שוב אני לא יכול לראות הודעה
רגע, אתה בכוונה חיכית להודעה 180 שידעת שאני לא אצליח לראות כדי להגיב לזה?מעלימים הודעות אמרת.... האם יש קוספירציה עתיקת יומין(עוד מלפני המילה הכתובה) של העלמת מסרים?
או שסתם יש לי יותר מדי זמן ואני משועמם?
ו המסרים האלה , שהם מתמזגים, הופכים לנבואת חורבן השרקנים\בננות\ הכנס כאן שם לאפוקליפסה המועדפת עליך ורק ע"י פיענוח המסרים הנעלמים אפשר להציל את העולם...כן, בהחלט משעמם לירגע, אתה בכוונה חיכית להודעה 180 שידעת שאני לא אצליח לראות כדי להגיב לזה?
כי אם כן, אז כל הכבוד. וגם יכול להיות שאתה באמת משועמם.
אבל זה גם רעיון מגניב שבעצם אלפי שנים כת סודית של בני אדם מעלימה מסרים חבויים בינהם וזה שרד לימינו ובעוד בעבר זה היה נהוג על ידי חריטה של משהו שנראה כמו קוים רנדומליים שאנשים אחרים לא שמו לב אליהם כיום זה במסרים בתפוז שאף אחד לא שם לב אליהם.
האם את:כי אני לא אוהבת יותר את הדוקטור.
כי אני לא אוהבת יותר את הדוקטור.
אופציה 3 היא בהחלט הכי גרועה.האם את:
1. נחטפת וזה איתות מצוקה?
2. מסתלבטת?
3. גילית שדייויד טננט עשה/אמר משהו רע? [הונסטלי עדיף שנגלה שנחטפת מאת זה]
אני דווקא לא התלהבתי ממנה. אני מניחה שהיא היתה מטאפורה לטלויזיה כ"מכשיר הטמטום" או משהו כזה.וואי לא זכרתי שזה פרק כל כך טוב. ממש אהבתי אותו.
האנשים ללא פרצוף קריפיים לחלוטין וזה שזה קורה לרוז זה שובר לב לחלוטין ואהבתי את איך שהדוקטור כועס כשהוא מבין שזה נעשה לה והיא ננטשה ברחוב.
גם The Wire היא נבל מעולה שאהבתי.
אני מסכימה שזה סיום טוב יותר.וגם אהבתי שבסוף רוז והדוקטור דווקא עודדו אותו ללכת אחריו ולדבר איתו כי זה הרגיש לי סיום טוב יותר מאשר רק זה שאישה גירשה אותו מהבית שהוא בכלל שלה - מאוד אהבתי את הסיום הזה ומגיע לו, אבל אני שמח שהנער מעניק לאבא שלו עוד הזדמנות.
זה אכן הרגיש ככה.היה קטע בפרק שבו נאמר משהו שמרמז שאולי הנער הוא הומו, אבל זה היה מאוד קטן ולא באמת התייחס למשהו אמיתי אלא רק הקנטה של האבא. אבל חשבתי שזה מעניין אם זאת באמת הכוונה.
אה טוב ברור. חבל מאוד שויתרו על זה.ואז קראתי בדף טריוויה של הפרק הכותב הפרק באמת התכוון במקור שבסוף הפרק יתגלה שלנער יש קראש על הדוקטור.
אם כי באמת שהדוקטור חתיך כל כך שזה לא הגיוני לדעתי שיש דמות שאין לה קראש עליו.
האם את:
1. נחטפת וזה איתות מצוקה?
2. מסתלבטת?
3. גילית שדייויד טננט עשה/אמר משהו רע? [הונסטלי עדיף שנגלה שנחטפת מאת זה]
אופציה 3 היא בהחלט הכי גרועה.
אז אני מחזיק אצבעות ל2
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.