אוקי, מוכנים לסוף?
אני כל כך אוהב את זה שיש בפרק את הקלאסיקה העתיקה Toxic (כיום באמת מרגישה כמו קלאסיקה עתיקה) שאני תמיד שוכח שיש עוד שיר. אפילו עכשיו אני לא זוכר מה היה השיר הראשון ששמענו מה"אייפוד".
אז רוז רצה להרפתקה עם הדוקטור ואחרי איזה חצי שעה קולטת שהיא נסעה בזמן ובחלל עם מישהו שהיא בכלל לא מכירה וקצת תוקפת אותו על זה.
עם כל מצבי הרוח של הדוקטור אני לא זוכר אותו ממש עומד בכעס עם הגב מופנה כמו שם
רוז צריכה לפייס אותו בסופו של דבר וממש אומרת שהיא צריכה לזכור שהיא לא יכולה לריב עם הנהג.
כלומר הפיוס שלהם מגיע כי היא מבינה שהיא תלויה בו. זה ממש לא איך שזכרתי את הקשר שלהם בהתחלה.
אבל הוא עושה גם צעד לקראתה ונותן לה דרך להתקשר הביתה.
*האם כשהיא מתקשרת זה יום אחרי הלילה של ההתקפה של בובות הראווה? הייתי חושב שאמא שלה תהיה מודאגת שרוז לא חזרה הביתה אחרי זה.
או אולי זה בכלל מכוון לזמן אחר והיא התקשרה ללפני שהיא עזבה.
בכל מקרה פרק שאני מאוד אוהב.
נכנסים קצת יותר לשאלה של מי הדוקטור. ג'ייב העצה מצליחה לזהות אותו נכון. הוא מספר שגם העולם שלו נשרף ושזה היה לפני זמנו ושהוא טיים לורד. אחרון הטיים לורדס.
רוז פוגשת חייזרים. טכנית שוב כי היא פגשה את ישות הנסטין בפרק הקודם.
יש את הפרצוף של בו, עצים ועוד כל מיני. בין היתר צוות תחזוקה כחול.
ומישהי שהיא טכנית לא חייזרית - קסנדרה, בת האדם האחרונה. טכנית.
כמובן הערה על עניין ניתוחי פלסטיק.
נכון שקסנדרה מגעילה (ובסוף מתברר שהיא בכלל הנבלה של הפרק) אבל לא אהבתי גם את איך שרוז דיברה אליה.
*אגב, השחקנית ששיחקה את קסנדרה שיחקה את מאדאם הוץ (המורה לתעופה) בסרט הראשון של הארי פוטר.
אז רוז רצה להרפתקה עם הדוקטור ואחרי איזה חצי שעה קולטת שהיא נסעה בזמן ובחלל עם מישהו שהיא בכלל לא מכירה וקצת תוקפת אותו על זה.
עם כל מצבי הרוח של הדוקטור אני לא זוכר אותו ממש עומד בכעס עם הגב מופנה כמו שם
רוז צריכה לפייס אותו בסופו של דבר וממש אומרת שהיא צריכה לזכור שהיא לא יכולה לריב עם הנהג.
כלומר הפיוס שלהם מגיע כי היא מבינה שהיא תלויה בו. זה ממש לא איך שזכרתי את הקשר שלהם בהתחלה.
אבל הוא עושה גם צעד לקראתה ונותן לה דרך להתקשר הביתה.
*האם כשהיא מתקשרת זה יום אחרי הלילה של ההתקפה של בובות הראווה? הייתי חושב שאמא שלה תהיה מודאגת שרוז לא חזרה הביתה אחרי זה.
או אולי זה בכלל מכוון לזמן אחר והיא התקשרה ללפני שהיא עזבה.
בכל מקרה פרק שאני מאוד אוהב.
נכנסים קצת יותר לשאלה של מי הדוקטור. ג'ייב העצה מצליחה לזהות אותו נכון. הוא מספר שגם העולם שלו נשרף ושזה היה לפני זמנו ושהוא טיים לורד. אחרון הטיים לורדס.
רוז פוגשת חייזרים. טכנית שוב כי היא פגשה את ישות הנסטין בפרק הקודם.
יש את הפרצוף של בו, עצים ועוד כל מיני. בין היתר צוות תחזוקה כחול.
ומישהי שהיא טכנית לא חייזרית - קסנדרה, בת האדם האחרונה. טכנית.
כמובן הערה על עניין ניתוחי פלסטיק.
נכון שקסנדרה מגעילה (ובסוף מתברר שהיא בכלל הנבלה של הפרק) אבל לא אהבתי גם את איך שרוז דיברה אליה.
*אגב, השחקנית ששיחקה את קסנדרה שיחקה את מאדאם הוץ (המורה לתעופה) בסרט הראשון של הארי פוטר.