דוקטור הו (2005) ⏳🌌🐌

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקיי אבל שרובוטים יערפו לך את הראש זה קצת יותר נורא, לא?
ממש לא בטוח
מה? לא, זה לא עובד ככה, וזה לא נחשב.
אתה יכול להגיד שכל האנושות מהזמן שלנו מתה בפרק כי היינו בשנת 5000 או משהו... כל מי שמת בלי קשר לאירועי הפרק זה לא נחשב |פטיש|

זה גם לא נחשב, כי הם מתו לפני שהדוקטור ושות' הגיעו לשם, הם מתו כבר מזמן כנראה, שוב - כמו רוב האנושות שחיה לפני התקופה של החללית הזאת.
לגבי צוות הספינה אני מסכים, העלתי אותם סתם (המשמעות העיקרית שלהם בפרק היא כדי להבהיר עד כמה הרובוטים נוראיים)
אבל לגבי רנט ברור שזה נחשב כי הוא היה איתה רגע אחד ואז עד שהוא חזר אליה היא מתה. מנקודת המבט שלו זה היה מוות כואב ופתאומי וזה מה שחשוב.

נגיד ככה - אם הוא היה חוזר ממש בזמן להיות לצד המיטה שלה ברגע שהיא מתה אז היית מחשיבה את זה?
כי מבחינתו זה אותו דבר.

Lhuna3

Well-known member
נגיד ככה - אם הוא היה חוזר ממש בזמן להיות לצד המיטה שלה ברגע שהיא מתה אז היית מחשיבה את זה?
לא, גם אז לא הייתי מחשיבה את זה. זה היה המוות הטבעי שלה, אוקיי, ממחלה, אבל זה בדיוק אותו מוות שהיה קורה לה (כלומר קרה לה) בחיים הרגילים, בלי שהרובוטים האלו היו מחליטים לטרגט אותה.
מבחינתי אנחנו מדברים רק על דמויות שנהרגות כתוצאה של האירועים בפרק, שזה בד"כ אומר בגלל החייזרים/הנבלים של הפרק.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא, גם אז לא הייתי מחשיבה את זה. זה היה המוות הטבעי שלה, אוקיי, ממחלה, אבל זה בדיוק אותו מוות שהיה קורה לה (כלומר קרה לה) בחיים הרגילים, בלי שהרובוטים האלו היו מחליטים לטרגט אותה.
מבחינתי אנחנו מדברים רק על דמויות שנהרגות כתוצאה של האירועים בפרק, שזה בד"כ אומר בגלל החייזרים/הנבלים של הפרק.
אוקי אז אנחנו מדברים על דברים שונים.
הנושא נבע מכך שליון כתב שהסדרה מדכאת. והיא מדכאת כי דמות שאהבנו מתה. זה שהמוות שלה לא נבע מהמפלצת השבועית לא קשור.
יש לנו הגדרות שונות למילה "לשמח"
אני מרגיש שאת רוב הפרקים אני מסיים בתחושה טובה, אפילו אם קרו דברים עצובים במהלך הפרק.
למשל
פרק 1 - רוז רצה בשמחה אל תוך הטארדיס להרפתקה חדשה.
פרק 2 - הצילו את האנשים על התחנה והדוקטור הרגיע את רוז שהעולם שלה עדיין קיים וקצת נפתח בפניה.
פרק 3 - אפילו שהמשרתת מתה ודיקנס עומד למות בקרוב, עדיין לפחות הצילו את העולם (אוקי, זה יחסית עצוב)
פרקים 4 ו5 - הצילו את העולם ופגשו את ראש ממשלת אנגליה לעתיד.
פרק 6 - הדאלק השמיד את עצמו ולא את העולם. הדוקטור קצת נרגע.
פרק 7 - הצילו את העתיד (לפחות ככה חשבנו) והחטיפו לחוצפן שניסה לגנוב טכנולוגיה עתידית.
פרק 8 - אומנם אבא של רוז עדיין מת, אבל היא למדה להכיר אותו והוא לא מת לבד.
פרקים 9 ו10 - "כולם חיים" אחד הסופים הכי אופטימיים (למרות שזה עדיין אמצע מלחמת העולם השניה)
פרק 11 - הרעה הפכה להיות ביצה. לא רק שניצחו אותה, אפילו לא היו צריכים להוציא אותה להורג.
פרקים 12 ו13 - למי אכפת אם בערך כולם בפרק מתו חוץ מרוז, היא הפכה לאלה מגניבה, ג'ק חזר לחיים ויש דוקטור חדש ומגניב.

