלל לא נקנתה ע"י דיסני+ ולפי גוגל היא שייכת אקסקלוסיבית ל-Max. אז זאת נראיית לי ציפיה לא ריאלית
כמובן שאני הכי אשמח בעולם אם אתה תצא צודק בזה. אבל אני לא מסוגלת לאופטימיות כמו שלך לצערי.
מה שהיה לי קצת לא הגיוני זה שהיא מחפשת את ווילסון ואז היא נכנסת למחסן הסגור והחשוך הזה ומדליקה בו את האור, ואז ממשיכה פנימה לחפש בו את ווילסון... כלומר אם היה חושך במחסן אז מה ההגיון לחשוב שהוא שם, למה שהוא ישהה שם בחושך מוחלט? אם יש לו עוד עבודה או משהו לעשות שם, האור היה דולק, לר? לא היתה לה שום סיבה לחשוד שהוא נרצח או משהו בשלב זה.ממש זכרתי את זה דווקא. אם כי לא זכרתי למה היא מוצאת את עצמה במרתף של הבניין לבד לחלוטין. ותכלס בלי קשר לחייזרים זה הרגיש כמו מתכון לאסון.
כן.זה ממש מגניב שזאת המילה הראשונה של הדוקטור בחידוש של הסדרה.
אכן.הוא בהחלט שחקן טוב שאפשר להעריך מדברים אחרים. אומנם כרגע אני מצליח לחשוב עליו רק בהנותרים, אבל באמת שהוא כל כך מדהים שם שזה מספיק.
אוקיי. בזכרון שלי זה נראה אותו דבר.לא.
שם זה היה מקום שלקח הרבה זמן להגיע אליו ונמצא ממש מתחת לנהר. כאן הם ירדו שניה והגיעו לשם. זה גם נראה אחרת.
אני לא חשבתי שהוא מוצג כאדיוט פחדן.זכרתי שהאמא מוצגת שם באור לא במיוחד חיובי, אבל זה כלום לעומת איך שמיקי מוצג בתור אדיוט פחדן חסר שום תועלת ברמה מוגזמת לחלוטין.
בדיוק, והתגובה שלו הרגישה לי די נורמטיבית סה"כ.שזה מרגיש ממש מנוגד לאיך שהוא מוצג בעתיד. אם כי לא ברמה שזה לחלוטין לא הגיוני, אפשר להבין שהתגובה הראשונית לחייזרים תהיה חזקה. לדעתי הוא ג עבר בפרק משהו יותר טראומטי ממה שרוז עברה. זה לא כל יום שפח אשפה אוכל אותך.
אני זוכרת רק פרק אחד נוסף (עם טננט) ומגניב עם העניין הזה. את זה שפה לא זכרתי.זכרתי גם את האיש שרוז פוגשת שהוא סוג של עוקב של הדוקטור. מהסוג שבעתיד הסדרה מכירים יותר כאלו.
בדיוק!לא זכרתי אם יש לו רק תמונות של הדוקטור הנוכחי. תכלס מוזר אם הוא מחפש תיעודים של הדוקטור שהוא לא מצא תמונות גם בפנים האחרות שלו.
לא שמתי לב בכלל.ממש לא זכרתי שהוא מת בסוף הפרק (טכנית לא רואים אותו מת, אבל רואים שיורים עליו ואז רואים את אשתו והבן שלו בורחים והם לבד).
נשמע טוב (נשמע כמו משחק)אגב, השחקן נראה לי מאוד מוכר אז נכנסתי לדף IMDB שלו. הוא שיחק במיליון דברים. כמעט שום דבר לא שראיתי, אבל הוא כן שיחק בכמה פרקים של The Nevers. והכי הזוי זה שיש לו רשימת upcoming נראה לי הכי ארוכה שאי פעם ראיתי. 13 כותרים. (אחד מהם נקרא אלביס נגד זומבים).
בעניין המלחמה, מלחמת הזמן של גאליפריי נגד הדאלקים, אז זכרתי שהיא מוזכרת. אם כי בלי שמה ובלי פירוט כמובן. ושמחתי מאיך שזה נעשה. כי איך שהוא מדבר על המלחמה, על כך שהוא נלחם בה אבל לא הצליח להציל אף אחד, ואיך שהוא נראה כואב מזה - זה מתחבר באופן נהדר לדוקטור המלחמה כמו שראינו אותו מיד לפני שהוא הופך לדוקטור התשיעי.
