דוקטור הו (2005) ⏳🌌🐌

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מעלימים הודעות אמרת.... האם יש קוספירציה עתיקת יומין(עוד מלפני המילה הכתובה) של העלמת מסרים?
או שסתם יש לי יותר מדי זמן ואני משועמם?
רגע, אתה בכוונה חיכית להודעה 180 שידעת שאני לא אצליח לראות כדי להגיב לזה?
כי אם כן, אז כל הכבוד. וגם יכול להיות שאתה באמת משועמם.
אבל זה גם רעיון מגניב שבעצם אלפי שנים כת סודית של בני אדם מעלימה מסרים חבויים בינהם וזה שרד לימינו ובעוד בעבר זה היה נהוג על ידי חריטה של משהו שנראה כמו קוים רנדומליים שאנשים אחרים לא שמו לב אליהם כיום זה במסרים בתפוז שאף אחד לא שם לב אליהם.

Lion_Heart

Well-known member
רגע, אתה בכוונה חיכית להודעה 180 שידעת שאני לא אצליח לראות כדי להגיב לזה?
כי אם כן, אז כל הכבוד. וגם יכול להיות שאתה באמת משועמם.
אבל זה גם רעיון מגניב שבעצם אלפי שנים כת סודית של בני אדם מעלימה מסרים חבויים בינהם וזה שרד לימינו ובעוד בעבר זה היה נהוג על ידי חריטה של משהו שנראה כמו קוים רנדומליים שאנשים אחרים לא שמו לב אליהם כיום זה במסרים בתפוז שאף אחד לא שם לב אליהם.
ו המסרים האלה , שהם מתמזגים, הופכים לנבואת חורבן השרקנים\בננות\ הכנס כאן שם לאפוקליפסה המועדפת עליך ורק ע"י פיענוח המסרים הנעלמים אפשר להציל את העולם...כן, בהחלט משעמם לי

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@Lhuna3 הכל בסדר?
אני רגיל שאת מושכת את השרשור קדימה והנה הפעם כבר כמעט שבוע ואת לא כתבת על פרק 2X07

טוני החתול

Well-known member
מנהל

Lhuna3

Well-known member
פרק 2X07

The Idiot's Lantern​

הפרק הזה היה זכור לי בעיקר כ"טננט עם תסרוקת אלביס".
1731796226511.png
וואי לא זכרתי שזה פרק כל כך טוב. ממש אהבתי אותו.
האנשים ללא פרצוף קריפיים לחלוטין וזה שזה קורה לרוז זה שובר לב לחלוטין ואהבתי את איך שהדוקטור כועס כשהוא מבין שזה נעשה לה והיא ננטשה ברחוב.
גם The Wire היא נבל מעולה שאהבתי.
אני דווקא לא התלהבתי ממנה. אני מניחה שהיא היתה מטאפורה לטלויזיה כ"מכשיר הטמטום" או משהו כזה.
וגם אהבתי שבסוף רוז והדוקטור דווקא עודדו אותו ללכת אחריו ולדבר איתו כי זה הרגיש לי סיום טוב יותר מאשר רק זה שאישה גירשה אותו מהבית שהוא בכלל שלה - מאוד אהבתי את הסיום הזה ומגיע לו, אבל אני שמח שהנער מעניק לאבא שלו עוד הזדמנות.
אני מסכימה שזה סיום טוב יותר.
היה קטע בפרק שבו נאמר משהו שמרמז שאולי הנער הוא הומו, אבל זה היה מאוד קטן ולא באמת התייחס למשהו אמיתי אלא רק הקנטה של האבא. אבל חשבתי שזה מעניין אם זאת באמת הכוונה.
זה אכן הרגיש ככה.
ואז קראתי בדף טריוויה של הפרק הכותב הפרק באמת התכוון במקור שבסוף הפרק יתגלה שלנער יש קראש על הדוקטור.
אם כי באמת שהדוקטור חתיך כל כך שזה לא הגיוני לדעתי שיש דמות שאין לה קראש עליו.
אה טוב ברור. חבל מאוד שויתרו על זה.