Lion_Heart

Well-known member
אוקי אז אנחנו מדברים על דברים שונים.
הנושא נבע מכך שליון כתב שהסדרה מדכאת. והיא מדכאת כי דמות שאהבנו מתה. זה שהמוות שלה לא נבע מהמפלצת השבועית לא קשור.

אני מרגיש שאת רוב הפרקים אני מסיים בתחושה טובה, אפילו אם קרו דברים עצובים במהלך הפרק.
למשל
פרק 1 - רוז רצה בשמחה אל תוך הטארדיס להרפתקה חדשה.
פרק 2 - הצילו את האנשים על התחנה והדוקטור הרגיע את רוז שהעולם שלה עדיין קיים וקצת נפתח בפניה.
פרק 3 - אפילו שהמשרתת מתה ודיקנס עומד למות בקרוב, עדיין לפחות הצילו את העולם (אוקי, זה יחסית עצוב)
פרקים 4 ו5 - הצילו את העולם ופגשו את ראש ממשלת אנגליה לעתיד.
פרק 6 - הדאלק השמיד את עצמו ולא את העולם. הדוקטור קצת נרגע.
פרק 7 - הצילו את העתיד (לפחות ככה חשבנו) והחטיפו לחוצפן שניסה לגנוב טכנולוגיה עתידית.
פרק 8 - אומנם אבא של רוז עדיין מת, אבל היא למדה להכיר אותו והוא לא מת לבד.
פרקים 9 ו10 - "כולם חיים" אחד הסופים הכי אופטימיים (למרות שזה עדיין אמצע מלחמת העולם השניה)
פרק 11 - הרעה הפכה להיות ביצה. לא רק שניצחו אותה, אפילו לא היו צריכים להוציא אותה להורג.
פרקים 12 ו13 - למי אכפת אם בערך כולם בפרק מתו חוץ מרוז, היא הפכה לאלה מגניבה, ג'ק חזר לחיים ויש דוקטור חדש ומגניב.
בקיצור\ אני צדקתי ותודה שהוכחת את זה!

Lhuna3

Well-known member
דוקטור הו פרק 2X05
Rise of the Cybermen
הטארדיס "מתקלקלת" ונוחתים ביקום המקביל, שבו אבא של רוז עוד בחיים ועשיר מצליח, ורוז לא נולדה (במקומה יש לו ולג'קי כלבה קטנה בשם רוז :-D)
וגם סבתא של מיקי, שנפטרה, אז פה עוד חיה, אבל גם מיקי, שפה קוראים לו ריקי.
ולבריטניה יש נשיא.
ואיש עשיר אחר שהולך למות ממחלה ונראה ששולט בעולם הטכנולוגי, ממציא את הסייברמנים, דרך להשאיר בחיים לנצח את המוח האנושי בגוף מתכת. אבל בלי רגשות כי זה כואב וסתם מפריע.
ובשביל זה הוא חוטף חסרי בית ו"משדרג" אותם, וריקי מנהיג את המחתרת שנלחמת בזה.
וכולם נפגשים במסיבת יום ההולדת ה-40 39 של ג'קי, שם הסייברמנים תוקפים.
המשך בפרק הבא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דוקטור הו פרק 2X05
Rise of the Cybermen
ראיתי
הטארדיס "מתקלקלת" ונוחתים ביקום המקביל, שבו אבא של רוז עוד בחיים ועשיר מצליח, ורוז לא נולדה (במקומה יש לו ולג'קי כלבה קטנה בשם רוז :-D)
וגם סבתא של מיקי, שנפטרה, אז פה עוד חיה, אבל גם מיקי, שפה קוראים לו ריקי.
ולבריטניה יש נשיא.
ואיש עשיר אחר שהולך למות ממחלה ונראה ששולט בעולם הטכנולוגי, ממציא את הסייברמנים, דרך להשאיר בחיים לנצח את המוח האנושי בגוף מתכת. אבל בלי רגשות כי זה כואב וסתם מפריע.
ובשביל זה הוא חוטף חסרי בית ו"משדרג" אותם, וריקי מנהיג את המחתרת שנלחמת בזה.
וכולם נפגשים במסיבת יום ההולדת ה-40 39 של ג'קי, שם הסייברמנים תוקפים.
המשך בפרק הבא.
רגע, זה אומר שג'קי יותר צעירה ממני?
הולי שיט.