זה גם חלק ממה שהופך את הספיישל עם דוקטור המלחמה לכל כך טוב.
כן, שמתי לב לזה גם.זה מזכיר לי שיש קטע בדירה של רוז ואמא שלה שהדוקטור מסתכל במראה וזאת כנראה הפעם הראשונה שהוא רואה את הפרצוף שלו לפי איך שהוא מגיב (בעיקר על האוזניים) ולפי זה הוא ממש זמן קצר אחרי שהוא השתנה מדוקטור המלחמה. או שהוא במשך הרבה זמן נמנע במכוון מלהסתכל על עצמו במראה.
זה היה יכול להיות מגניב יותר אם בעצם היו רואים את רוז בעצמה ביחד איתו בצילומים...זה גם גורם לי לתהות האם הצילומים שהיו לקלייב מהדוקטור העשירי (עם משפחה שעמדה לעלות על הטיטניק, בקהל כשקנדי נרצח) היו בעצם כשהוא כבר טייל עם רוז.
אז שוב אכתוב שאני לא ראיתי בעיה עם איך שהוא מוצג, זה הרגיש נורמלי ביחס לסיטואציה.עוד דבר שכן זכרתי טוב זה שכשהדוקטור מציע לרוז לבוא לנסוע איתו בטארדיס היא בהתחלה מסרבת, אבל אז הוא אומר לה שזאת גם מכונת זמן והיא מסכימה.
הדבר שלא אהבתי בקטע הזה, זה עד כמה שמיקי הוצג בתור חסר ישע. אם כי כמו שציינתי למעלה, הוא באמת עבר טראומה.
וואלה, נחמד.משהו שלא ידעתי - עכשיו הסתכלתי בדף ויקיפדיה של הפרק וגיליתי שהישות והזאת ויצורי הפלסטיק שהיא שולטת בהם הופיעו בעבר בדוקטור הוא בשני פרקים בשנות ה70. (פרקים ראשונים של עונות 7 ו8 - שזה הדוקטור השלישי)
את זה אני לא זוכרת.אני כן זוכר שהם יופיעו בעתיד, אם כי באופן די שונה, בסוף עונה 5 (העונה הראשונה של הדוקטור ה11)
הלוואי, אבל יש תקופת מבחנים. יש לי מבחן גדול בספטמבר ואז עבודה להגיש שאמורה להכיל לפחות חמישה עמודים, ויש גם מועדי ב׳ באוקטובר. למעשה, לפני שעה סיימתי מבחן. אם זה היה תלוי בי אז כן, אבל אני חוששת שברגע שאתחיל לצפות בדוקטור הו, אזנח את הלימודים ולא חבל על כל הכסף ששילמתיאבל את עכשיו דווקא בזמן שאין לימודים לא.
אני פותח עצומה שתצטרפי אלינו לפחות לפרק אחד בכל עונה אם לא יותר.
לא ממש חייב לייב אקשן , אבל, אני אצטרף בכל זאתמעולה! תצטרף. אתה צריך קצת משהו בלייב אקשן.
הכי אהוב שלי זה מס-4 , שהוא הופיע ב THE DAY OF THE DR היתה לי צמרמורת!כן, גם לי 9 הוא לא מהאהובים.
אבל רגע, מי הדוקטור מספר 1 שלך?
האם באמת שווה לעשות משהו עם החיים חוץ מטלוויזיה?הלוואי, אבל יש תקופת מבחנים. יש לי מבחן גדול בספטמבר ואז עבודה להגיש שאמורה להכיל לפחות חמישה עמודים, ויש גם מועדי ב׳ באוקטובר. למעשה, לפני שעה סיימתי מבחן. אם זה היה תלוי בי אז כן, אבל אני חוששת שברגע שאתחיל לצפות בדוקטור הו, אזנח את הלימודים ולא חבל על כל הכסף ששילמתי
אני כן מקווה שיהיה זמן/כוח להגיב על מה שאתם כותבים.
אתה צריך להיות מחובר יותר לעולם המציאותי (אבל עם חייזרים וכאלו)לא ממש חייב לייב אקשן , אבל, אני אצטרף בכל זאת
לפעמים אני חושב על כך שסדרת דוקטור הו המחודשת כבר רצה כמעט אותה כמות שנים כמו סדרת דוקטור הו המקורית. וזה גורם לי להרגיש זקן
אני תוהה אותו דבר פעמים...האם באמת שווה לעשות משהו עם החיים חוץ מטלוויזיה?