Lhuna3

Well-known member
דוקטור הו 2005 פרק 2X08
The Impossible Planet

1732128745429.png
WE MUST FEED WE MUST FEED WE MUST FEED
כתוביות פתיחה
המשך:
WE MUST FEED...
you, if you are hungry
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

בקיצור רוז והדוקטור נקלעים לכוכב לכת שתקוע במסלול סביב חור שחור, מה שאמור להיות בלתי אפשרי, ומאבדים את הטארדיס :eek: ואז מסתבר שהצוות האנושי שחופר שם בשביל למצוא את מקור האנרגיה הבלתי אפשרי שאמור להיות טמון בו, בטעות פתח את הכלא של השטן או משהו כזה.
המשך בפרק הבא.

ופוגשים לראשונה את גזע "העבדים", האוד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דוקטור הו 2005 פרק 2X08
The Impossible Planet

צפה בקובץ המצורף 120346
תמונה יפה
WE MUST FEED WE MUST FEED WE MUST FEED
כתוביות פתיחה
המשך:
WE MUST FEED...
you, if you are hungry
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
חחחחח
בקיצור רוז והדוקטור נקלעים לכוכב לכת שתקוע במסלול סביב חור שחור, מה שאמור להיות בלתי אפשרי, ומאבדים את הטארדיס :eek: ואז מסתבר שהצוות האנושי שחופר שם בשביל למצוא את מקור האנרגיה הבלתי אפשרי שאמור להיות טמון בו, בטעות פתח את הכלא של השטן או משהו כזה.
המשך בפרק הבא.
המוסר הסמוי כאן הוא אף פעם לא לחפור לעומק בכוכבים שנמצאים באופן הזוי על סף חור שחור.
ופוגשים לראשונה את גזע "העבדים", האוד.
אני לא יודע אם זה מטריד איך שמתייחסים אליהם, או שזה מוזר שזה נראה לנו מטריד אבל זה רק בגלל שהם נראים יחסית כמו אנשים.

עוד כמה דברים:
הבחור ההוא שנעשה מכוסה באותיות המוזרות - מאוד מטריד. במיוחד כשהוא עומד בואקום בחוץ ומחייך מפחיד כזה.

בעצם קטע יותר קריפי טוב לפני כן זה כשהוא שומע מישהו קורא לו מאחורה ואומר לו לא להסתובב או שהוא ימות. ומלחיץ אותו כשהוא אומר שהוא ממש קרוב מאחוריו. ואז כמובן הוא מסתובב. ואז הוא סוג של מת.

אז מבחינת יושבי הבסיס הדוקטור ורוז מופיעים כאילו משום מקום ובאופן הזוי אין להם מושג איפה הם נמצאים. זה חסר כל הסבר. ובכל זאת אחרי איזה חמש דקות כל יושבי התחנה די פשוט מקבלים את זה. בדרך כלל הדוקטור מתרץ את זה שהוא נשלח כמפקח ומראה את הדף הטלפתי שלו כדי לשכנע.
חוץ מזה יש קטע שרוז שואלת איך הפלנטה נקראת והאישה שם אומרת שכמובן שאין לפלנטה הזאת שם. קצת זמן אחר כך הם אומרים מה היה השם של הפלנטה. הרי הייתה שם ציביליזציה בעבר אז ברור שהיה לו שם. חוץ מזה גם אם לא הייתה אז ברור שמישהו רואה שיש פלנטה על סף חור שחור אז הוא ייתן למקום שם.