לדוקטור יש נטייה להגזים ובאופן דרמטי - "הטארדיס מתה ואין סיכוי שהיא תחזור לחיים אי פעם" שתי דקות אחר כך "היא חזרה לחיים!"

זה נחמד לגלות קצת סיפור רקע למיקי. הדוקטור באמת ממש לא מתייחס אליו.
והמיקי השני (ריקי) די באדאס.

הקטע של כל האנשים שמחוברים לטכנולוגיה באופן כל כך חזק זה אמירה על החיים האמיתיים. מה שמצחיק זה שזה נעשה הרבה יותר אמיתי מאז שהפרק יצא.
למעשה הרבה אנשים באמת מהלכים ברחובות עם שתי אוזניות. אבל לפחות אין לנו את הקטע שכולם עוצרים במקביל. ואני חושב שגם אין את הקטע של חטיפת חסרי בית.

Lhuna3

Well-known member
פרק 2X05

לדוקטור יש נטייה להגזים ובאופן דרמטי - "הטארדיס מתה ואין סיכוי שהיא תחזור לחיים אי פעם" שתי דקות אחר כך "היא חזרה לחיים!"
חחחחחחח כן.
הקטע של כל האנשים שמחוברים לטכנולוגיה באופן כל כך חזק זה אמירה על החיים האמיתיים. מה שמצחיק זה שזה נעשה הרבה יותר אמיתי מאז שהפרק יצא.
למעשה הרבה אנשים באמת מהלכים ברחובות עם שתי אוזניות. אבל לפחות אין לנו את הקטע שכולם עוצרים במקביל.
או שיש ופשוט אנחנו לא זוכרים שאנחנו עושים את זה.
ואני חושב שגם אין את הקטע של חטיפת חסרי בית.
טוב שסייגת, כי אנחנו לא יודעים באמת.

דוקטור הו פרק 2X06
The Age of Steel
חלק 2.
אוקיי זכרתי את זה שמיקי מחליט להשאר שם, אבל זה די עצוב שהוא לא מרגיש שיש אף אחד שהוא יחסר לו בעולם שלנו.
אבל לפחות הוא מצא לעצמו מקום ומטרה, וגם תהיה לו את סבתא של ריקי, שהיא כמעט כמו סבתא שלו (מעניין אם הוא יגלה לה את האמת שהוא לא ריקי שלה ושריקי נהרג).
זה די מעצבן שהדוקטור עדיין קורא לו "אידיוט" בשביל שמיקי יבין שהוא מדבר אליו, אבל לפחות זה עבד וזה היה מגניב שהוא הצליח להציל אותם ככה.
וזה עצוב שג'קי של היקום הזה הומרה לסייברמנית ומתה ובכלל זה נוראי שכל האנשים האלו הומרו.
לפחות מגיע לזה שהמציא אותם שגם עשו לו את זה בכוח בסוף.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן ולא. כי זה לא שזה עוצר את הזמן.
וזה מעלה שאלות לגבי מה שקורה בעולם הזה בזמן העידכונים האלו כשכל האנשים קופאים במקום. כי אנחנו ראינו אנשים מבוגרים שהולכים ברחוב ללא מכוניות. אבל מה לגבי נהגי מכוניות? מה אם אתה בדיוק מרים משהו כבד? מה אם התינוק שלך בדיוק זוחל על הרצפה ויכול להגיע למשהו מסוכן בזמן שאתה קפוא?
כלומר אני מניח שיש מצב נהיגה ולתת לך להוריד את הדבר הכבד הזה ואופציה לעצור את זה כשיש לך תינוק זוחל ודברים כאלו. אבל זה אומר שזה לא שאנשים לא שמים לב לזה שהם קפואים כי תמיד יש כאלו שלא קפואים או לפחות לא קפואים מיד.

Lion_Heart

Well-known member
פרק 2X05

חחחחחחח כן.

טוב שסייגת, כי אנחנו לא יודעים באמת.