(התשובה היא כנראה כן, אבל יש ימים שאני תוהה)
לא תודה!אתה צריך להיות מחובר יותר לעולם המציאותי (אבל עם חייזרים וכאלו)
זה מה שגורם לך להרגיש זקן? זה?אגב, משהו בנושא דוקטור הו:
לפעמים אני חושב על כך שסדרת דוקטור הו המחודשת כבר רצה כמעט אותה כמות שנים כמו סדרת דוקטור הו המקורית. וזה גורם לי להרגיש זקן
ממש זכרתי את זה דווקא. אם כי לא זכרתי למה היא מוצאת את עצמה במרתף של הבניין לבד לחלוטין. ותכלס בלי קשר לחייזרים זה הרגיש כמו מתכון לאסון.
זה ממש מגניב שזאת המילה הראשונה של הדוקטור בחידוש של הסדרה.
אז למרות שראיתי את הפרק פעם אחרונה לדעתי לפני הרבה מאוד זמן אני בטוח שראיתי אותה כמה פעמים. לא ראיתי את כל עונה 1 כמה פעמים אבל לדעתי ראיתי את הפרק הזה כמה פעמים בגלל שהוא הראשון.
לכן זכרתי די הרבה.
זכרתי שהאמא מוצגת שם באור לא במיוחד חיובי, אבל זה כלום לעומת איך שמיקי מוצג בתור אדיוט פחדן חסר שום תועלת ברמה מוגזמת לחלוטין. שזה מרגיש ממש מנוגד לאיך שהוא מוצג בעתיד. אם כי לא ברמה שזה לחלוטין לא הגיוני, אפשר להבין שהתגובה הראשונית לחייזרים תהיה חזקה. לדעתי הוא ג עבר בפרק משהו יותר טראומטי ממה שרוז עברה. זה לא כל יום שפח אשפה אוכל אותך.
זכרתי גם את האיש שרוז פוגשת שהוא סוג של עוקב של הדוקטור. מהסוג שבעתיד הסדרה מכירים יותר כאלו. לא זכרתי אם יש לו רק תמונות של הדוקטור הנוכחי. תכלס מוזר אם הוא מחפש תיעודים של הדוקטור שהוא לא מצא תמונות גם בפנים האחרות שלו.
ממש לא זכרתי שהוא מת בסוף הפרק (טכנית לא רואים אותו מת, אבל רואים שיורים עליו ואז רואים את אשתו והבן שלו בורחים והם לבד).
אגב, השחקן נראה לי מאוד מוכר אז נכנסתי לדף IMDB שלו. הוא שיחק במיליון דברים. כמעט שום דבר לא שראיתי, אבל הוא כן שיחק בכמה פרקים של The Nevers. והכי הזוי זה שיש לו רשימת upcoming נראה לי הכי ארוכה שאי פעם ראיתי. 13 כותרים. (אחד מהם נקרא אלביס נגד זומבים).
משהו נוסף שלא זכרתי זה כיצד בדיוק ישות הפלסטיק הזאת בסוף מובסת. כלומר ברור שעם הנוגד פלסטיק הזה, אבל לא זכרתי אם הדוקטור עצמו זורק את זה על הישות או רוז. כי זה דבר מאוד לא דוקטורי ככה להרוג ישות חיה. ומצד שני גם מרגיש קצת מוזר בשביל הדוקטור לקחת איתו מישהי שהוא מכיר בעיקר מכך שהיא עכשיו הרגה ישות. אפילו אם מתוך הגנה עצמית.
וזאת כן הייתה היא. אם כי אפשר לטעון שלא לחלוטין בכוונה והיא רק ניסתה להגן על הדוקטור מאחת מבובות הראווה ובמקרה גם הפילה אותה לתוך הישות עם מבחנת נוגד הפלסטיק.
אבל זה מתחבר לכך שזה הדוקטור מיד לאחר המלחמה. ודובר בהמשך הסדרה על כך שהוא היה הרבה אלים בתקופה הזאת ובעצם הזמן שלו עם רוז ריפא אותו.
בעניין המלחמה, מלחמת הזמן של גאליפריי נגד הדאלקים, אז זכרתי שהיא מוזכרת. אם כי בלי שמה ובלי פירוט כמובן. ושמחתי מאיך שזה נעשה. כי איך שהוא מדבר על המלחמה, על כך שהוא נלחם בה אבל לא הצליח להציל אף אחד, ואיך שהוא נראה כואב מזה - זה מתחבר באופן נהדר לדוקטור המלחמה כמו שראינו אותו מיד לפני שהוא הופך לדוקטור התשיעי.
