את שוב מעלימה ממני הודעות
ממש לא בטוחאוקיי אבל שרובוטים יערפו לך את הראש זה קצת יותר נורא, לא?
לגבי צוות הספינה אני מסכים, העלתי אותם סתם (המשמעות העיקרית שלהם בפרק היא כדי להבהיר עד כמה הרובוטים נוראיים)מה? לא, זה לא עובד ככה, וזה לא נחשב.
אתה יכול להגיד שכל האנושות מהזמן שלנו מתה בפרק כי היינו בשנת 5000 או משהו... כל מי שמת בלי קשר לאירועי הפרק זה לא נחשב
זה גם לא נחשב, כי הם מתו לפני שהדוקטור ושות' הגיעו לשם, הם מתו כבר מזמן כנראה, שוב - כמו רוב האנושות שחיה לפני התקופה של החללית הזאת.
לא, גם אז לא הייתי מחשיבה את זה. זה היה המוות הטבעי שלה, אוקיי, ממחלה, אבל זה בדיוק אותו מוות שהיה קורה לה (כלומר קרה לה) בחיים הרגילים, בלי שהרובוטים האלו היו מחליטים לטרגט אותה.נגיד ככה - אם הוא היה חוזר ממש בזמן להיות לצד המיטה שלה ברגע שהיא מתה אז היית מחשיבה את זה?
יש לנו הגדרות שונות למילה "לשמח"תראה אותו שוב
דווקא מרגיש לי שלרוב היא נוטה לשמח. אפילו בפרקים שבהם המון דמויות מתות.
אוקי אז אנחנו מדברים על דברים שונים.לא, גם אז לא הייתי מחשיבה את זה. זה היה המוות הטבעי שלה, אוקיי, ממחלה, אבל זה בדיוק אותו מוות שהיה קורה לה (כלומר קרה לה) בחיים הרגילים, בלי שהרובוטים האלו היו מחליטים לטרגט אותה.
מבחינתי אנחנו מדברים רק על דמויות שנהרגות כתוצאה של האירועים בפרק, שזה בד"כ אומר בגלל החייזרים/הנבלים של הפרק.
אני מרגיש שאת רוב הפרקים אני מסיים בתחושה טובה, אפילו אם קרו דברים עצובים במהלך הפרק.יש לנו הגדרות שונות למילה "לשמח"
בקיצור\ אני צדקתי ותודה שהוכחת את זה!אוקי אז אנחנו מדברים על דברים שונים.
הנושא נבע מכך שליון כתב שהסדרה מדכאת. והיא מדכאת כי דמות שאהבנו מתה. זה שהמוות שלה לא נבע מהמפלצת השבועית לא קשור.
אני מרגיש שאת רוב הפרקים אני מסיים בתחושה טובה, אפילו אם קרו דברים עצובים במהלך הפרק.
למשל
פרק 1 - רוז רצה בשמחה אל תוך הטארדיס להרפתקה חדשה.
פרק 2 - הצילו את האנשים על התחנה והדוקטור הרגיע את רוז שהעולם שלה עדיין קיים וקצת נפתח בפניה.
פרק 3 - אפילו שהמשרתת מתה ודיקנס עומד למות בקרוב, עדיין לפחות הצילו את העולם (אוקי, זה יחסית עצוב)
פרקים 4 ו5 - הצילו את העולם ופגשו את ראש ממשלת אנגליה לעתיד.
פרק 6 - הדאלק השמיד את עצמו ולא את העולם. הדוקטור קצת נרגע.
פרק 7 - הצילו את העתיד (לפחות ככה חשבנו) והחטיפו לחוצפן שניסה לגנוב טכנולוגיה עתידית.
פרק 8 - אומנם אבא של רוז עדיין מת, אבל היא למדה להכיר אותו והוא לא מת לבד.
פרקים 9 ו10 - "כולם חיים" אחד הסופים הכי אופטימיים (למרות שזה עדיין אמצע מלחמת העולם השניה)
פרק 11 - הרעה הפכה להיות ביצה. לא רק שניצחו אותה, אפילו לא היו צריכים להוציא אותה להורג.
