דחופפפ עזרההה!!!!

ToryMaster

New member
זה ממש לא מה שאמרתי

אני לא מכירה את עדן, אף אחד לא מכיר אותה כאן, אין לנו מקום לשפוט אותה כבעלים של סוס, בעיקר לא כשמוצג פה באופן מאוד ברור שזה משהו שקצת מעבר לשליטתה. הכוונה הייתה נטו שהמצבים האלה מאוד קשים לי להבנה, לא משנה באשמת מי זה או מאיזו סיבה. לא להאשים ולא לשפוט אף אחד.

fliperit

New member
אולי זה ממש לא מה שאמרת

אבל זה מה שאני אומרת...איפה הבעיה פה?

gili600

New member
לא מכוונה רעה או משו אבל למה את

כותבת כל מילה שמסתיימת באות פ' ב-פ' לא סופית? נגיד במקום שיתוף את כותבת שיתופ ושוב, לא מכוונה רעה

חח ידעתי שזזה יגיע...

יש לי מחשב נייד והצ'ופצ'יק של הפ הסופית נתלש [אלוהים יודע איך אחותי המוצלחת הצליחה].
. ממ וזהו, עד שההורים שלי יתקנו לי את זה.. חח אני תקועה עם פ כזו XD

תקשיבו בתור אחת שמסתכלת מהצד

זה ממש יוצא שאתן תוקפות אותה. לדעתי פשוט יש לה בעיה בביטוי שלה.. אני הבנתי ממנה שהמדריךשלה אמר לה שהיא צריכה להתחיל לחפש סוס לקפיצות כי רק ככה היא תוכל להתקדם. אז היא כתבה פה הודעה אם מיש'ו שמע על סוס למכירה ככה היא תעביר את זה למאמן שלה והם יבדקו את זה. זה לא אומר שאין לה ניסיון ברכיבה היא פשוט לא יודעת לקפוץ..ולומדים..לכל אחד מגיעה הזדמנות... ואני חושבת שהיא יודעת לטפל בסוסים כי עובדה לפני כמה זמן היא העלתה פה תמונה של הסוס שלה אחרישהיא שיקמה אותו אחרי המחלה שהייתה לו וכולכם הסכמתם שהוא נראה טוב ושכל הכבוד לה... אז באמת אני חושבת שיש צורה לכל דבר שאומרים... ~מצטערת על החפירה פשוט הציק לי~

ווינגז

New member
בבקשה להכנס לפה, כולם../images/Emo124.gif

א. נכון שהמצב שמוצג פה בעייתי, ונכון שכולנו מרגישים צורך להגיב ולהגיד את דעתינו בנושא, אבל נראה שלעדן אין כוונה רעה והמצב לא ממש בשליטתה (להסביר מותר, לתקוף ולרדת לפסים אישיים - אסור). ב. עדן - חשוב לי להבהיר שאנשים פה לא מתכוונים לפגוע בך, אבל בגלל שכמוך, מאוד אכפת לנו מסוסים, קשה לנו לעמוד מול המצב הזה בלי תגובות, בבקשה תקבלי את זה בהבנה. כמובן שהודעות שירדו לפסים אישיים ויחרגו מתקנון הפורום, ימחקו מהפורום.

אבל מה אני עשיתי רע?!

"עם"- כשהיא רוצה לחבר דברים= הלכתי עם חבר. "אם"- כשהיא רוצה לכתוב משפט תנאי= אם ירד גשם אני לא אוכל לרכב.

ווינגז

New member
עוד משהו

אני רוצה להבהיר שאני מבינה לחלוטין מאיפה הרצון של כולכם להגיב בה, אבל אני לא חושבת שצליבה ורדיפה על גבי הפורום (ובטח שלא מעבר על התקנון, שימוש בשפה בוטה וכו') יעזור לזה. אם תוקפים בנאדם, הדבר הראשון שהוא יעשה יהיה להתגונן, לא להקשיב, תזכרו את זה. אני חוזרת שוב, לא נאפשר ירידה לפרטים אישיים, אם כי, כמו שאמרתי, אני מבינה שזה באמת נובע מכוונות טובות ודאגה אמיתית. ~חוזרת לישון~

