דחופפפ עזרההה!!!!

דחופפפ עזרההה!!!! ../images/Emo53.gif

היי... אני מחפשת סוס קפיצות דחופ, מי שיש לו שמכיר מישו שרוצה למכור,מסרים... אני צריכה סוס דחופפ.. בבקשה כמה שיותר מהר.. נא לפנות במסרים.. תודה.. האם יש כמה חוות מומלצות עם סוסים כאלה? לי המליצו על כפר שמואל.

SNTQ

New member
../images/Emo4.gifהיא ענתה בפורום סוסים על זה

אישית,לא הייתי מוכרת סוס קפיצות למטרה הזאת

לודמיר

New member
לדעתי,

זה לא חשוב מה היא תעשה עם הסוס. אני עכשיו מוכרת על רולי, ולא משנה לי מה יעשו איתו, מצידי שירכבו עליו ילדים קטנים כי בנינו הסוס מעדיפים לא לעבוד קשה. כל עוד היא לא מתעללת בו והוא נמצא בתנאים טובים והיא אוהבת אותו ומטפלת בו, מה זה משנה מה היא עושה איתו על המגרש. הסוס מעדיף לעבוד עם בנאדם שרוכב ברמה נמוכה ולא עושה דברים מסובכים מאשר לעבוד מכונס ולקפוץ מטר עשרים... העיקר שתאהב וטטפל בו.... שוב, לדעתי....

cavallo

New member
לפי דעתי זה משנה...

מישהו שרוכב ברמה נמוכה נותן מכות בפה לסוס עם המתג, מכאיב לו בגב וכד' גם בלי שהוא מתכוון...

וואוו

ממש הגעתם לרמה של ילדה בת 10 שרוכבת... יש לי נסיון ברכיבה והתנסתי בקפיצות הגעתי ל30 ס''מ... [עם סוס פרטי שהיה לי ואז אחד המדריכים שבר לו את הרגל=[]... אני יודעת לשמור ידיים יש לי נסיון רב בתמונה אני רק צריכה להתחיל לחזור לקפיצות. ושוב אני מבקשת- האם למישהו יש סוס או שמכיר מישו בבקשה לפנות אליי במסרים תודה P=.

אני חושבת

שקודם צרך לדעת לקפוץ לפני שקונים סוס קפיצות. זה לא משנה איזה יחס ואיזה טיפול היא תיתן לסוס, היא קודם צריכה לדעת לקפוץ ואז לקנות. הסוס מעדיף עבודה יותר קלה, נכון, אבל הוא עוד יותר יעדיף עבודה יותר קלה עם רוכב שיודע את העבודה. אם הרוכב לא התחיל לקפוץ והוא יקנה סוס קפיצות, איך הסוס ירגיש כשהרוכב בהתחלה לא יסתדר בקפיצות. הנקודה היא שלא חשוב רק הטיפול, אלא גם הרכיבה. אחרי הכל, לא רק הטיפול משפיע על מצב הסוס, אלא גם הרכיבה. עדיף להתחיל על סוס בצפר- רגיל לטעויות של רוכבים, רגוע יותר. ולא עם סוס קפיצות ישר רק בשביל להתקדם איתו.

לדעתי זו טעות.

בואי נתחיל מזה שעם אני לא אקנה סוס אני לא אוכל ללמוד קפיצות. [מסיבות אישיות]. והמדריך הציע לקנות סוס.. למה אתם שואלים? כי הוא אמר שזה יקדם אותי.

SNTQ

New member
את מסתכלת על צד אחד של המצב

מה יקרה כשילד קטן יקנה אותו? כזה שיציק לו בפה ויכאיב לו? כזה שלא יישב עליו טוב? כזה שלא יקנה לו את הציוד הנכון? כזה שלא ידע מה לעשות במקרים של מחלה/פציעה? תחשבי על זה

לודמיר

New member
ילד קטן שלא יודע לרכב לא יקנה סוס..

לפי מה שהבנתי מדובר פה במי שיודע לרכב אבל לא יודע לקפוץ

2eye

New member
אני כבר ראיתי ילדים קטנים

שלא יודעים לרכב (כלומר יודעים איך להעביר סוס לטרוט וקאנטר ושם זה נגמר בערך) שיש להם סוסים או שההורים שלהם רוצים לקנות להם סוסים.

למעלה