זה גם חלק ממה שהופך את הספיישל עם דוקטור המלחמה לכל כך טוב.
זה מזכיר לי שיש קטע בדירה של רוז ואמא שלה שהדוקטור מסתכל במראה וזאת כנראה הפעם הראשונה שהוא רואה את הפרצוף שלו לפי איך שהוא מגיב (בעיקר על האוזניים) ולפי זה הוא ממש זמן קצר אחרי שהוא השתנה מדוקטור המלחמה. או שהוא במשך הרבה זמן נמנע במכוון מלהסתכל על עצמו במראה.
זה גם גורם לי לתהות האם הצילומים שהיו לקלייב מהדוקטור העשירי (עם משפחה שעמדה לעלות על הטיטניק, בקהל כשקנדי נרצח) היו בעצם כשהוא כבר טייל עם רוז.
כמובן שהגיוני שאני פשוט חושב על זה יותר מידי.
עוד דבר שכן זכרתי טוב זה שכשהדוקטור מציע לרוז לבוא לנסוע איתו בטארדיס היא בהתחלה מסרבת, אבל אז הוא אומר לה שזאת גם מכונת זמן והיא מסכימה.
הדבר שלא אהבתי בקטע הזה, זה עד כמה שמיקי הוצג בתור חסר ישע. אם כי כמו שציינתי למעלה, הוא באמת עבר טראומה.
משהו שלא ידעתי - עכשיו הסתכלתי בדף ויקיפדיה של הפרק וגיליתי שהישות והזאת ויצורי הפלסטיק שהיא שולטת בהם הופיעו בעבר בדוקטור הוא בשני פרקים בשנות ה70. (פרקים ראשונים של עונות 7 ו8 - שזה הדוקטור השלישי)
אני כן זוכר שהם יופיעו בעתיד, אם כי באופן די שונה, בסוף עונה 5 (העונה הראשונה של הדוקטור ה11)
מה שהיה לי קצת לא הגיוני זה שהיא מחפשת את ווילסון ואז היא נכנסת למחסן הסגור והחשוך הזה ומדליקה בו את האור, ואז ממשיכה פנימה לחפש בו את ווילסון... כלומר אם היה חושך במחסן אז מה ההגיון לחשוב שהוא שם, למה שהוא ישהה שם בחושך מוחלט? אם יש לו עוד עבודה או משהו לעשות שם, האור היה דולק, לר? לא היתה לה שום סיבה לחשוד שהוא נרצח או משהו בשלב זה.
כן.
אכן.
אני גם אהבתי אותו בסדרה the A word (הגרסה הבריטית של "פלפלים צהובים").
אוקיי. בזכרון שלי זה נראה אותו דבר.
אני לא חשבתי שהוא מוצג כאדיוט פחדן.
בדיוק, והתגובה שלו הרגישה לי די נורמטיבית סה"כ.
אני זוכרת רק פרק אחד נוסף (עם טננט) ומגניב עם העניין הזה. את זה שפה לא זכרתי.
בדיוק!
לא שמתי לב בכלל.
נשמע טוב (נשמע כמו משחק)
כן, שמתי לב לזה גם.
זה היה יכול להיות מגניב יותר אם בעצם היו רואים את רוז בעצמה ביחד איתו בצילומים...
אז שוב אכתוב שאני לא ראיתי בעיה עם איך שהוא מוצג, זה הרגיש נורמלי ביחס לסיטואציה.
וואלה, נחמד.
את זה אני לא זוכרת.
בהחלט הרגיש מוזרמה שהיה לי קצת לא הגיוני זה שהיא מחפשת את ווילסון ואז היא נכנסת למחסן הסגור והחשוך הזה ומדליקה בו את האור, ואז ממשיכה פנימה לחפש בו את ווילסון... כלומר אם היה חושך במחסן אז מה ההגיון לחשוב שהוא שם, למה שהוא ישהה שם בחושך מוחלט? אם יש לו עוד עבודה או משהו לעשות שם, האור היה דולק, לר? לא היתה לה שום סיבה לחשוד שהוא נרצח או משהו בשלב זה.
Avocado?אני גם אהבתי אותו בסדרה the A word (הגרסה הבריטית של "פלפלים צהובים").
למשך איזה שתי דקות בפרק (שזה הרבה זמן בזמן מסך) מיקי היה בתנוחה הזאת:אני לא חשבתי שהוא מוצג כאדיוט פחדן.