פרקים 12 ו13 - למי אכפת אם בערך כולם בפרק מתו חוץ מרוז, היא הפכה לאלה מגניבה, ג'ק חזר לחיים ויש דוקטור חדש ומגניב.
ראיתידוקטור הו פרק 2X05
Rise of the Cybermen
רגע, זה אומר שג'קי יותר צעירה ממני?הטארדיס "מתקלקלת" ונוחתים ביקום המקביל, שבו אבא של רוז עוד בחיים ועשיר מצליח, ורוז לא נולדה (במקומה יש לו ולג'קי כלבה קטנה בשם רוז )
וגם סבתא של מיקי, שנפטרה, אז פה עוד חיה, אבל גם מיקי, שפה קוראים לו ריקי.
ולבריטניה יש נשיא.
ואיש עשיר אחר שהולך למות ממחלה ונראה ששולט בעולם הטכנולוגי, ממציא את הסייברמנים, דרך להשאיר בחיים לנצח את המוח האנושי בגוף מתכת. אבל בלי רגשות כי זה כואב וסתם מפריע.
ובשביל זה הוא חוטף חסרי בית ו"משדרג" אותם, וריקי מנהיג את המחתרת שנלחמת בזה.
וכולם נפגשים במסיבת יום ההולדת ה-4039 של ג'קי, שם הסייברמנים תוקפים.
המשך בפרק הבא.
חחחחחחח כן.לדוקטור יש נטייה להגזים ובאופן דרמטי - "הטארדיס מתה ואין סיכוי שהיא תחזור לחיים אי פעם" שתי דקות אחר כך "היא חזרה לחיים!"
או שיש ופשוט אנחנו לא זוכרים שאנחנו עושים את זה.הקטע של כל האנשים שמחוברים לטכנולוגיה באופן כל כך חזק זה אמירה על החיים האמיתיים. מה שמצחיק זה שזה נעשה הרבה יותר אמיתי מאז שהפרק יצא.
למעשה הרבה אנשים באמת מהלכים ברחובות עם שתי אוזניות. אבל לפחות אין לנו את הקטע שכולם עוצרים במקביל.
טוב שסייגת, כי אנחנו לא יודעים באמת.ואני חושב שגם אין את הקטע של חטיפת חסרי בית.
כן ולא. כי זה לא שזה עוצר את הזמן.או שיש ופשוט אנחנו לא זוכרים שאנחנו עושים את זה.
פרק 2X05
חחחחחחח כן.
או שיש ופשוט אנחנו לא זוכרים שאנחנו עושים את זה.
טוב שסייגת, כי אנחנו לא יודעים באמת.
דוקטור הו פרק 2X06
The Age of Steel
חלק 2.
אוקיי זכרתי את זה שמיקי מחליט להשאר שם, אבל זה די עצוב שהוא לא מרגיש שיש אף אחד שהוא יחסר לו בעולם שלנו.
אבל לפחות הוא מצא לעצמו מקום ומטרה, וגם תהיה לו את סבתא של ריקי, שהיא כמעט כמו סבתא שלו (מעניין אם הוא יגלה לה את האמת שהוא לא ריקי שלה ושריקי נהרג).
זה די מעצבן שהדוקטור עדיין קורא לו "אידיוט" בשביל שמיקי יבין שהוא מדבר אליו, אבל לפחות זה עבד וזה היה מגניב שהוא הצליח להציל אותם ככה.
וזה עצוב שג'קי של היקום הזה הומרה לסייברמנית ומתה ובכלל זה נוראי שכל האנשים האלו הומרו.
לפחות מגיע לזה שהמציא אותם שגם עשו לו את זה בכוח בסוף.
ראיתי גםדוקטור הו פרק 2X06
The Age of Steel
מעניין באמת אם הוא יגלה לה את האמת. מצד אחד נראה לי חבל לשקר לה באופן קבוע, מצד שני אולי חבל לספר לה את האמת הנוראית.חלק 2.