Lhuna3

Well-known member
המוסר הסמוי כאן הוא אף פעם לא לחפור לעומק בכוכבים שנמצאים באופן הזוי על סף חור שחור.
אני אשתדל לזכור את זה.
אני לא יודע אם זה מטריד איך שמתייחסים אליהם, או שזה מוזר שזה נראה לנו מטריד אבל זה רק בגלל שהם נראים יחסית כמו אנשים.
זה כנראה בדיוק הקטע שרצו להעביר.
אז מבחינת יושבי הבסיס הדוקטור ורוז מופיעים כאילו משום מקום ובאופן הזוי אין להם מושג איפה הם נמצאים. זה חסר כל הסבר.
זה דווקא קורה הרבה שהם מגיעים לא לאן שהתכוונו בכלל כי הטארדיס לוקחת אותם למקום וזמן אחר, אז אני לא בטוחה שאני מבינה ממה אתה מתפלא.
ובכל זאת אחרי איזה חמש דקות כל יושבי התחנה די פשוט מקבלים את זה.
אבל הם כן בהתחלה מתפלאים על זה מאוד, וזה שאח"כ "מקבלים" את זה - זה לדעתי יותר כי מתעוררות בעיות דחופות הרבה יותר להתעסק איתן (וממילא הם כבר על כוכב לכת שכל הקיום שלו לא הגיוני וכל זה).
בדרך כלל הדוקטור מתרץ את זה שהוא נשלח כמפקח ומראה את הדף הטלפתי שלו כדי לשכנע.
הוא משתמש בזה בעיקר בשני סוגים של מקרים:
1. להרגיע אנשים, בעיקר מהעבר של כדוה"א, ש"אין פה שום דבר חשוד" (נגיד כשהוא והמלווה נראים לא מתאימים לתקופה).
2. כשהוא צריך שיאפשרו לו להכנס למקומות שלא נותנים לכל אחד להכנס או לעשות/לחקור דברים שלא היו מאפשרים למישהו בלי סמכות.
במקרה הנוכחי פשוט אין צורך בזה, האנשים מתפלאים, אבל לא זורקים אותם החוצה או משהו, זה לא מצב שיש צורך מיוחד להשלות אותם.
חוץ מזה יש קטע שרוז שואלת איך הפלנטה נקראת והאישה שם אומרת שכמובן שאין לפלנטה הזאת שם. קצת זמן אחר כך הם אומרים מה היה השם של הפלנטה. הרי הייתה שם ציביליזציה בעבר אז ברור שהיה לו שם. חוץ מזה גם אם לא הייתה אז ברור שמישהו רואה שיש פלנטה על סף חור שחור אז הוא ייתן למקום שם.
פה אני מסכימה איתך שזה מטופש ולא הגיוני.

Lion_Heart

Well-known member
תמונה יפה
חחחחח

עוד כמה דברים:
הבחור ההוא שנעשה מכוסה באותיות המוזרות - מאוד מטריד. במיוחד כשהוא עומד בואקום בחוץ ומחייך מפחיד כזה.

בעצם קטע יותר קריפי טוב לפני כן זה כשהוא שומע מישהו קורא לו מאחורה ואומר לו לא להסתובב או שהוא ימות. ומלחיץ אותו כשהוא אומר שהוא ממש קרוב מאחוריו. ואז כמובן הוא מסתובב. ואז הוא סוג של מת.

אז מבחינת יושבי הבסיס הדוקטור ורוז מופיעים כאילו משום מקום ובאופן הזוי אין להם מושג איפה הם נמצאים. זה חסר כל הסבר. ובכל זאת אחרי איזה חמש דקות כל יושבי התחנה די פשוט מקבלים את זה. בדרך כלל הדוקטור מתרץ את זה שהוא נשלח כמפקח ומראה את הדף הטלפתי שלו כדי לשכנע.
"המוסר הסמוי כאן הוא אף פעם לא לחפור לעומק בכוכבים שנמצאים באופן הזוי על סף חור שחור." well...shit

Lhuna3

Well-known member
דוקטור הו 2005 פרק 2X09
The Satan Pit
1732484212439.png
פרק שאהבתי בצפיה הראשונה אבל עכשיו פחות הרשים אותי.
וגם טננט יותר מידי זמן בחליפה עם קסדה ולא מספיק רואים אותו.
בשביל לפצות הנה כמה תמונות יפות שלו:

1732484753760.png 1732484887047.png 1732484920507.png 1732484950933.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דוקטור הו 2005 פרק 2X09
The Satan Pit
צפה בקובץ המצורף 120514
ראיתי
פרק שאהבתי בצפיה הראשונה אבל עכשיו פחות הרשים אותי.
לא מדהים או משהו ובאמת זכרתי את זוג הפרקים הזה כטובים יותר, אבל עדיין טוב.