כן זה היה הגיוני. והיה יכול להיות באמת מגניב.זה היה יכול להיות מגניב יותר אם בעצם היו רואים את רוז בעצמה ביחד איתו בצילומים...
כן זה מוזר ולא ממש הגיוני.קודם כל , לדוקטור תמיד היה קטע עם האזניים , ודבר שני , זה מוזר כי על פי ה"עוקב" של הדוקטור, הוא לא בדיוק זמן קצר אחרי הרגנרציה...מה ש גם ש רוז פוגשת אותו הוא באמצע הרפתקה\עבודה עם פצצה ביד...ו אני דיי בטוח שהוא ורוז לא ממש נפרדו מאז ועד הרגנרציה הבאה שלו... וכל הדוקטורים ידועים בזה שהם מסתכלים במראה דיי מהר , אז כנראה הוא דיי יוצא דופן בקטע הזה...פלוס הבגדים שלו היו שינוי מהדוקטורים הישנים
לא היו הרבה כאלו, כלומר בעיקר רורי, אז אני לא בטוח אם אפשר לקבוע דפוס התנהגות.אני תמיד חשבתי שהדוקטור המודרני תמיד התיחס בצורה דיי מזלזלת למלווים הגברים שלו, וזה לא רק 9, גם 10 ו 11 התנהגו ככה (קפטן ג'ק לא נחשב משום מה...)
בדיוק.Avocado?
אוקיי, אולי קצת. בעיקר נראה לי שהציגו אותה כאמיצה לעומתו. אבל זה גם מרגיש לי כמו תגובה טבעית שלו למה שהוא עבר בפרק (כמו שציינת בעצמך שהוא עבר טראומה הרבה יותר גדולה).שזאת תנוחה מאוד טבעית... לילד בן חמש לאחוז ככה באמא שלו כשמשהו מפחיד אותו.
זה מרגיש כמו מאמץ חזק להציג אותו כילד קטן ומפוחד.
האמת שלא הבנתי בכלל את הכוונה בחילופי הדברים האלו בפרק. יכול להיות שהפרשנות שלך נכונה.בנוסף הציגו את מערכת היחסים שלו עם רוז כמאוד חסרת משמעות כשבסוף היא אומרת לו "תודה" והוא עונה "על מה?" ואז היא אומר "בדיוק"
כאילו הוא היה חסר משמעות לחלוטין עבורה.
אתה לא צריך לשאול אותי, אתה יודע שאני צופה לאט בשביל שאתה לא תתלונן שזה מהיר.טוב, נראה לי שאפשר לעבור לפרק 2, לא?
בהחלט הרגיש מוזר
Avocado?
למשך איזה שתי דקות בפרק (שזה הרבה זמן בזמן מסך) מיקי היה בתנוחה הזאת:
צפה בקובץ המצורף 114842
שזאת תנוחה מאוד טבעית... לילד בן חמש לאחוז ככה באמא שלו כשמשהו מפחיד אותו.
זה מרגיש כמו מאמץ חזק להציג אותו כילד קטן ומפוחד.
בנוסף הציגו את מערכת היחסים שלו עם רוז כמאוד חסרת משמעות כשבסוף היא אומרת לו "תודה" והוא עונה "על מה?" ואז היא אומר "בדיוק"
כאילו הוא היה חסר משמעות לחלוטין עבורה.
כן זה היה הגיוני. והיה יכול להיות באמת מגניב.
כן זה מוזר ולא ממש הגיוני.
אולי זה באמת המקום הראשון שהוא הגיע אליו אחרי הרגנרציה והוא מיד גילה על אנשי הפלסטיק והתחיל להתעסק איתם ולכן לא היה לו זמן להסתכל במראה (אפילו שהוא היה בחנות בגדים שבטוח יש בה לא מעט מראות. אבל לא במחסן.
ואולי הוא באמת נמנע במשך זמן מה להסתכל על עצמו במראה בגלל הטראומה של המלחמה. זה גם מיד אחרי שהוא פגש שתי גרסאות שלו מהעתיד (שהוא לא ממש אהב) אז אולי הוא פחד שהוא יראה שהוא הפך לאחד מהם.
לא היו הרבה כאלו, כלומר בעיקר רורי, אז אני לא בטוח אם אפשר לקבוע דפוס התנהגות.
טוב, נראה לי שאפשר לעבור לפרק 2, לא?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.