אוקיי זכרתי את זה שמיקי מחליט להשאר שם, אבל זה די עצוב שהוא לא מרגיש שיש אף אחד שהוא יחסר לו בעולם שלנו.
אבל לפחות הוא מצא לעצמו מקום ומטרה, וגם תהיה לו את סבתא של ריקי, שהיא כמעט כמו סבתא שלו (מעניין אם הוא יגלה לה את האמת שהוא לא ריקי שלה ושריקי נהרג).
כן, אבל זה היה עם קריצה. בכל זאת רציתי שהוא יגיד בסוף משהו למיקי על כך שהוא הציל את העולם.זה די מעצבן שהדוקטור עדיין קורא לו "אידיוט" בשביל שמיקי יבין שהוא מדבר אליו, אבל לפחות זה עבד וזה היה מגניב שהוא הצליח להציל אותם ככה.
וואי זה קטע נוראי כשהם קולטים שג'קי היא סייברמנית (או סייברמן כי אני מניח שכבר אין מגדר אצלם. או אולי עדיין יש)וזה עצוב שג'קי של היקום הזה הומרה לסייברמנית ומתה ובכלל זה נוראי שכל האנשים האלו הומרו.
כן זה טוב.לפחות מגיע לזה שהמציא אותם שגם עשו לו את זה בכוח בסוף.
אז כמה אנשים מתים.פרק עם סייברמנים חדישים ומעודכנים, ה body count בפרק הזה הוא...מגיע לרמות מזוויעות (לדעתי) ובסוף מיקי, נשאר מאחור, כי הוא מצא את יעודו, והחליט להילחם
אני מעדיפה לחשוב שהוא סיפר לה, נתן לה להתאבל עליו, ויצר איתה קשר חם ואמיתי בתור עצמו.מעניין באמת אם הוא יגלה לה את האמת. מצד אחד נראה לי חבל לשקר לה באופן קבוע, מצד שני אולי חבל לספר לה את האמת הנוראית.
כן...אבל עיצבן אותי שהיה את זה שעבד בשבילו ובסוף ניסה להרוג אותו - כי כאילו לא היה לו בעיה לעבוד בשבילו כל הזמן הזה ולתפוס אנשים חסרי בית בשביל זה והוא בטח הבין את הכוונה הסופית של הבוס שלו, אבל הוא פעל נגדו לחלוטין הרבה יותר מידי מאוחר ובסופו של דבר לא עזר בכלל.
זה עצוב אבל גם טוב וחשוב בשביל שהיא תפנים שהוא באמת בנאדם אחר, והיא לא יכולה להתייחס אליו או לחשוב עליו כאילו שהוא אבא שלה.זכרתי שבסוף רוז מספרת לפיט שהיא הבת שלו מעולם מקביל. לא זכרתי את זה שהוא די מסרב לקבל את זה. אבל זה באמת די שוק ולא היה לו זמן והוא גם הרגע איבד את אשתו (אם כי הם היו פרודים).
אני יודע שהמצב חרא הוא משהו מתמשך לחלוטין,אני מעדיפה לחשוב שהוא סיפר לה, נתן לה להתאבל עליו, ויצר איתה קשר חם ואמיתי בתור עצמו.
כן...
זה עצוב אבל גם טוב וחשוב בשביל שהיא תפנים שהוא באמת בנאדם אחר, והיא לא יכולה להתייחס אליו או לחשוב עליו כאילו שהוא אבא שלה.
אבל החתימה לא קשורה לתוכן ההודעה. נגיד אם אתה כותב על דברים עצובים ואנשים שמתו, החתימה שלך לא באה לרמוז שטום הולנד מוצא את זה משעשע.אני יודע שהמצב חרא הוא משהו מתמשך לחלוטין,
אבל הקטע עם החתימה שלך זה שכל דבר שאת כותבת זה נראה כאילו את עצובה.
המון אנשים מתים בסדרה - את עצובה.
אני מספר סיפור מומצא שאבא שלי מת - את עצובה.