אחד הדברים שאהבתי זה כשהדוקטור אומר שהוא מאמין שרוז תעלה על המזימה של השטן ותנצח אותו והיא באמת עושה את זה בלי עזרתו.
אם כי מסכן טובי שהיה תחת שליטת השטן ומת.
וגם טננט יותר מידי זמן בחליפה עם קסדה ולא מספיק רואים אותו.
בשביל לפצות הנה כמה תמונות יפות שלו:

צפה בקובץ המצורף 120515 צפה בקובץ המצורף 120516 צפה בקובץ המצורף 120517 צפה בקובץ המצורף 120518

כל הכבוד על המאמצים שלך.
אבל לדעתי טננט כל כך מקסים שזה זורח אפילו דרך חליפת האסטרונאוט

Lhuna3

Well-known member
דוקטור הו 2005 פרק 2X10
Love & Monsters
1733075113201.png

פרק מאוד חמוד ודי משעשע.
שוב יש בו חיסרון גדול והוא שרואים בו מעט מידי את הדוקטור.
אבל אלטון, הבחור שמככב בו, הוא גם חמוד מאוד.
חבורת LINDA היא קהילה אינטרנטית קטנה וחמודה של אנשים (בריטים כמובן) שרוצים למצוא את הדוקטור אבל אז הם מארגנים מפגשים ומתחילים להתעסק בכל מיני שטויות ותחביבים אחרים ונהנים יחד, למשל בתחילת כל חודש הם עושים סיכום של החודש הקודם ועונים על שאלון שכל פעם מישהו אחר מהם מחבר ודברים כאלה...
עד שיום אחד מופיע איש שמייד הופך לדיקטטור של הקבוצה ומתחיל לחלק להם משימות שמתמקדות בחיפוש רציני יותר אחרי הדוקטור.
ומתברר שהוא חייזר שסופג לתוכו אנשים, והכי הוא רוצה לספוג את הדוקטור ולכן הוא מחפש אותו, ובינתיים גם סופג לתוכו את כל הקבוצה חוץ מאלטון שניצל ברגע האחרון כי הדוקטור מופיע.
למרות שהדוקטור בכלל לא מנסה להציל אותו, ואפילו לא נראה שממש אכפת לו ממה שיקרה לבחור המסכן, בכלל הוא ורוז באו לשם רק בשביל לצעוק עליו על כך שהוא הונה את ג'קי (אמא של רוז) בשביל לנסות למצוא את רוז (ודרכה את הדוקטור).
אבל אלטון באמת חיבב את ג'קי.
למרות שהיה קטע קרינג'י שהם כמעט שכבו כי הוא חתיך והיא ג'קי אז היא כל הזמן קילקלה דברים בבית בשביל לקרוא לו "לתקן" ולבהות בו ובסוף כשהיא ניסתה לפתות אותו ממש אז הוא הסכים והיה רושם שהוא באמת בעניין, אבל למרבה המזל ג'קי בדיוק קיבלה טלפון מרוז שעשה אותה עצובה וגרם לה להתחרט על זה ואז גם הוא "התעשת" ונזכר שהוא בכלל מאוהב בבחורה מ-LINDA.
בסוף החייזר המגעיל מת ונספג בעצמו לאדמה והדוקטור מצליח רק להציל את המרצפת בטון עם הראש הכלוא של הבחורה שאלטון היה מאוהב בה, ובסוף יש קטע קרינג'י עוד יותר אפילו שרומז לנו שהם מצליחים לנהל ככה מערכת יחסים. אהמ. טוב.

* אני אוהבת גם את הקטע המאוד מצחיק בהתחלה כשהדוקטור ורוז רודפים אחרי החייזר בין החדרים של איזה מקום.

בקיצור זה פרק קרינג'י ודי מטופש מכל מיני בחינות אבל אני מבינה אותו בעיקר כפארודיה של העידן המוקדם יחסית בזמנו, על קהילות אינטרנטיות, וולוגים, תיאוריות קונספירציה וכולי, ובעיקר פרק שלא לוקח את עצמו יותר מידי ברצינות, וככזה הוא די מוצלח וזכור לטובה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש הודעה שאני לא רואה ואני לא יודע אם זה כי לונה כתבה על הפרק הבא (שאני הרגע פתחתי לפני שנזכרתי לבדוק מה קורה כאן) או אם זה פשוט עוד תמונה של דייויד, אבל כך או כך אני צריך לכתוב הודעה כדי לבדוק.

וזה הרי לא שיש לי עוד משהו שאני צריך לעשות היום...

למעלה