דוקטור הו פרק 2X06
The Age of Steel
חלק 2.
אוקיי זכרתי את זה שמיקי מחליט להשאר שם, אבל זה די עצוב שהוא לא מרגיש שיש אף אחד שהוא יחסר לו בעולם שלנו.
אבל לפחות הוא מצא לעצמו מקום ומטרה, וגם תהיה לו את סבתא של ריקי, שהיא כמעט כמו סבתא שלו (מעניין אם הוא יגלה לה את האמת שהוא לא ריקי שלה ושריקי נהרג).
זה די מעצבן שהדוקטור עדיין קורא לו "אידיוט" בשביל שמיקי יבין שהוא מדבר אליו, אבל לפחות זה עבד וזה היה מגניב שהוא הצליח להציל אותם ככה.
וזה עצוב שג'קי של היקום הזה הומרה לסייברמנית ומתה ובכלל זה נוראי שכל האנשים האלו הומרו.
פרק עם סייברמנים חדישים ומעודכנים, ה body count בפרק הזה הוא...מגיע לרמות מזוויעות (לדעתי) ובסוף מיקי, נשאר מאחור, כי הוא מצא את יעודו, והחליט להילחם

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דוקטור הו פרק 2X06
The Age of Steel
ראיתי גם
חלק 2.
מעניין באמת אם הוא יגלה לה את האמת. מצד אחד נראה לי חבל לשקר לה באופן קבוע, מצד שני אולי חבל לספר לה את האמת הנוראית.
בעצם ייתכן בכלל שהוא יגלה שסבתא שלו הייתה בין האנשים שהפכו לסייברמנים כבר
כן, אבל זה היה עם קריצה. בכל זאת רציתי שהוא יגיד בסוף משהו למיקי על כך שהוא הציל את העולם.
וואי זה קטע נוראי כשהם קולטים שג'קי היא סייברמנית (או סייברמן כי אני מניח שכבר אין מגדר אצלם. או אולי עדיין יש)
וזה גם עצוב כשרוז חושבת שאולי בעצם עוד יש דרך להציל אותה ואז ההבנה שכבר אין לה מושג איזה סייברמן זה היה שאמר שהוא ג'קי כי כולם נראים זהים.
אם כי זה שכולם נראים זהים מרגיש לי גם כמו סיום אופטימי לסרט עם גזענות שבו מבינים שכולנו אותו דבר (ליטרלי היה סרט כזה שבו הר געש מתפרץ בתוך לוס אנג'לס ויש עניין של מתיחות גזעים אבל בסוף בגלל כל האפר אי אפשר לדעת את צבע העור של אף אחד וזה יפה)
כן זה טוב.
אבל עיצבן אותי שהיה את זה שעבד בשבילו ובסוף ניסה להרוג אותו - כי כאילו לא היה לו בעיה לעבוד בשבילו כל הזמן הזה ולתפוס אנשים חסרי בית בשביל זה והוא בטח הבין את הכוונה הסופית של הבוס שלו, אבל הוא פעל נגדו לחלוטין הרבה יותר מידי מאוחר ובסופו של דבר לא עזר בכלל.
פרק עם סייברמנים חדישים ומעודכנים, ה body count בפרק הזה הוא...מגיע לרמות מזוויעות (לדעתי) ובסוף מיקי, נשאר מאחור, כי הוא מצא את יעודו, והחליט להילחם
אז כמה אנשים מתים.
אם כי אפשר לומר שטכנית הם לא מתים כשהם הופכים לסייברמנים כי המוח שלהם עדיין חי.
אבל אז הדוקטור מכבא את מדכא הרגשות שלהם והכאב כל כך נוראי שזה גורם לראש שלהם להתפוצץ ואז הם כן מתים.
אוקי, בהחלט מזוויע.

זה נחמד שמיקי מצא ייעוד חדש. ואולי גם ימצא חברה שלא אובססיבית לגבי גבר אחר אבל עדיין מושכת לו בחוטים.
האמת שחשבתי שאולי יהיה משהו בינו ובין הבחור הבלונדיני הזה שפעל איתם.

אהבתי את הפיתוח שהיה קצת לדמות של גברת מור. לא זכרתי אם היא שורדת את הפרק, אם כי לא ממש הופתעתי שהיא בסוף גם מתה.

זכרתי שבסוף רוז מספרת לפיט שהיא הבת שלו מעולם מקביל. לא זכרתי את זה שהוא די מסרב לקבל את זה. אבל זה באמת די שוק ולא היה לו זמן והוא גם הרגע איבד את אשתו (אם כי הם היו פרודים).