אוקי, דוגמאות לא טובות. אבל גם כשאת שמחה על משהו את עדיין עצובה בסוף ההודעה שלך.
אני מבין את מה שאת אומרת,נגיד אם אתה כותב על דברים עצובים ואנשים שמתו, החתימה שלך לא באה לרמוז שטום הולנד מוצא את זה משעשע.
ראיתי גם
מעניין באמת אם הוא יגלה לה את האמת. מצד אחד נראה לי חבל לשקר לה באופן קבוע, מצד שני אולי חבל לספר לה את האמת הנוראית.
בעצם ייתכן בכלל שהוא יגלה שסבתא שלו הייתה בין האנשים שהפכו לסייברמנים כבר
כן, אבל זה היה עם קריצה. בכל זאת רציתי שהוא יגיד בסוף משהו למיקי על כך שהוא הציל את העולם.
וואי זה קטע נוראי כשהם קולטים שג'קי היא סייברמנית (או סייברמן כי אני מניח שכבר אין מגדר אצלם. או אולי עדיין יש)
וזה גם עצוב כשרוז חושבת שאולי בעצם עוד יש דרך להציל אותה ואז ההבנה שכבר אין לה מושג איזה סייברמן זה היה שאמר שהוא ג'קי כי כולם נראים זהים.
אם כי זה שכולם נראים זהים מרגיש לי גם כמו סיום אופטימי לסרט עם גזענות שבו מבינים שכולנו אותו דבר (ליטרלי היה סרט כזה שבו הר געש מתפרץ בתוך לוס אנג'לס ויש עניין של מתיחות גזעים אבל בסוף בגלל כל האפר אי אפשר לדעת את צבע העור של אף אחד וזה יפה)
כן זה טוב.
אבל עיצבן אותי שהיה את זה שעבד בשבילו ובסוף ניסה להרוג אותו - כי כאילו לא היה לו בעיה לעבוד בשבילו כל הזמן הזה ולתפוס אנשים חסרי בית בשביל זה והוא בטח הבין את הכוונה הסופית של הבוס שלו, אבל הוא פעל נגדו לחלוטין הרבה יותר מידי מאוחר ובסופו של דבר לא עזר בכלל.
אז כמה אנשים מתים.
אם כי אפשר לומר שטכנית הם לא מתים כשהם הופכים לסייברמנים כי המוח שלהם עדיין חי.
אבל אז הדוקטור מכבא את מדכא הרגשות שלהם והכאב כל כך נוראי שזה גורם לראש שלהם להתפוצץ ואז הם כן מתים.
אוקי, בהחלט מזוויע.
זה נחמד שמיקי מצא ייעוד חדש. ואולי גם ימצא חברה שלא אובססיבית לגבי גבר אחר אבל עדיין מושכת לו בחוטים.
האמת שחשבתי שאולי יהיה משהו בינו ובין הבחור הבלונדיני הזה שפעל איתם.
אהבתי את הפיתוח שהיה קצת לדמות של גברת מור. לא זכרתי אם היא שורדת את הפרק, אם כי לא ממש הופתעתי שהיא בסוף גם מתה.
זכרתי שבסוף רוז מספרת לפיט שהיא הבת שלו מעולם מקביל. לא זכרתי את זה שהוא די מסרב לקבל את זה. אבל זה באמת די שוק ולא היה לו זמן והוא גם הרגע איבד את אשתו (אם כי הם היו פרודים).
הסכמתי כבר שזה מזוויע לחלוטין."אז כמה אנשים מתים."? הם לא רק ש מתו... לא רק שעברו תהליך סייבריזציה (וכן, זאת מילה...עכשיו) שאני אהמר ואנחש שהוא לא ממש נעים ואז ואז זכו לסבל שלהבין מה קרה להם וזה הרג אותם סופית...ברצינות, זאת סדרה דיי אכזרית!
מעלימים הודעות אמרת.... האם יש קוספירציה עתיקת יומין(עוד מלפני המילה הכתובה) של העלמת מסרים?את שוב מעלימה ממני הודעות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.