תשמעי../images/Emo107.gif

אני לא באה עכשיו לתקוף או משהו כזה, אבל לפי דעתי את פשוט עושה טעות. עוד לא התחלת לקפוץ (30 ס"מ זה ממש לא נחשב...) וכבר החלטת שאת רוצה להתמחות בזה? אולי בסוף תתחרטי ולא תאהבי את זה, ובסוף תרגישי שסתם מכרת את הסוס שלך? עצתי לך היא באמת להתחיל לקחת שיעורי קפיצות בחוות קפיצות, לראות אם את באמת אוהבת את זה או שזאת רק "התלהבות ראשונית" או משהו כזה. אני יכולה להעיד על עצמי למשל שבהתחלה מאוד אהבתי קפיצות והתלהבתי מזה, ובסוף גיליתי שאני יותר מתחברת לדרסז' ופחות אוהבת קפיצות. ומהיכרות שלי עם אחרים - אני לא היחידה. מה גם שבגבהים כאלה נמוכים לא צריך לקנות סוס קפיצות. כל סוס (שאין לו בעיות רגליים או משהו דומה) יכול לקפוץ אפילו 80 ס"מ, וגם סוסי ווסטרן ו/או טיולים יכולים לעשות הסבה לקפיצות בגבהים נמוכים. ועד שתגיעי ללקפוץ גבוה יותר ייקח זמן. עדיין אין סיבה שתמכרי את הסוס שלך רק בגלל זה.

ממ כנסי.

אז ככה רכבתי פעם ווסטרן ולא מצא חן בעייני, לכן ניסיתי קצת קפיצות והתחברתי... את הקטע של המכירה של הסוס זה לא כ''כ בשליטתי, אבל אבא שלי רוצה רק לטובתי, כלומר לקדם אותי [ואני מבינה אותו כמו כל אבא טוב שרוצה הכי טוב שיש לילדה שלו].

אמנם הכי טוב לילדה שלו,

אבל מה עם הסוס? טיפחת אותו ככה כל השנים, ובכזאת קלות אתם מוכרים אותו

תורידי בבקשה

את האתם. =[... תאמיני לי אני כל היום בשיחות נפש עם אבא שלי
... אני בסופ ישכנע אותו, אל תדאגוו... חפיפ.. הוא לא האמין שהוא ראה את הסוס אחרי שבועיים הוא היה בשוקקק..
.. שיחררנו אותו במנג', והוא קפץ לבד מכשולים כאילו שהוא רוצה להראות לאבא שלי שהוא יודע יכול מסוגל.. כפרוני שלי. אני לא חושבת שאני אמכור אותו.. אולי אני אחזיק שני סוסים, אבל ממש לא נראלי.. לא יודעת דיברתי איתו והוא דיי מסכים להשאיר לי אותו כי גם המדריך אמר שהוא תותח.. XD

אממ..

איך את יודעת שזה בכזאת קלות? היא שעה מסבירה לכם שהיא לא רוצה למכור אותו ואין לה ברירה.. חוץ מזה יש המון רוכבים שמוכרים סוסים שהם היו איתם כדי להתקדם. וזה לא משנה באיזה רמה הם. זה שהיא רוכבת מתחילה או לא מתחילה זה לא משנה. אולי הסוס שלה לא מתאים למה שהיא רוצה? אולי בשביל להתקדם ברכיבה היא באמת צריכה סוס חדש? מה שהיא עושה זה לרשום בפורום הודעה על זה שהיא מחפשת סוס קפיצות למכירה. היא נתנה את ההסברים שלה למה.. ואם למישהו יש סוס למכירה הוא יכול להחליט אם למכור אותו לה או לא אפאחד לא הכריח פה למכור סוסים. מצטערת שקצת התנפלתי.. פשוט מהצד זה נראה די מוגזם.

אמ...

בינתיים היא הפכפכה וזה מה שמעצבן אותי, באיזה שירשור אחד פה נראה לי היא כתבה שמאמנים את הסוס שלה לקפיצות ואין מצב שהיא תמכור אותו ועכשיו פתאום כן... ומצידי שתעשה מה שהיא רוצה.. אחרי הכל היא באמת צריכה להתקדם ואם זה אומר סוס אחר אז גם כן, אבל זה מעצבן אותי שכל שנייה היא רושמת אני לא אמכור אותו בחיים ואחרי חצי דקה למכירה צ'מפיון אחרי זה שוב אין מצב שאני ימכור אותו ואח"כ עוד פעם- כנראה שנמכור אותו כי אבא שלי מכריח אותי סוס אחר לקפיצות.. זה מה שהציק לי

נו נכון..

מאלפים את הסוס שלי לקפיצות... נראה מה ילך איתו עוד שבוע שבועיים עם הוא לא יתאים נראה מה נעשה. אולי אפילו נחזיק שני סוסים יש לנו מקום באורוות ויש לנו הסדר עם המנהל. אבל בכל מקרה אני אישית לא מעוניינת למכור אותו. [אבל שחושבים על זה מצד שני..=[] אני יסביר למה, מצד אחד לא למכור כי אני קשורה אליו נורא ועד עכשיו הוא אצלי. [כמעט מאז שהוא נולד], ואני צריכה למכור כי אני רוצ הלתקדם ברכיבה ולרכב באיזו דרך שאני רוצה. זה לא לשליטתי.. נראה מה יקרה בכל מקרה תודה לכולם. P=

למעלה