Lhuna3

Well-known member
מעניין באמת אם הוא יגלה לה את האמת. מצד אחד נראה לי חבל לשקר לה באופן קבוע, מצד שני אולי חבל לספר לה את האמת הנוראית.
אני מעדיפה לחשוב שהוא סיפר לה, נתן לה להתאבל עליו, ויצר איתה קשר חם ואמיתי בתור עצמו.
אבל עיצבן אותי שהיה את זה שעבד בשבילו ובסוף ניסה להרוג אותו - כי כאילו לא היה לו בעיה לעבוד בשבילו כל הזמן הזה ולתפוס אנשים חסרי בית בשביל זה והוא בטח הבין את הכוונה הסופית של הבוס שלו, אבל הוא פעל נגדו לחלוטין הרבה יותר מידי מאוחר ובסופו של דבר לא עזר בכלל.
כן...
זכרתי שבסוף רוז מספרת לפיט שהיא הבת שלו מעולם מקביל. לא זכרתי את זה שהוא די מסרב לקבל את זה. אבל זה באמת די שוק ולא היה לו זמן והוא גם הרגע איבד את אשתו (אם כי הם היו פרודים).
זה עצוב אבל גם טוב וחשוב בשביל שהיא תפנים שהוא באמת בנאדם אחר, והיא לא יכולה להתייחס אליו או לחשוב עליו כאילו שהוא אבא שלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מעדיפה לחשוב שהוא סיפר לה, נתן לה להתאבל עליו, ויצר איתה קשר חם ואמיתי בתור עצמו.

כן...

זה עצוב אבל גם טוב וחשוב בשביל שהיא תפנים שהוא באמת בנאדם אחר, והיא לא יכולה להתייחס אליו או לחשוב עליו כאילו שהוא אבא שלה.
אני יודע שהמצב חרא הוא משהו מתמשך לחלוטין,
אבל הקטע עם החתימה שלך זה שכל דבר שאת כותבת זה נראה כאילו את עצובה.
המון אנשים מתים בסדרה - את עצובה.
אני מספר סיפור מומצא שאבא שלי מת - את עצובה.
אוקי, דוגמאות לא טובות. אבל גם כשאת שמחה על משהו את עדיין עצובה בסוף ההודעה שלך.

Lhuna3

Well-known member
אני יודע שהמצב חרא הוא משהו מתמשך לחלוטין,
אבל הקטע עם החתימה שלך זה שכל דבר שאת כותבת זה נראה כאילו את עצובה.
המון אנשים מתים בסדרה - את עצובה.
אני מספר סיפור מומצא שאבא שלי מת - את עצובה.
אוקי, דוגמאות לא טובות. אבל גם כשאת שמחה על משהו את עדיין עצובה בסוף ההודעה שלך.
אבל החתימה לא קשורה לתוכן ההודעה. נגיד אם אתה כותב על דברים עצובים ואנשים שמתו, החתימה שלך לא באה לרמוז שטום הולנד מוצא את זה משעשע.
חתימה זה משהו קבוע ומתמשך, ואני מרגישה שגם כשאני צוחקת ושמחה על משהו או מדברת על שטויות בימים אלו, העצב חייב להיות גם נוכח ברקע.
(הרחקתי אותה קצת מתוכן ההודעה, אני יודעת שזה לא שינוי גדול אבל אולי קצת יעזור לך להפריד)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נגיד אם אתה כותב על דברים עצובים ואנשים שמתו, החתימה שלך לא באה לרמוז שטום הולנד מוצא את זה משעשע.
אני מבין את מה שאת אומרת,
אבל במקרה של טום הולנד זה דווקא נכון שהוא מוצא את הכל מאוד משעשע

Lion_Heart

Well-known member
ראיתי גם
בעצם ייתכן בכלל שהוא יגלה שסבתא שלו הייתה בין האנשים שהפכו לסייברמנים כבר

כן, אבל זה היה עם קריצה. בכל זאת רציתי שהוא יגיד בסוף משהו למיקי על כך שהוא הציל את העולם.

וואי זה קטע נוראי כשהם קולטים שג'קי היא סייברמנית (או סייברמן כי אני מניח שכבר אין מגדר אצלם. או אולי עדיין יש)
וזה גם עצוב כשרוז חושבת שאולי בעצם עוד יש דרך להציל אותה ואז ההבנה שכבר אין לה מושג איזה סייברמן זה היה שאמר שהוא ג'קי כי כולם נראים זהים.
אם כי זה שכולם נראים זהים מרגיש לי גם כמו סיום אופטימי לסרט עם גזענות שבו מבינים שכולנו אותו דבר (ליטרלי היה סרט כזה שבו הר געש מתפרץ בתוך לוס אנג'לס ויש עניין של מתיחות גזעים אבל בסוף בגלל כל האפר אי אפשר לדעת את צבע העור של אף אחד וזה יפה)

כן זה טוב.

אז כמה אנשים מתים.
אם כי אפשר לומר שטכנית הם לא מתים כשהם הופכים לסייברמנים כי המוח שלהם עדיין חי.
אבל אז הדוקטור מכבא את מדכא הרגשות שלהם והכאב כל כך נוראי שזה גורם לראש שלהם להתפוצץ ואז הם כן מתים.
אוקי, בהחלט מזוויע.

זה נחמד שמיקי מצא ייעוד חדש. ואולי גם ימצא חברה שלא אובססיבית לגבי גבר אחר אבל עדיין מושכת לו בחוטים.
האמת שחשבתי שאולי יהיה משהו בינו ובין הבחור הבלונדיני הזה שפעל איתם.

אהבתי את הפיתוח שהיה קצת לדמות של גברת מור. לא זכרתי אם היא שורדת את הפרק, אם כי לא ממש הופתעתי שהיא בסוף גם מתה.

"אז כמה אנשים מתים."? הם לא רק ש מתו... לא רק שעברו תהליך סייבריזציה (וכן, זאת מילה...עכשיו) שאני אהמר ואנחש שהוא לא ממש נעים ואז ואז זכו לסבל שלהבין מה קרה להם וזה הרג אותם סופית...ברצינות, זאת סדרה דיי אכזרית!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
"אז כמה אנשים מתים."? הם לא רק ש מתו... לא רק שעברו תהליך סייבריזציה (וכן, זאת מילה...עכשיו) שאני אהמר ואנחש שהוא לא ממש נעים ואז ואז זכו לסבל שלהבין מה קרה להם וזה הרג אותם סופית...ברצינות, זאת סדרה דיי אכזרית!
הסכמתי כבר שזה מזוויע לחלוטין.
מבחינות מסויימות הפרק הכי אכזרי בסדרה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל

The Idiot's Lantern​

וואי לא זכרתי שזה פרק כל כך טוב. ממש אהבתי אותו.
האנשים ללא פרצוף קריפיים לחלוטין וזה שזה קורה לרוז זה שובר לב לחלוטין ואהבתי את איך שהדוקטור כועס כשהוא מבין שזה נעשה לה והיא ננטשה ברחוב.
גם The Wire היא נבל מעולה שאהבתי.

חוץ מזה אהבתי את הסיפור של המשפחה שהדוקטור נעשה מעורב בה עם האבא השוביניסט החראי הזה ואהבתי את איך שהדוקטור מצליח לבלבל אותו ולהביא למצב שבו הוא מקשט את הבית עם הדגלים בזמן שהדוקטור מתחקר את האישה. ואהבתי את הנער שבסוף ממש עזר לדוקטור. וגם אהבתי שבסוף רוז והדוקטור דווקא עודדו אותו ללכת אחריו ולדבר איתו כי זה הרגיש לי סיום טוב יותר מאשר רק זה שאישה גירשה אותו מהבית שהוא בכלל שלה - מאוד אהבתי את הסיום הזה ומגיע לו, אבל אני שמח שהנער מעניק לאבא שלו עוד הזדמנות.

היה קטע בפרק שבו נאמר משהו שמרמז שאולי הנער הוא הומו, אבל זה היה מאוד קטן ולא באמת התייחס למשהו אמיתי אלא רק הקנטה של האבא. אבל חשבתי שזה מעניין אם זאת באמת הכוונה.
ואז קראתי בדף טריוויה של הפרק הכותב הפרק באמת התכוון במקור שבסוף הפרק יתגלה שלנער יש קראש על הדוקטור.
אם כי באמת שהדוקטור חתיך כל כך שזה לא הגיוני לדעתי שיש דמות שאין לה קראש עליו.
בכל מקרה זה גרם לי לחשוב גם שהיה מאוד נחמד אם דמות כזאת הייתה חוזרת בהמשך הסדרה. זה קורה מידי פעם בסדרה שיש דמות שאני ממש אוהב והייתי שמח שהיא תחזור, אבל מאוד מאוד נדיר שדמות כזאת באמת חוזרת.

למעלה